Tefal Actifry AH960830 Genius XL 1500 W 1.7 lt Isı Ayarlı Fritöz Yorumları

Tefal Actifry AH960830 Genius XL 1500 W 1.7 lt Isı Ayarlı Fritöz yorum ve tavsiyeleri

(108 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    teşekkür ederim UĞURLU MARKETİME

    Olumlu yönleri: PREFECT

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    çok pratik

    Olumlu yönleri: Bir arkadaşımda görüp bende bu fritözden satın almıştım. Çok güzel bir ürün. Ben çok severek kullanıyorum. Çok kaliteli bir pişirme sunuyor. Hava içeride dönerek besinlerin eşit değerde pişmesini sağlıyor. Bunun yanında geniş iç kapasitesi sayesinde 5 kişiye kadar tek seferde yemek çıkarabiliyorum. Çok kolaylık oluyor. Otomatik pişirme menüsü ile de farklı yiyecekleri daha kaliteli pişirebiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    zamandan tasarruf

    Olumlu yönleri: Uzun süredir bu fritözü kullanıyorum ve de oldukça memnunum. Şeffaf kapak tasarımı ile çok şık bir görüntüsü var. Tezgah üzerinde hem kötü durmuyor hem de diğer küçük ev aletleri ile şahane bir uyum sağlıyor. Bunun yanında boyutları da çok fazla büyük olmadığı için tezgah üzerinde veya dolapta muhafaza etmesi çok kolay oluyor. Gereksiz yer işgal etmiyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü almadan önce çok araştırdım. 1- Öncelikle kaç kişilik bir ailesiniz? Kaç kişilik yemek yapacaksınız? Ona göre büyüklüğünü seçmelisiniz. Bu nedenle ben xl olanını aldım. 2- Neden daha önce almadım dediğim bir ürün:) Patates kızartmasını şahane yapıyor ama bunun yanında sebze filanda pişiriyor. 15 dk’da brüksel lahanası pişirdi. Kestane seviyorsanız onu da çok lezzetli yapıyor. Ama tabi benim alma amacım çok az yağla tüm bu kızartmaları yapmasıydı. 3- Neden tefal aldım? Çünkü piyasaya actifry’ı tanıştıran ilk firma ve tefal bu konuda kendini hep yeniliyor. Diğer nedeni ise benzeri ürünlerde döndürerek pişirme yok, arada sizin hazneyi çıkarıp çalkalamanız gerekiyor ve yemeyi pişerken görüp müdahale edemiyorsunuz. Sonuç olarak, ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum(haftada 3-4) ve çok memnunum. Gönderici firma ise, hemen ertesi gün elime çok özenli bir şekilde ulaştırdı. Teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.12.2021
    perfect

    Olumlu yönleri: kalite tefal dir...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü denedik iyi gözüküyor şimdilik.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğim gibiydi.Teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün fiyat performans bazında gayet güzel ve beklentimi fazlasıyla karşıladı

  • Trendyol aracılığıyla, 30.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel kaliteli bir ürün bu Tefal den ikinci fitozümuz çok memnunum

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cokkk severek kullaniyorum eskidende kullaniyodumm evimin vazgecilmezi

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme çok güzel. Acayip hızlı geldi. Ürün çok güzel, kapağı da çıkıyor makinada yıkanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fatura biraz geç geldi başka sıkıntı olmadı. gayet iyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sırf patates kızartmak için bile alınır çok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İyi ama 1.2 lt almak daha mantıklı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı ve güzel bir ürün ama bu kadar yüksek fiyata bunu almak yerine 1.2 lt olanı almak daha mantıklı hemen hemen aynı sadece derinlik farkı ve 1700 watt. 1000 tl fazla vermeye gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bana sipariş ettiğim ürün yerine süpürge gönderdiler. İade ettim. İndirim kullanmıştım, boşa gitti. Çok ilgisiz bi firma

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 21.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü teslim aldım sorunsuz bir şekilde.. patates kızartması yaptım cok memnun kaldım patateslerin içi yumuşacık dışı çıtır çıtır oldu. almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.06.2021

    "Tefal AH960830 Actifry Genius 1 7 L" alabileceğiniz en iyisi. Bu yıl 2021 Mart ayında Euro TL (10TL=1 Euro olarak) dönüşümü olarak Almanya dan 2500TL ye getirttim. Türkiye'de, neden resmi kanaldan satış yapan bir marka fahiş fiyattan satılır anlamakta güçlük çekiyorum. Bir önceki modelimiz de1.7 litre idi ve harika çalışıyor. Büyük model olduğu için daha küçük modellere kıyasla neredeyse 2 kat daha hızlı biçimde pişirmeyi tamamlıyor. Hazır patatesi 20dk, elle doğranan patatesi 25 dakikada hazırlıyor. Yurt dışında fazladan 1 aksesuarı daha mevcut, yani Türkiye de 2-3 kat fiyat ödüyorsunuz ve eksik aksesuarla satın alıyorsunuz, bu uyarımı özellikle TEFAL markası resmi temsilcisine sokmak istiyorum. Türk halkını yolunacak KAZ olarak görmemenizi önemle rica ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel ve başarılı bir ürün. Satıcıya ve Trendyol a teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Actifry AH960830 Genius XL 1500 W 1.7 lt Isı Ayarlı Fritöz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Actifry AH960830 Genius XL 1500 W 1.7 lt Isı Ayarlı Fritöz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat