Everest KB-05 Siyah Klavye Mouse Set Yorumları

Everest KB-05 Siyah Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2019
    kargom gelmedi

    ürün gelmedi kargo teslimi yapılmadan ödemeyi aldı.

  • NI1 aracılığıyla, 08.11.2019
    güzel

    evet çok güzel beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 28.10.2019
    Güzel ama bence kusurlu

    Ya arkadaş zaten kumandam bozulduğu için yeni bir kumanda siparişi vermek zorunda kaldık. Kasanın üst kısmında bulunan turuncu tuşların içleri bomboş. Neden? Çünkü kullanıcı istediği gibi bu tuşları kendisi doldursun diye. Peki bu tuşlar neyle doldurulacak? Halihazırda kullandığın kumanda ile. Peki halihazırda kullanılan kumanda bozuk ise ne olacak? .........? Ah Everest Ah. Sen kumandanın içini olması gerektiği gibi doldur da kullanıcı içeriği istediği gibi değiştirsin Ne yapcam ben şimdi???

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2019
    işe yaramaz bulasmayin

    beş para etmez urun anlatıldığı gibi deil mağaza iade iptal param ve urun yok havaya uçtu sanırım

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2019
    Ürün Güzel

    Bunu büyük ihtimal everest üretmiyor çünkü aynısından dark markada da var dark marka pahalı olduğu için bunu aldım gayet güzel elde tutunca kaliteli hissiyatı veriyor.

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2019
    GÜVENLİ

    EVET ÜRÜNÜ BEĞENDİK

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2019
    Kullanışlı

    -Kumandayı programlayabileceginiz 9 tane tuşu var, temel de tuşları kullanmak için yeterli - Tv, setustu gibi cihazlar her zaman görmüyor, biraz daha yaklaşmak yada önüne doğru gelmek gerekiyor mesafe kısa olmasına rağmen. -Mouse özelliğine zamanla alışıyor ve pek sorun olmuyor ancak normal mouse kullanmak kadar kolay değil, biraz ugrastiriyor. -Klavye özelliği çok güzel Türkçe ve Q klavye olması güzel. - Kumanda şarjlı ve pil takma özelliği yok, yanında gelen usb kablosu ile şarj oluyor. Şarjı uzun süre gidiyor çünkü klavye ve mouse özelliğini kullanmak için on/off düğmesi var.

  • NI1 aracılığıyla, 04.11.2018
    Güzel

    Ürün güzel. kullanırken fare imlecini büyüterek ve fare hızını hızlandırarak kullanırsanız verimi çok artıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    GAYET BAŞARILI KESİNLİKLE ÖNERİRİM

    Siparişi verdiğimde biraz tereddüt vardı(acaba randıman alabilecekmiydim, isteğimi karşılayabilecekmiydi). ilk denemeyi laptop umda yaptım(akıllı tahtada kullanmak için aldım ve inşallah yarın okulda deneyecem). imleç bazen kaysa da ne yapmam gerektiğini kullandıkça öğrendim. Şimdilik sadece klavye yi kullandığımda mause işlevinin devre dışı kalmasını beceremedim. kullanım klavuzunda da yazmıyor maalesef. Zaman içinde herşeyini öğrenirim diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası alınabilecek bir ürün, kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2017
    Beş Yıldız

    KUMANDA DEGIL AKILLI TELEFON GIBI HER OZELLIK VAR KULLANIIS BIRAZ ILK BASTA KARISIK MGELEIBLIR AMA HEMEN COZUYORSUN COK IYI URUN

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Beş Yıldız

    EN KULLANISLI EN KALITELI DIYEBILIRIM KULLANIMI CO RAHAT AYNI ZAMANDA KLAVYE OLUYOR KUMANDA OLUYOR DEGISIK GUZEL BIR URUN

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    HERKESE DELİ GIBI TAVSIYE EDERIM

    COK IYI YA ALLAHDAN URUNU BULDUM ALDIM COK URUN DENEDIM AMA EN IUYISI BU HERKESE DELİ GIBI TAVSIYE EDERIM

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    güzel daha ne olsun

    Öncelikle bu kullandığım bu tarz ilk ürün. Yanıltmak istemem ama şunu söylim; ürün çalışıyor ve ben ve meslektaşlarım (öğretmen) üründen memnunuz. Fakaaaat, ürün göründüğü kadar kaliteli malzemeden değil. görüntü şık ve pahalı duruyor ama dokunsal olarak ucuz hissi veriyor. bilemiyorum daha iyisi var mı ama bunlar benim düşüncelerim. Benim işimi görüyor ve bozulsa yine alırım. Okulda ders anlatırken akıllı tahta kullanımı ve kontrolü konusunda harika işler çıkarıyor. Eve gelince de TV kumandası olarak kullanıyorum. Bu bakımdan harikaaa.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2016
    Kullanışlı ve pratik

    Ürün gayet kullanışlı smart tv için çok pratik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2015
    başarılı

    ürün fiyat performans olarak başarılı, ürünün avantajları yukarıdaki yorumlarda verilmiş, ilave olarak şarjı android telefon şarj girişiyle aynı, telefonun şarjına takabiliyorum ve right clicki yok denilmiş aslında var, en alt satırda soldan ikinci tuş (üzerinde 3çizgi olan)...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2015
    Güzel bir kumanda

    Avantajları 1) USB alıcı ile çalışıyor. Bu sayede USB klavye mouse gibi çalışıyor. 2) Türkçe klavye. 3) on/off tuşu var. Gereksiz pil harcamıyor. 4) Air Mouse özelliği. 5) Akıllı televizyon uyumlu. Dezavantajı 1) Mouse right clicki çözemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    Çok Amaçlı kullanım

    Ürünü tvde kullanmak için aldım akıllı kumandaların fiyatı ortada. pc uyumlu olmasıda artısı tvnizin kumandasındaki tuşları eşleştirerek atayabiliyorsunuz alacak arkadaşlara tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Everest KB-05 Siyah Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Everest KB-05 Siyah Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat