Rowenta RO7691EA Silence Force Cyclonic 4A Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO7691EA Silence Force Cyclonic 4A Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(138 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel ürün.

    Yıllarca evi süpürmek için kendimizi yormuşuz. Bu ürünü aldıktan sonra insanın her gün evi süpüresi geliyor:). Ürün çok sessiz, gece gündüz evi süpürebilirsiniz:). Kullanımı rahat, çekiş gücü mükemmel, halıyı yerinden kaldırıyor. Tozu iyi bir şekilde hapsediyor. Temizliği çok kolay. Başlıkları kullanışlı, başka ürün aramaya gerek yok, kesinlikle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    EN DOĞRU BİLGİ

    öncelikle rowenta'nın satış politikasını açıklayayım. Aynı teknolojiyi ve aynı motoru kullanarak çeşit çeşit ürün piyasaya sürüyor. farkı ne derseniz sadece başlık sayısı ve çeşidi. 3A 4A vs gibi özelliklerinden bahsetmiyorum tabi. çekim gücü performansları elbette farklılık gösterir. örneğin bu 4A+ denen ürünle bundan bir önce piyasaya çıkan 4A olan ürün yani 7681 modelini baz alalım. Bire bir herşeyi aynı. Tek fark başlık sayısı, çeşidi veya şekli... Müşteri hizmetlerinin yeni çıkan daha performanslı, daha güçlü gibi sözlerine kanmayınız. Bizzat araştırdım. motor gücü ve emiş gücünde hiçbir fark yok. iki farklı başlık koyuyorlar 300 lira daha pahalıya satıyorlar. Anlayacağınız her bütçeye uydurma politikası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    teşekkür ediyorum

    Olumlu yönleri: her eve lazım inanılmaz güzel ve kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yeni evimde elektrikli süpürge ihtiyacı olduğu için bu süpürgeyi araştırıp satın almaya karar verdim. Radyatör başlığı sayesinde de evde çok daha ince yerlerin bile temizliğini çok rahat şekilde yapabiliyorum. 65 dB’lik ses seviyesi ile daha düşük seviye sese sahip bir şekilde temizlik yapabiliyorum. Ben çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ama firma çok ilgisiz burdan almayın efendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşem ötesi çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İyi bir ürün ama ağır bir ürün süpürürken yoruyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    işlevsel ozellikli

    Olumlu yönleri: çekiş gücünü, aksesuarlarıni beğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 16.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    PTT Kargo ile 48 saat dolmadan ulaşması ayrı bir süpriz. Makinayı kullanan arkadaşlarımızın tavsiyesi ile aldık. Gelir gelmez denedik ve ciddi ciddi evi ilk kez süpürdük hissini aldık. 550W motor sizi endişeye düşürmesin, halı yapışıyor. Görüntü derseniz, uzay mekiği gibi bir tasarım ve bence çok şık. Materyal konusunda, köşeye bucağa çok sert vurmamak lazım. Eski tank gibi kaportalı makinalar gibi değil sonuçta. Sesi ise gayet sessiz. Daha sessiz makinalar illaki var ama ben sesinden rahatsız değilim. Satıcı ise, özellikle teşekkür etmek lazım. Kutu içinde tefal marka birkaç ürün hediye olarak gönderdi. Özellikle bol kazançlar dilerim. Sırf bu jestin hatırına başka eksiklerimi bu mağazadan alabilirim. Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Emiş gücü çok iyi ve aparatlarının kullanımı çok pratik. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sessiz bir süpürge gece gündüz istediğiniz zaman çalıştırabilirsin turbo başlığın sesi süpürgeden daha fazla siz düşünün artık.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    paketleme kötüydü.ama ürün muhtesem

  • Trendyol aracılığıyla, 12.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Paketi açtığımızda ilk önce telaşlandık ama incelemeye başlayınca satıcının ne kadar işini profesyonel olarak yaptığını aldık. Teşekkür ederiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürüne hangi yorumu yazacağımı İnanın şuan şaşırmış durumdayım. Çünkü 9 yıllık evliyim bu süpürge 4. Süpürgem ben bu zamana kadar evimi hiç süpürmemişim. Harika bir ürün kalitesiyle performansıyla aşırı sessizliğiyle olağan üsttüydü. Teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1,5 senedir kullanıyoruz, harika bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekiş gücü mükemmel bir sürü aparatı da var en uyguna buradan aldım

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.01.2021

    Philips marathonla arada kaldık çift turbo aparat için rowentayı tercih ettik.daha önce marathonda kullandım fakat kat kat daha iyi rowenta emişcgücü ses seviyesi olarak.marathon un kullanma kolu hemen kırılmıştı .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel lakin ben eski rowentam gibi torbalı almadığıma pişmanım..

  • Trendyol aracılığıyla, 08.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünüm elime 3 gun icinde ulaştı cok güzel cok hafif cok hızlıca hareket ediyor basliklari da haliyi yeni gibi yapiyor cekim gücü cok güzel hep boyle devam eder insallah sadece sesi biraz daha az olabilirdi reklamdaki kadar sessiz degil.alacak olanlar gonul rahatligiyla alabilir

  • Trendyol aracılığıyla, 27.12.2020

    indirimde aldim harika

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO7691EA Silence Force Cyclonic 4A Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO7691EA Silence Force Cyclonic 4A Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat