Goldmaster PS-3210 ProStick Elektrikli Süpürge Yeni Seri Yorumları

Goldmaster PS-3210 ProStick Elektrikli Süpürge Yeni Seri yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Güzel ama çok sesli

  • Trendyol aracılığıyla, 25.04.2020

    Ürünün çekim gücü güzel,360 derece dönebilen başlığı köseleri ve masa altını süpürmek için çok kullanışlı.Benim için sesi,önemli olmadığından normal.Kablo sarılabiliyor, kullanılmadığında ortaya yayılmıyor,uzunluğu da iyi.1.75 boyundayım süpürge boyu ideal, rahat süpürüyorum. Buradan değil,bana özel bir kampanyayla daha iyi bir fiyata baska bir yerden almıştım,İlgilenenler için faydalı olabileceğini düşünerek yorum yaptım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: emiş gücü gerçekten çok iyi bu elektrikli süpürgenin ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Hem kaliteli bir marka hem de fiyat olarak çok uygun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Goldmaster PS-3210 ProStick Elektrikli Süpürge Yeni Seri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Goldmaster PS-3210 ProStick Elektrikli Süpürge Yeni Seri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat