Miele Blizzard CX1 Powerline Gri Elektrikli Süpürge Yorumları

Miele Blizzard CX1 Powerline Gri Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(88 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Miele Blizzard CX1 Powerline - SKRF3 890W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge - Gri

    Olumlu yönleri: Harika bir çekiş gücü var süpürürken fazla güç istiyor halının üstünde çok pratik gitmiyor ürün kaliteli ve biraz ağır süpürme işi bitince halının temizliği belli oluyor rengi değişiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime 1 ay önce ulaştı bugün açtım buzdolabının arka pervanede ki tozları çektirdim sonra koltuk üzerinde denedim çekiş gücü çok düşük çok övmüşlerdi bu markayı eski elektrolüx süpürgem bundan daha güzel emini gücüne sahipti beklentimi karşılamadı 14 gün içinde iade talebi oluşturmadığım İÇİN iade de edemiyorum hayal kırıklığı ödüyceğimiz para çöp çok üzüldüm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İlk deneyim gayet güzel umarım zamanla performansı düşmez malzeme kalitesi kendini belli ediyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2021
    Gayet sessiz..

    Olumlu yönleri: geceyarısı bile kullanabilirsiniz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2021
    Teşekkürler Süpürge sepeti...

    Olumlu yönleri: Süpürge Sepeti satıcısına telefon ile ulaştım ve son zamanlarda bu kadar ilgili ve bilgili bir personelle karşılaşmak zaten üründen önce ayrı bir güven vermişti. Ürün hakkında "acaba mı?" dediğim bütün soruların cevabını aldıktan sonra ürün siparişini verdim. Ürüne gelince; Islak olmayan herhangi bir ortamın temizliğini sağlayacak her türlü detay düşünülmüş. Çekim gücü gerçekten çok yüksek!! Sesi diğer markalara göre daha düşük!!! Temizleme başlıkları ise, Miele torbasız süpürge modelleri arasında en kapsamlı olan modeli. Keşke üretildiği ülkede ki fiyat değerinde olsaydı da, isteyen herkes tercih edebilseydi.....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ÇEKİM GÜÇÜ GÜZEL

    Olumlu yönleri: ÇEKİŞ GÜCÜ MUHTEŞEM KEDİMİZ VAR ESKİ SÜPÜRGE İŞ GÖRMÜYORUDU ARTIK UZUN ARAYIŞ SONUCUNDA BUNU ALMAYA KARAR VERDİK. ŞUAN TÜY YOK ÇOKTA SESLİ DEĞİL ESKİYE GÖRE SESİZ BİLE DİYEBİLİR. SATICI İLGİLİ HEMEN CEVAP VERİYOR KARGOLAMDA HIZLI Olumsuz yönleri: ÜRÜNÜ ÇOK GÜZEL PAKETLEMİŞLER 2. KUTUYADA KOYMUŞLAR AMA NEDENSE TELESKOPİK BORUDA ZADELENME İZLERİ VARDI.UĞRAŞMAMAK İÇİN İADE ETMEDİM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2021
    Kalitesi mükemmel

    Olumlu yönleri: Toz torbasız olmasına rağmen çok sessiz, malzeme kalitesi çok iyi ve çekiş gücü çok iyi. Herkes gibi dyson ve miele arasında git gel yaşadıktan sonra mieleyi almaya karar verdim ve kararımdan memnunum. Olumsuz yönleri: Çekiş gücünü düşürmezseniz yolluk gibi şeyleri havaya kaldırıyor. Ama bu da ne denli güçlü olduğunun kanıtı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Hiçbir şekilde nemnun değilim!!!

    Olumsuz yönleri: Cihaz uzun süre çalıştırıldığında terleme yapıyor, motordan gelen buhar su olarak arka kısımda birikiyor.Süpürge sepetinden cihazın garantisini alamıyoruz, faturayı da almak için iletişime geçmem gerekti.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    performans olarak talebi karşılar nitelikte.. alinabilir

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün halı yapışıyır zorlanıyorsunuz parke başlığı yok baza altına girmiyor9 taksit vade farklı oluyor

  • Trendyol aracılığıyla, 06.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika satıcı , müthiş ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İKİ KEDM VAR VE TÜYLERİ ÇOK GÜZEL TOPLADI HALIDA

  • NI1 aracılığıyla, 19.09.2021
    Bayildim sakin kiyaslamayin bile

    Baska markayi dusunmeyin bile direkt alin

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güZel emiş gücü baya kuvvetli. Halı zor süpürülüyor çok güçlü. Çıkan toza inanamıyacaksınız. Satıcı hızlı kargolama yaptı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ben gei planı sipariş ettim bana kırmızı siyah olanı geldi kutusu haşat durumda ydı ve galiba teşhir yada iade üründü ama iade ermedim çünkü istediğim modellerden biriydi acil süpürgeye ihtiyacım vardı çekim gücü çok güzel griyi mağazada denemiştm aynısı gibi diyebilirim olumsuz yönü çok ağır ve çok büyük ben bunu bilerek aldım içinden ikinci büyük başlık çıkmadı merak edenler için

  • Trendyol aracılığıyla, 27.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo için teşekkürler…süpürge gayet başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Beklediğimden çok daha iyi bir performansa sahipti. Fiyatı biraz yüksek fakat inanın aldıktan sonra değmiş bu araya diyorsunuz. Ben de komşumda bu markanın benzer bir modelini gördüm ve çok hoşuma gitti. Aynısını almak istedim ama maalesef stoğu bitmişti. Bunu aldım ve daha çok beğendim Çekim gücü falan mükemmel. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: bu elektrikli süpürgeden hiç memnun kalmadım Evde küçük bir köpek olduğu için devamlı tüyleri dökülüyor ve bana emiş gücü kuvvetli bir elektrikli süpürge gerekiyordu GittiGidiyor'dan takip edip bunu aldım Fakat şu an pişmanım Çünkü ürünün emiş gücünden hiç memnun değilim yani almasaydım daha iyiydi dediğim bir ürün oldu pişman oldum diyebilirim

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo kaliteli ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün Güzel Satıcı Kötü

    Olumlu yönleri: Ürün zaten Miele, evlâdiyelik. Sadece hangi satıcıdan aldığınıza dikkat edin. Para odaklı değil müşteri odaklı olsun aldığınız aracı firma. Olumsuz yönleri: Torbalı ve torbasız arasındaki farkı kullanmadan bilemeiyorsunuz. Torbasız aldık, bir kez çalıştırdık filtre sök tak temizle sıkıntı olacağını anladık. Kusursuz şekilde temizleyip paketledik ve ivedi şekilde iade ettik. "Hijyen açısından iade alamıyoruz" bıdı bıdı. Torbalısını alacaktık. Geri iade geldi ve iade gidiş geliş kargo ücretini bizden istediler. Tam bir esnaflık örneği, kapitalist düzen adamları. Bakalım yorum yayınlanacak mı? :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Blizzard CX1 Powerline Gri Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Blizzard CX1 Powerline Gri Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat