Electrolux PureC9 PC91-4MGT 700 W A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux PureC9 PC91-4MGT 700 W A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(119 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2022
    elektroluks püre c9 4mgt vantuz

    Olumlu yönleri: Vantuz gibi süpürge. Oldukça sessiz. Çekim gücü gayet güzel. Hazne boşaltılması kolay. Zaten önceki süpürge de elektroluks du 11 senedir problemsiz kullandık. Artık yedeğe ayırmak zorunda kaldık. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü harika inşallah zamanla değişmez

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.02.2022
    harika çekim

    Olumlu yönleri: hiç düşünmeden alabilirsiniz Olumsuz yönleri: çekim gücü çok fazla kolunuzu ağrıtabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.02.2022
    tek kelimeyle harika

    Olumlu yönleri: kesinlikle tavsiye ediyorum çok güçlü bir motoru var halıda zorlandığı doğru ama halıdan çıkan tozu görünce o zorluğu görmezden geliyorsunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022

    Olumlu yönleri: ürünün çekimi çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Sessiz ve Kaliteli,Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Ürün sessiz çalışıyor, çok güzel çekimi var, üzerinde max ve min sürmesinden çekim kuvvetini ayarlayabiliyorsunuz, anneme bize ve kardeşime 3 adet satın aldık.tavsiye ederim biz memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hortum ek yerleri kalitesiz

    Olumlu yönleri: cekis gucu yuksek Olumsuz yönleri: supurgenin ucu fayansda da halida da iyi gitmiyor, hortumun ek yerleri kalitesiz, birbirine iyi gecmiyor ve supururken sallaniyor yerinden oynuyor, hatta bazen cikiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.07.2021
    süpersin

    Olumlu yönleri: çok kaliteli süpürge çektiği yerde toz birakmiyor fakat çekiş gücü kuvvetli olduğundan zorlanabilirsiniz

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2021
    Ürün

    Ürünü video da izlediğim gibi boru tarafında düğmesi yok videoda kadın düğmeyle hızını ayarlıyordu ama bana gelen ür0nün borusunda düğme yoktu birde üründe küçük başlıktan 3 adet var bana gelen de 1 adet fırçalı başlık çıktı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2021
    fiyat performans

    Olumlu yönleri: Fiyat performans olarak gayet iyi bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2021
    Kalite

    Mükemmel bir alet. Parasının hakkını veriyor. Hızlı kargo için teşekkür ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.05.2021
    Güzel

    Her şey çok güzel. 1 hafta kullanıyorum. Evde o kadar toz olduğunu düşünmedim. Ayrıca amazzona teşekkür ederim. Hızlı ve sıkıntısız eve ulaştı sipariş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2021
    pure c9 pc91-4mgt

    Olumlu yönleri: makina gayet başarılı alan memnun kalır.Cekis gücü çok iyi sesi makul seviyede rahatsız etmiyor.ergonomik ve hafif. Satıcı da gayet başarılı siparişi verdim ertesi gün kargoya verildi.Paketleme çok iyiydi. Kargo firması da 3 günde ulaştırdı ve kapıya kadar getirdi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.04.2021
    Çok iyi

    Ürün gercekten çok iyi çekim gücü çok çok iyi haznesi ufak diye düşündüm meğer çekilenleri topaklaştırıp bir araya getiriyormuş öğütüyor gibi yani haznesini bi temizlemede dolduramazsınız ki doldurursanız bir köşeye gidip kendinizi bir yoklayın ben bu kadar pis miyim diye şunu kesinlikle söyleyebilirim temiz sandığınız halı bunu kullandıktan sonra kesinlikle temiz olmadıgını anlayacaksınız... :) Çekim gücü yüksek oldugu için biraz zorlanabilirsiniz her kademesinde.... Ses gayet iyi beyin patlatacak gürültüsü kesinlikle yok gayet yeterince sessiz... tavsiye ederim amazzona da ayrı teşekkür ederim hızlı bir şekilde kargoladı 2 günde geldi...

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2021
    Çoğu pahalı markalardan daha iyi

    Çekiş mükemmel.halıyı havaya kaldırmasın diye en düşük seviyede çalıştırıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2021
    sorunsuz

    Olumlu yönleri: kablo uzunluğu çok iyi(25m), sessiz makine.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.03.2021
    Çekim ğücü çok iyi

    Süpürme konusunda mükemmel 👌 bir makine malzeme kalitesi VS gayet iyi bu modelde tek sıkıntı hortumlarda onlar pek güzen vermiyor uzun ömürlülükte. Başlık halıyı çok güzel kavrıyor ince toz ne var ne yok başarılı bir şekilde süpürüyor. E daha ne olsun sessizde 🤫

  • Amazzon aracılığıyla, 15.03.2021
    Tavsiye edilir

    İki tane aldım çok memnunum aldığım kişi de çok memnun kalmış.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.02.2021
    çok güçlü ama tüyleri döndürüp çekmiyor

    Malzeme çekiş toz toplaması iyi alerjim olduğu halde süpürürken nefes darlığı çekmediğim için verdiği havanın temiz olduğunu da söyleyebilirim ancak kedim var ve yerdeki tüyler toparlanıyor ancak çekemiyor. acaba turbo başlık bu model için uyumlu mu?

  • Amazzon aracılığıyla, 13.02.2021
    Harika

    Ürün elime çok kısa sürede ulaştı.Cok kararsız kalmıştım.Bir ay araştırdım.Ama iyiki bu makineye karar verdim.Cekim gücü harika.İnce halıları en düşük ayarda süpürmek gerekiyor.Tek kelimeyle muhteşem.Tavsiye ederim.Tesekkurler amazzon ve elektrolux.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux PureC9 PC91-4MGT 700 W A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux PureC9 PC91-4MGT 700 W A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat