iLife A8 Robot Elektrikli Süpürge Yorumları

iLife A8 Robot Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Temizlik canavarı =)

    Navigasyon özelliği,tarama modu ile irobottan bir farkı yok. Yarı fiyatından bile daha ucuz. Hemde bütün evi çok güzel temizlerken hiç te rahatsız etmiyor. Artık normal süpürge kullanma gereği bile duymuyoruz. Yatak ve koltuk altlarını güzelce temizliyor. Halılarımız ve mutfağımız hergün tertemiz. 2 saatten uzun süre çalışıyor ve biz evde yokken bile temizlik yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2019
    rahatlık isteyene fazlasıyla sunuyo

    Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Emiş gücü robot süpürge beklentimin üzerinde.bozuk para bile çekmişti. Güvenle kullanıyoruz. Almak isterseniz düşünmeden alın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2019
    Hayata zaman katar

    2+1 60m2 net olan evimi yaklasik 45 dakikada temizliyor. Her calistirmamda deli gibi toz topluyor. halilari yavas yavas gezdiginden dokayi elektrik supurgesinden cok daha basarili. Edge modunda girmedigi kose kalmiyor. Ancak elektrik supurgesinin yerini tutamaz cunku boyundan oturu giremedigi yerler var ve supurgeliklerin uzerini de normal olarak temizleyemiyor. kucuk bir haznesi var her calistirmadan sonra boşaltmak gerekiyor. Kutu icinden yedek parcalari cikiyor ve muadillerine gore uzaktan kumandasi olmasi buyuk avantaj cunku sarj istasyonunu koltugun altina gizleyip temizligi kumanda ile baslatabilirsiniz ya da belirli bir saate programlarsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2019
    Süs eşyası değil

    5 Ay kulanım sonunda görüşlerimi paylaşmak istedim.. 1 -- Bu ürün kesinlikle klasik elektrikli süpürge alternatifi değildir. Bir tamamlayıcı, kolaylık sağlayıcıdır. Nasıl desem, homojen tozları mesela toz şeker, un vb hiç sorun çıkarmadan temizliyor.Evdebüyük bir KÖPEĞİMİZ var, tüyünün büyük kısmını temizliyor. 100% temizliyor dersem yalan olur ama çok rahat ettik eskiye göre. Ya da bardak kırdınız, bu cihaz ne kadar temizleyebilir bilemem. Hanımlar pimpirikli oluyor genelde, mutfakta kahvaltı sonrası çalıştırdık diyelim, çok az da olsa kırıntı atlayabiliyor ya da fırçasıyla temiz saydığı rotaya savurup almayabiliyor , ben umursamam ama eşim tekrar çalıştırıyor bazen. Yine de büyük kolaylık sağlıyor temizlik yardımcısı olarak. 2 -- Halının üzerine çok rahat çıkıyor. 2 Adet takması kolay fırçası var, birisi düz zemin için diğer halı gibi yüzeyler için. İkisinde de halıya çıkma konusunda sorun yaşamadık. 3 -- Navigasyonu hemen hemen sorunsuz. Ev/şarj aletini çok kısıtlı bir alana koymazsanız, uzaktan kumandayla başlatın o gidip süpürüp yerini bulup şarja başlıyor.. 4 -- Merdivenden düşmüyor merdiveni algılayıp rotasını ona göre belirliyor. 5-- Oda kapılarını açık bırakırsanız her yeri geziyor. Daha 5 ay oldu ama şarjının bittiğini görmedik.. Tek oda mı yapacaksınız, elinizle kaldırıp odaya koyun çalıştırıp kapıyı kapatın, o odayı haritalayıp süpürüyor ve duruyor. Yani kapıdan dışarı çıkmaya, sürekli süpürmeye filan çalışmıyor.. Biz genelde böyle kullanıyoruz.. 6 -- Toz haznesi küçük ama yetersiz değil. 7 -- Normal süpürge gibi sesli değil. Gece de çalıştırılır dilenirse.. 8 -- MAX modu var, emiş gücünü artırıyor ama muhtemelen şarjını çabuk bitiriyordur. Çok kullanmadık, ihtiyaç olmadı. SONUÇ -- Cihaz kesinlikle süs değil ama klasik süpürge alternatifi de değil ( belki bekarsanız alternatif yaparsınız onu bilemem :) ). Çekim gücü iyi. Tek bir kırıntıya bile dayanamayan temizlik hastası değilseniz çok işinize yarar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2019
    Dört Yıldız

    bekledigimden cok daha guzel temizliyor sacaklara takiliyor ama halilarin ustune cok rahat cikiyor

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2019
    Süper ürün

    Ürünü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Emiş gücü robot süpürge beklentimin üzerinde. Kalem çekmişliği bile var. Güvenle kullanıyoruz. Almak isterseniz düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2019
    Büyük Kolaylık

    Aldığım günden bugüne kadar yaptığım en verimli internet alışverişim diyebilirim. Teşekkürler linex teknoloji

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2019
    Harika

    Orjinal ürün kutusunda, tüm parçaları ve faturası tam olarak geldi. İlk çalıştırmamda bile karşısına çıkan engelleri hemen algıladı ve çarpmadan hızlı şekilde durdu. Ancak masa sandalye gibi ince bacaklı engellere ilk zamanlar çarpıyor, ezberledikten sonra (2-3 çalıştırmada) onlarıda hafızasında tutuyor. Ön kısmında bulunan yumuşak kaplamalı esnek parça tampon görevini görmekte. Hafifçe çarparak bu parçanında yardımıyla hem kendini hem mobilyaları koruyor. Uzaktan kumandasının olması büyük bir rahatlık eğilip tuşuna basmak gerekmiyor. Ancak televizyon kumandası gibi çalışıyor, uzaklık önemli değil ama algılaması için direk görmesi gerekiyor. Hemen yan odadan bile çekmiyor. Evde halı yok ama eşikler var ve bunları rahatça geçebiliyor. En küçük aralara bile giriyor ve süpürmesi günlük kullanım için oldukça iyi. Programladığınızda hergün aynı saatte süpürüp yerine gidebiliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2018
    Fiyat performans robotu olarak düşünülebilir

    Aklımızda başka bir ürün vardı ve bunu diğer pahalı markalara alternatif olarak düşünüp aldık. Özelliklerini beğendik. Şarjı yeteri kadar gidiyor fakat robotun hazne kısmı bence biraz ufak. 150m2 büyüklükteki bir evi temizlerken en az 4-5 kere haznesini temizlemeniz gerekiyor ve o da o kadar kolay bir işlem değil. Haznesi dolduğu zaman bir uyarı verip durması gibi bir özellik eklenebilirmiş cihaza. Eğer haznesi dolduysa ve farkına varmadıysanız arkasından topladığı tozları bırakarak temizlemeye devam ediyor. Yine de fiyat fayda açısından düşünüldüğünde diğer markalara göre daha önce diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2018
    2 haftadır süpürge açmıyorum

    Ürün süper,beklentilerimi çok iyi karşıladı. Tabi beklentileri ürün boyutu ve gücüne göre makul seviyede tutmak lazım,temizlikte çok titizseniz memnun etmeyebilir. Almayı düşünüyorsanız kalabalık, çok eşyalı evlere göre değil ama sade bir eviniz varsa mükemmel.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    Akıllı gırgır

    İsmi gibi böcek. Sessiz gerçekten. Daha gürültülü bir ürün sanmıştım. Çalışan insanlar için büyük kolaylık. Pahalı ürünleri kullanmadım ama bu ürün gayet başarılı ve istenileni başarıyor. Halılara gayet başarılı çıkıyor. Ama püskülü varsa takılıyor. F/p GAYET İYİ. Her gün bu çalışsın haftada bir de büyük süpürge ile süpüreceğiz. Dyson animal pro 2 var ama bunun yeri başka. Özellikle koltuk altı dolap altı gibi ölü noktaları temizliyor kısaca tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2018
    Harika

    Evimiz 100 mt2 2 yatak oda + salon bir ev. 3 yıldır hem köpek hem kedimiz var evin içinde, hem bahçeye çıkıyorlar hemde içeri giriyorlar. Devamlı tüy ve bahçeden çim ve benzeri otlar zeminde olurdu... Şimdi 6 aylık bebeğimizde var, onun odası dışında hiç bir yerde halımız yok. Çinde yaşıyan bir arkadaşımızdan bu tarz robot kullandığını görünce hemen ilgilendik. Uzun araştırmalar sonunda A8 de karar kıldım, çok memnunum 1 haftadır kullanıyorum Bu küçük robot gelince herşeyden kurtulduk. Günde iki kere auto temizlik yaptırıyoruz. hem parke zeminde hemde halı olan odada tertemiz yapıp geliyor.. Her geçen gün daha iyi temizliyor. Arada banyo ve balkona da çıkarıyoruz.:D Artık Ayaklarımıza yapışan tüyler ve diğer şeylerden kurtuldukk:D Mop ve eski süpürgemiz kenarda bekliyor.:D:D Kesinlikle hayvan sahiplerine tavsiyemdir, inanamıyacaksınız ne kadar zaman kazandırdığına.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Mukemmel

    Urun tam olarak tanitildigi gibi, parcalari eksiksiz bir sekilde gonderildi. Ilk birkac kullanimda robot evi tanimaya ve anlamaya calisiyor, bu sebeple bazen yamuk cizgiler halinde ilerleyebiliyor. Ancak navigasyon ozelligiyle zamanla evi tanidikca, takildigi noktalardan daha dikkatli gecmeye, koltuk veya masa ayaklarina yaklasinca yavaslayip carpmamaya basliyor. Evi ogrendikce performansi giderek artiyor ve temizlemedigi hicbir nokta birakmiyor. Bu urunu almadan once irobot ve ilife arasinda kalmistim. Navigasyonlu irobot’un performansini kullanan arkadasimdan biliyorum ve ilife A8’in temizlik performansi acisindan hicbir eksigi yok. Ilife daha alcak olmasi sebebiyle kisa koltuklarin da altina girebiliyor, tek eksikligi robotu telefondan kontrol edebilmek icin uygulamasi olmamasi. Uygulama yerine kumandasi var. Telefon uygulamasi icin 4 bin lira daha verir misiniz bilemem, ben ilife’i tercih ettim cok memnun kaldim. Bence fiyat performans acisindan piyasadaki en iyi urun.

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2018
    Pahalı markalar kadar iyi

    Robot süpürgeleri incelerseniz bu ürünün navigasyon özelliği, şarjının uzun gitmesi (2 saatten fazla), programlama özelliği, şarj sonrası kaldığı yerden devam etmesi vs bir çok artıları var. Rastgele dolaşmıyor, kamerası ile evin haritasını çıkarıyor, sesi yüksek değil, iki ayrı fırçası var, kumandası var. Bu fiyata en uygun ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    Evimin prensesi

    İnternetten aldığım bir ürün için ilk defa bu kadar çok memnun kaldım. Evden çıktığımda gözüm arkada kalmıyor saatini kuruyorum yeterli oluyor. Navigasyon özelliği sayesinde bütün evi dip köşe temizliyor. Alıcak olan arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2018
    Beş Yıldız

    aylarca araştırma yaparak bu urunu aldım. daha önce kullanmadığım ve etrafımda da kullanan olmadıgı icin diğer markalarla karsilastirma yapamayacağım. 4+1 230 m2 evi 1 saat 40 dk boyunca temizledi. her odayı 2 kere dolaştı. eşyalarımdan dolayı evde yokken calistırmam mumkun degil. halılardan çok kolay geciyor ama eğer ip cikmissa ipe dolanıp takılabiliyor ve duruyor. Mesela çamaşır telinin ayağından geçememiş ve durmuştu. Ben çarpıp yon değiştirir diye düşünüyordum. Evi iyice toplayıp calistırmak gerekiyor. ve gercekten temiz diye düşündüğüm evi ( 2 kedi olduğu icin sürekli süpürüyoruz) toz haznesi tamamen dolu sekilde bitirdi. sesi de çok az. Kutuda yedek iki kıl fırça, orta fırca, kumanda ve pil var. kullanma kılavuzuna bile bakmadan hemen calistırabilirsiniz. Linux urunu aldığım gün kargoya verdi ertesi gün elimdeydi. çok teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2018
    en büyük yardımcım

    Evde 3 kedim 1 köpeğim olunca haliyle temizlik başlıca problemimizdi, uzun süre boyunca araştırma yaptım ve işin aslı yani ne kadar iyi olabilir ki diye düşünerek çok pahalı bir ürün de almak istemedim kendimce risk alarak ürünü sipariş ettim ve şuan kendime sorduğum tek soru şu neden daha önce almadım? Kesinlikle hiç düşünmeyin alın derim, ki şahsen ben bu kadar fayda sağlayacağını bilseydim daha fonksiyonel olan pahalı ürünleri tercih ederdim. Kısaca ürün kesinlikle beklentinin çok üzerinde çıkan toza tüye inanamıyorsunuz ve özellikle fiyatını da düşününce muazzam.

  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2018
    beklediğimden daha iyi bir üründü teşekkürler.

    çok memnun kaldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
iLife A8 Robot Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. iLife A8 Robot Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat