iLife V50 Robot Elektrikli Süpürge Yorumları

iLife V50 Robot Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeden alınnnnn

    Bu fiyata bu robot başka yerde yok. Kedilerime yeni arkadaş geldi. V3s Pro ya göre birde altına mop eklemişler. Bu şekilde tüyler de temizlenmekte. Çok memnunuz. Teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper fiyatına göre üstün performans

    harika bebekli evlere ve çalışan bayanlar için süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    Beş Yıldız

    Ürün gerçekten mükemmel. 3 gündür kullanıyorum ve hergün o kadar tozu nerden buluyor bilmiyorum. Köpeğimin tüyleri için aldım ve bu kadar mükemmel sonuç gerçekten beklemiyordum. Ben eve gelmeden 1.5 saat öncesine planlayıcıyı kuruyorum sabah evden çıkmadan ve ben geldiğimde bütün evi gezmiş oluyor ve eve girdiğimde yerlerde hiç tüy olmaması çok güzel oluyor. Şarjı bitmesine yakında kendi kendine şarj istasyonuna gidiyor. Etrafta kablo olmaması ve halılarda püskül olmaması gerekiyor çünkü o tarz şeylere fırçaları takılıyor. Ama bu konuda da endişelenmeyin çünkü bişeye takılır ya da bir yere sıkışırsa da orda kendi kendini kapatıyor böylece hiç bir risk oluşturmuyor. Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldım, kendisi ilife v5s pro kullanıyor 7 aydır ve şuan neden bu kadar tavsiye ettiğini çok iyi anlıyorum. Biraz pahalı ama gerçekten buna değiyor diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2019
    Gerçekten Harika bir ürün

    Özellike çalışan kadınların ve yaşlıların büyük yardımcısı sesinin çok az olmasından dolayı gece bile çalıştırabiliyoruz evim 90 m2 bütün evi dönüyor ama daha şarzının bittiğini görmedim çok seri çalışıyor ben başka bir iş yaparken o heryeri süpürüyor bence her eve lazım, Teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    Temizliği bırakın robot yapsın.

    Ürünü almak isteyenlere tecrübelerimi aktarıyım. Ürün iLife markasının en standart modelidir. Buna rağmen fiyatına bakınca aldığınız performans sizi tatmin edecektir. Evimizdeki bütün tozları enteresan bi şekilde bulup çekiyor. Robotun çalışmasını takip etmektense koltuğa yaslanıp keyfimize bakıyoruz. En azından çalıştığı sıra içerisinde temizleyıp temızlemediğini düşünüp gerilmiyoruz. Temizliği bitirdiği zaman yada şarjı bittiği zaman yuvasına dönüp kendini şarj ediyor. 10 cm sen kısa olan koltuk yatak yada dolapların altına girip kolaylıkla temizliyor. Bir dez avantajı evimiz büyük olduğu ıcın şarj yuvasına dönerken biraz fazla zaman harcıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2018
    kullanışlı

    Makina güzel ancak burada iletilen modların nerden secileceği belli değil. bize ürünü satan yetkili firma açıklarsa sevinirim çünkü bu modlar için ürünü aldık. Kitap içinde tabi ki türkçe yok ama youtupe baktım orada da almanca gösteriliyor ne yazık ki. Geçtiği yerlerde az su bırakıyor aklınzıda olsun .Kargo hızlı idi bu konuda teşekkür ederiz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
iLife V50 Robot Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. iLife V50 Robot Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat