Fakir Avanti BE 120 Bej Buharlı Ütü  Yorumları

Fakir Avanti BE 120 Bej Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2021
    Bilgi

    Olumlu yönleri: Bu ürün rengi mavi olarak tanıtım rengimi geliyo yoksa altta bej yazıyo bununla alakalı bilgi almak istiyorum gördüğüm renk güzel farklı bi ürün almış olmak istemiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    iyi ki almışım

    Olumlu yönleri: Bir yere gittiğimde acelem varsa eğer çok yardımcı oluyor. Defalarca üstünden geçmeme gerek yok tek geçişte jilet gibi yapıyor giysilerin hepsini. Pratik bir ürün daha önce kullandığımdan hiç memnun değildim o yüzden farklı marka almak istedim ve bunu aldım iyi ki de öyle yapmışım. Ürün çok sağlam görünüyor tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.03.2021
    harika ütü

    Olumlu yönleri: çok güzel süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fakir Avanti Be 120 Buharlı Ütü asla asla asla evinize sokmayın

    Olumsuz yönleri: asla asla asla evinize sokmayın, ütüyü aldığım ilk hafta buhar butonu okadar zayıftı ki ütünün içine doğru girdi ve içerde kaldı, neyse bir hafta o şekilde idare ettik, servise götürürüz dedik, ütünün tabanı yapış yapış oldu toplamda bir ay kullanmadık bile gittik yeni bir ütü aldık. Sakın diyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fakir avanti b 120

    Olumsuz yönleri: Taban kayganligi orta.sürekli şok buhara basarsanın bazen şu kaçırıyor. Ters çevirin ce su ilave yerinden su kaçırıyor ama iade etmedim kullanıyorum ütü yaparken sürekli buhar verip kırışıklık ları iyi açıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2019
    cok memnunum

    Olumlu yönleri: Uygun fıyat ile iyi bir ütü alabilmenin yolu Fakirin bu ürününden gecıyor bence. Ütü yapmayıs sevemeyen biri olarak bu işimi kolaylastıran bır urun. Şok buharı sayesınde zor açılan kumasları bıle rahatlıkla utuleyebılıyorum. Otomatık kapanma ozellıgı ıle de ayrıca korkularım azaldı. evde yangın rıskı azalmıs oldu bu ütü sayesınde. cok memnunum kesınlıkle bu ütüden.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fakir ütü

    Olumsuz yönleri: 2 ay önce fakir ütü (avanti)aldım buhar verme butonu içeride sıkışıp kaldı çıkmıyor. daha önce fakir dikey süpürge aldım oda çok kötü çıktı güya alman malı tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.12.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) satıcıya tesekkur ederım ılgı ve alakasından dolayı ozellıkle telefon acık hangı renk bılgı ver

    Olumlu yönleri: satıcıya tesekkur ederım ılgı ve alakasından dolayı ozellıkle telefon acık hangı renk bılgı vermesıne

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tavsiye ederim.

    Olumlu yönleri: Hafif ve kırışıklık açma düzeltme performansı çok iyi.Önceki ütümüz on yıllık tefal markaydı .Arızalanınca abimin kullandığı bu ütüyü ödünç aldım performansını görünce hemen sipariş verdim.Kablosunun 3 metre olması size hareket kolaylığı sağlıyor.Buharı yeterli.Tavsiye ederim. Olumsuz yönleri: Dip tarafındaki plastik kalitesi düşük gibi.Zira gelen ilk ütü tam oradan kırılıp çatlamıştı kargoda.Bu nedenle ürünü iade edip tekrar sipariş ettik aynı mağazadan.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Oldukça başarılı bir ütü

    Olumlu yönleri: Arkadaşıma hediye aldım, çok beğendi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fakir aventi

    Olumlu yönleri: Ürün büyük çok ağır değil buhar gucü güzel fakat taban çok kaygan değil buhar delikleri taal e oranla az

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fena degil

    Olumlu yönleri: Orta duzeyde Olumsuz yönleri: Buhar gücü zayıf

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.03.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: süper ütü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Avanti BE 120 Bej Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Avanti BE 120 Bej Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat