Tefal FV9847 Ultimate Pure Buharlı Ütü Yorumları

Tefal FV9847 Ultimate Pure Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(204 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2022
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: Buhar mükemmel . Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2021
    mükemmel

    Olumlu yönleri: güçlü buhar güzel kullanımı rahat bir ütü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2021
    Yüksek buhar gücü

    Olumlu yönleri: ürünün buhar gücü yüksek. Başta su akıtıyor kullanımını öğrenince ürünün su akıtmadığını anlıyorsunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2021
    hızlı ütü

    Olumlu yönleri: ütüyü yaklaşık 2yil once almıştım. ilk geldiğinde bu kadar ağır ütüyü ben nasil tek elle kaldırırım diye düşündüm. ama ağır olmasi kırışıklık acmada işe yarıyor.. buhar gücü harika diger elimi yakınlarından cekmek zorunda kalıyorum yoksa yanıyor. cok gıcık kumaş türlerini bile kolaylikla utuleyebilirsiniz. diyelim ki yanlis cizgi yaptiniz duzeltip ütüleyin hic izi kalmıyor. kablosu cok uzun rahatlik sağlıyor. ben artik cok hızlı ütü yapıyorum sayesinde Olumsuz yönleri: olumsuz yorum olarak su akitmasini soyleyebilirim. ilk kullanimda da sonrasinda da eger ütüyü tabanindan yere koyarsam su akitiyor, utu masasi ıslanıyor. hep dik koymak gerek su doldurunca isinana kadar dik tutmak gerekiyor ışık sönünce ancak ütü yapabiliyoruz. suyu cabuk bitiyor. ben 4kisinin utusunu yapana kadar 4-5 kere su dolduruyorum. buhar gücü yuksek oldugu icin cabuk bitiyor bu sorun degil zaten de. her seferinde akitmamasi icin dik tutup ışığın sönmesini beklemek gerekiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok kaliteli biraz agır ilk kullanımda hep şu koyup fişe taktigimda şu akitiyo ama sonra bidaha akitmiyo anneme aldım ama kesinlikle ceyizime alicam tek buharla cok geniş bir bölümü dumduz yapıyo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.09.2021
    Kaliteli ürün

    Olumlu yönleri: kaliteli hizmet anlayışı

  • NI1 aracılığıyla, 18.09.2021
    güzel utu

    Tefal Türkiye garantili. Ütünun açamadığı kırışıklık yok. Çabuk ısınıyor. Sok buhari verdiginizde de resmen kükrüyor. 1 aydan fazla kullanıyoruz genel olarak memnunuz. Sadece az ağır, tek sorunu da utu ısınıp buhar da tam aciksa utuye başlayınca buharlaşma fazla olduğundan su damlatiyor, ustunden bir kere geçince de hemen kuruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ütü çok güzel. Yoğun buhar gerektirmeden bile açıyor. Sadece ağır. Ama yeni ütülerin tamamı ağır sanırım. Sürekli ütü yapmak istiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2021
    GREAT

    Olumlu yönleri: ürün de sıkınti yok alabilirsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 13.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    beş yıldız vermemmin sebebi başta tutulması için kesinlikle bu mağazadan ürün almayın yamuk ve tabanı kırık bi ütü yollamışlar ve kutunun her yeri yırtık bu kadar ozensizlik ne başka bişey almak istediğimizde bize güvensizlik oluşturuyor trentyolun böyle şeylere el atması lazım

  • Trendyol aracılığıyla, 10.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bazı kullanıcılar ürünün kırışıklık açmadığını iddia etmiş ama muhtemelen buhar kapalı modda kullanıyorsunuzdur.Mutlaka buhar modunu açın ve gerisini ütüye bırakın. Çok memnunum. Hem ağırlık açısından hem de kırışık açmada hiç zorlanmıyorum ve dolayısıyla ütü yapmayı benim için keyifli hale getiriyor diyebilirim. Satıcıya teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler saygılar

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.08.2021

    Ütü ortamdatik kapanma özelliği var denildi yok geri gönderdim kabul edilmedi madurum

  • Trendyol aracılığıyla, 21.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ağır bir ütü buda kırışıklıkları açmada etkili diye düşünüyorum. ilk aldığımda bir koku vardı bir kaç gün arayla ütü yaptıktan sonra koku kayboldu. Hemen ısınıyor ve kırışıklıkları güzel açıyor, çok memnun kaldım tavsiye ediyorum. paketleme muhteşemdi, çok özenerek kargoya verilmişti. hasarsız elime geçti teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    10 numara

  • Trendyol aracılığıyla, 27.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ütü patpata sarılı geldi fakat açtığımda kutunun paramparça olduğunu gördüm. Muhtemelen defalarca iade edilmiş çünkü ütünün tabanı defoluydu. İade işlemi başlattım ama satıcıdan hiç memnun kalmadım. Resmen bile isteye birine yuttururuz düşüncesiyle hasarlı ürün göndermişler. Şimdi mecburen başka ütü arayışındayım.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    eşim ütüyü çok beğendi her şey için teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyatina gore cok cok iyi 😍

  • Trendyol aracılığıyla, 08.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal FV9847 Ultimate Pure Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal FV9847 Ultimate Pure Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat