Beko Sd 8961 Şarjlı Dik Süpürge mavi Yorumları

Beko Sd 8961 Şarjlı Dik Süpürge mavi yorum ve tavsiyeleri

(53 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    biraz ağır ama güzel bir ürün çok ideal alınabilir bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.02.2022
    bekliyorum sd 8961 şarzlı elektrikli süpürge

    Olumlu yönleri: hızlı kargo istediğim ürün geldi çok teşekkürler söyledikleri gibi çekim gücü güzel 1 kademede sarzı çok uzun gidiyor tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2022

    Olumlu yönleri: oldukça iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürünün çekim gücü çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2022

    Olumlu yönleri: Kaliteli ürün, uygun fiyat, süratli teslim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2022
    ürünü beğendim

    Olumlu yönleri: herkese tavsiye ederim. Olumsuz yorumlar kafanızı karıştırmasın gayet kullanışlı ve güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Hediye olarak geldi bu ürün bana. Hafifliği, boyutu, emiş gücü, sessiz çalışması, şarjlı oluşu, kabloya bağlı olmaması gibi özelliklerine göre kullanımımı da işin içerisine koyarsam çok beğendiğim bir ürün oldu. Ancak toz torbalı olması maalesef ki benim işimi görmedi. Toza karşı alerjim var. Bu tarz ürünleri asla kullanamıyorum. O nedenle iade etmek zorunda kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Ablamda gördm bu elektrik süpürgesini. Emiş gücü konusunda kusursuz. En dar alanlarda bile kolayca kullanabiliyorum. Sessiz çalışması çok iyi. Tasarım olarakta çok farklı ve güzel olmuş. Bir uzay aracı kullanıyormuş hissi veriyor. Toz haznesi ve kapasitesi başarılı. KAblo uzunluğu yeterli. Ne çok ne az. Çalışma süresi de güzel ayarlanmış. Ancak fiyatı çok yüksek kaldı benim bütçeme göre. Bir tane de ben almak istemiştim ihtiyacım olduğu için ama bu fiyata pek mümkün görünmüyor. İndirime girmesini bekleyeceğim artık. Fiyatı biraz daha aşağı çekseler de daha fazla kişi alabilse keşke.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Birçok şarjlı el süpürgesi araştırdım. Ancak fiyat performans ürünü bu. Halıyı adete çekiyor. İki modu var. İlk modda bile halıdaki kirleri çok iyi çekiyor. Yerdeki saçı kılı da çekiyor. Bazıları yazmıştı kılları çekmiyor diye. Ürün çok güzel iyi ki almışım diyorum. Çok yüksek fiyatlar vermeye gerek yok. Çekim gücü ve performansı çok güzel. İki ay oldu kullanalı hiçbir olumsuz yönü yok. İkinci kademede çalıştırınca şarjı çabuk bitiyor ancak hangi markadan alırsanız alın şarj performansı hemen hemen hepsinin aynı.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ve emiş gücü 2 kademe ayarlı. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: kötü paketlenmiş ve geç kargoya verilen ürün. ilk bakışda çok işler başaracak gibi görünüyor sonra elinize alıyorsunuz düğmeye basıyorsunuz ve o da ne cihaz çalışmıyor çünkü sarjı bitmiş. Neyse diyorsunuz bi sarj edeyim öyle deneyim. Şarj olan cihazı alıyorsunuz çalıştırıyorsunuz o da ne yine hayal kırıklığı çünkü cihaz çekemiyor. el süpergesi olarak deneyim bari diyorsunuz ama gövdeden ayıramıyorsunuz. ergonomik görünümlü hayal kırıklığı.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    üründen memnunum birkac aydir kullaniyorum tek kusuru icine kucuk bir kagit parcasu bile alsa hemen tekliuor sesi yuksek cikiyor iyice bir temizlieme gerekitiriyor giren ufak parcalar iceride biryerde takiliyor onu cikartmak sorun ama temizlik acisindan gayet memnunum hatta haftalik temizlik yaptigim bile oluyor

  • Trendyol aracılığıyla, 24.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Üründen çok memnunum hem uzun süpürge olarak kullanılıyor hem de el süpürgesi olarak. Bu ürünü diğer güçlü çekim yapan süpürgeler gibi düşünmeyin. Çocuğunuz varsa veya bir canlı sahibiyseniz çok işinize yarar. Her daim kullanıyorum çok rahat. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kurtarıcı

    Olumlu yönleri: Bekar evim var diye açıkçası çok kapsamlı bir araştırma yapmadan ürünü satın aldım. Sonra pişman olurum diye de korktum. Ama neyse ki pişman olmak ne kelime ürüne bayıldım. Evde toz kir bırakmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı ancak Şarjlı pil ömrü umarım uzun olur.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Başarılı

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı, ama performansı için epey pahalı.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Cok iyi cekiyo kesinlikle tavsiye ederim gunluk temizlik icin cok kullanisli

  • Trendyol aracılığıyla, 19.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata daha iyisi yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 6 aydır kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Dönen başlığı çok çabuk tıkanıyor. Toz haznesi çok küçük. İkide bir temizlemek gerekiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko Sd 8961 Şarjlı Dik Süpürge mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko Sd 8961 Şarjlı Dik Süpürge mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat