Black & Decker WDC215WA Şarjlı Süpürge Yorumları

Black & Decker WDC215WA Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(319 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 21.07.2023
    üzerindeki ithalatçı firma çıkartması

    Aletin göbeğine ithalatçı firma şudur diye çıkartma yapıştırmışlar. Çıkartmayı çektiğiniz gibi bütün yapışkanı aletin üzerinde kalıyor. 1 saat boyunca yapışkanı silmeye çalıştım ve iyice yayıldı ama en sonunda çıkarttım. Fakat yüzey bütün parlaklığını kaybetti ve yüzeyi mat oldu. Daha 2 gün önce aldığım alet 2-3 yıl kullanmışım da eskimiş gibi duruyor artık. Gerçekten bu kadar dandik bir çıkartmayı aletin göbeğine yapıştırmak için akıl tutulması yaşamak lazım.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.06.2023
    Ortalama bir ürün

    Ortalama bir ürün. Muadilleirine göre fiyat performansı iyi belki ama mesela araç içi kullanımda ya da kapalı ortamda süpürürken filtresi iyi olmadığı için tozu arkadan geri veriyor. Maske ile kullanacak derecede etkiliyor. Toza alerjisi olana tavsiye etmem.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.05.2023
    Başarılı

    Tek puanı sesinden kırdım. Onun dışında beklenen performansı veriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.05.2023
    Faturama ulaşamıyorum

    Faturama nereden ulaşabilirim

  • Amazzon aracılığıyla, 11.04.2023
    Tam bir canavar

    1 yıldan uzun süredir kullanıyorum mükemmel ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 28.02.2023
    Elimiz kolumuz oldu adeta

    Boyutuna göre çekim gücü gayet iyi. Su dahil bir çok şeyi hızlıca çekebiliyor. Makine çekişi azaldığında hazneyi boşaltma zamanınızın geldiğini anlıyorsunuz. Temizlik kısmı ise çok iyi, üzerindeki tuşa basarak kolayca boşaltabilirsiniz. Şarjlı olasından kaynaklı evin her yerinde sıkıntısız kullanabiliyoruz ve ortalama 10 dk civarı çalışıyor. Şarj olma süresi biraz uzun ama bu da çok problem edilecek bir şey değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.12.2022
    Çok kötü

    Bu ne ya

  • Amazzon aracılığıyla, 23.12.2022
    Cok zayif

    Elinizle tutup haznesine doldursaniz daha etkili olur. O kadar zayif emis gucu.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2022
    Düşünmeden alabilirsiniz.

    İşini fazlasıyla yapan güzel bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2022
    Mükemmel

    Hiç düşünmeden alın. Son derece iyi bir mini süpürge

  • Amazzon aracılığıyla, 23.11.2022
    Islak Performans Zayıf

    Yarım çay bardağı bile dökülen bir şey çekmek istediğinizde motorun etrafından ucundan damlatıyor. Temizliği de pratik değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.10.2022
    Cok guzel

    Tahminimizden de iyi cikti, tesekkurler.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.10.2022
    2 yıldan daha fazla kullandim sorunsuz….

    Kendim kullandığım mükemmel dayanikli saglam bir ürün.2 yil sonradan 2 adet yakinlarim için aldim.ben hala kullaniyorum☺️

  • Amazzon aracılığıyla, 17.10.2022
    Güçlü motoru var.

    İçerisinden 3 adet ağız aparatı çıkıyor. Bunlardan biri silikon. Duvar monteli şarj adaptörü ve vidaları ürün beraberinde geliyor. Motor gücü oldukça iyi ve çalıştırma düğmesine basar basmaz gücü anlaşılıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2022
    Güçlü motor, hem ıslak hem kuru kullanım imkanı.

    Daha önce aynı markadan daha düşük güçlü olanı vardı, ancak 3 sene içinde bozuldu. Yine aynı markayı almam sebebim fiyat olarak amazzon Prime'da indirime girmesi, hem ıslak hem kuru kullanım imkanı olması ve motorunun daha güçlü olması. Ürün oldukça güçlü bir çekim gücüne sahip, kedi tüylerini, büyük küçük kırıntılarını sorunsuz çekiyor. Filtresi bana biraz basit geldi, zira filtre yuvasının ortasında yerleştirilmiş yuvarlak bir sünger var eğer düzgün yerleştirilmezse ufak toz taneleri cihazın yanındaki hava boşluklarından geri çıkabilir. Umarım bu ürünün ömrü de eskisinin ki gibi kısa olmaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.09.2022
    Fiyat performans ürünü

    Evime aldım, çekim kalitesi ve şarj süresini beğendiğim için Valideye de aldım, o da memnun kaldı, her seferinde ufak kırıntı birşey süpürmek için koca süpürgeyi çıkartmaktansa gayet pratik...

  • Amazzon aracılığıyla, 03.09.2022
    zayıf, çöp

    zayıf, çöp. 10 saatlik pil şarj süresi, on dakikalık güç sağlar. Dahil edilen bilgi paketinde bu bilgiyi bulunca şok oldum. dönüş

  • Amazzon aracılığıyla, 28.08.2022
    evinde hayvan olan insanlar için çok ideal

    gayet iyi bir çekiş gücüne sahip ancak arkasından hava üflüyor, onun farkında olarak temizlerseniz mükemmel. haznesi büyük. şarjda duruyor, ışık yanıyor, dolunca sönüyor ve elektrik vermiyor. ne kadar şarjı olduğunu bilmeseniz de o an pratik bir şekilde işinizi çok kolay çözüyorsunuz. arabalar için kullanılabilir + araba varsa çadıra kampa full şarj edip götürebilirsiniz. yukarıda da belirttiğim gibi arkadan basınçlı hava çıktığını unutmamak gerekir.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.08.2022
    Kutu içinden eksik parça çıktı

    Ürünü evimdeki ufak tefek tozları almak, ufacık şeyler için elektrik süpürgesi çalıştırmamak için aldım ancak ürünün içinden küçük torba filtre çıkmadı, kullanım kılavuzunda yer almasına rağmen...

  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2022
    Yeterli

    1+1 evde tek başıma yaşayan birisiyim. Evcil hayvanım yok. robot süpürgem vardı. koltukları ve alabileceğim her şeyi robot süpürgeye uygun yükseklikte aldım. fakat yine de köşeler dipler ve koltuklar pisleniyordu. bu ürün ile bütün ihtiyacımı tamamladım diyebilirim. kaliteli hissettiriyor yeteri kadar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker WDC215WA Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker WDC215WA Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat