Black & Decker WDC115WA Şarjlı Süpürge Yorumları

Black & Decker WDC115WA Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(76 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 20.07.2023
    Çok başarılı

    Kalitesi ve kullanımı gayet başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2023
    Kullanışlı güzel ürün

    Yaklaşık iki aydır kullanıyorum memnunum Çekişi güzel ve de hesaplı almıştım (600) Güzel ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 08.07.2023
    İdare eder

    Uğraştırıyor ama eninde sonunda çekiyor :D

  • Amazzon aracılığıyla, 21.06.2023
    alsanız da olur almasanız da

    çekişi zayıf

  • Amazzon aracılığıyla, 01.06.2023
    Açılıp kapatılmış ürün

    Açılıp tekrar kapatılmış ürün gönderildi.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2023
    Çekişi yeterli

    Kedi kumu temizlemek için aldım çok başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.05.2023
    Eksikleri İle Beraber Yinede Güzel

    Böyle bir fiyata ıslak-kuru kir çekebilen bir makina bulmak çok zor. Bu markanın şarjlı matkabını 4 yıldır kullanıyorum onun bataryası hala çok iyi. Bu yüzden tercih ettim. Malzeme kalitesi ve dizayn çok iyi. İnanılmaz hafif. Şarjı 10 dk gidiyor. Çekiş performansı tabiki normal süpürge ile kıyaslanamaz ancak araçta/evde kaba kir ve tozları almak için yeterli. Batryası 10 saatte doluyor ve dolunca otomatik güç akışını kesiyor yani ürünü sürekli şarjda bırakmak sorun değil. Ancak ürünün bence tek sorunu(büyük sorun) filtreleme kapasitesinin düşük olması. Küçük tozları olduğu gibi arkadan atıyor çünkü sünger dışında bir filtre yok. Çözüm olarak ev süpürgesinin eski keçe filtresini bu makinadaki sünger boyutunda kesip süngerin üstüne koydum ve sorun halloldu. Çekiş bir tık düşsede çok güzel toz filtreleme yapıyor. Ürün yanında 3 tane de başlık geliyor. Ürünü 600 e aldım(mayıs2023)

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2023
    idare eder

    çok memnun kalmadım

  • Amazzon aracılığıyla, 03.05.2023
    Fiyatına Oranla Performansı Fazlasıyla İyi

    Kutudan 3 farklı başlığı çıkıyor ve şarj standı pek kaliteli görünmemesine rağmen iş görecek seviyede. Yere bir şeyler döküldüğünde ya da kısa süreli rutin toz almalarda oldukça işlevsel oluyor. Ben kedi tuyu, kedi kumu, yiyecek, kahve ya da diger kucuk capli temizliklerde verimli sekilde kullaniyorum. 10-11 dakika boyunca çalışabiliyor ve bu da fazlasıyla yeterli. Aksam temizligi ve hazneyi bosaltma islemi de pratik. Süpürgenin gövde malzeme kalitesi de gayet iyi ve çekiş performansı amacına uygun kullanıldığında kesinlikle üzmeyecek kalitede bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.04.2023
    Uzun kullanım

    Uzun kullanım sonrası çekim gücü ideal kuşların döktüğü yemleri vs çekmek için aldım işimi görüyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.04.2023
    Marka önemli çok memnunum.

    Ürünümden çok memnunum zaten önceki cihazım da aynısıydı o yüzden tercih ettim . Teslimat süresi de zamanında oldu teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2023
    Siparişim iptal edildi

    😡😡😡😡

  • Amazzon aracılığıyla, 06.03.2023
    Islak ve kuru mükemmel el şarjlı süpürge

    Takribi 6 Ay kullandık ödediğimiz parayı hak etti,bende yorumlara bakıp aldım özellikle güvenilecek marka kesinlikle tavsiye ediyorum,kargo da hızlı getirdi teşekkür ediyorum,amazzon ‘dan tek bir ricam ürün ‘den büyük koliye konuldu boşlukları az sayıda küçük kağıtlarla dolduruldu buna rağmen ürün beni oldukça mutlu etti teşekkürler AMAZON 👏

  • Amazzon aracılığıyla, 28.02.2023
    Dökülen birşeyi temizlemek için büyük kolaylık

    Çok kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 09.02.2023
    orijinal

    normal temizlik için kullanılamaz. yerdeki saçılan kedi kumları için almıştım. çekiş gücü düşük geldi. iade ile uğraşmadım. yeterli başlığı var. ıslak başlığı iyi. sesi normal. şarj duvara monte edilirse daha iyi olur. ben yere koydum sürekli düşüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 30.01.2023
    Çok kötü bir ürün

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum şarjı hiç gitmiyor paranıza yazık

  • Amazzon aracılığıyla, 15.01.2023
    Afacan evlat ve beslenme alışkanlıkları

    Yalnızca duvara monte edilebilir aparat ile geliyor. İlk geldiğinde çok yavaştı, iade ederim sanıyordum (şimdi elimden düşmüyor) 11 saatlik şarjın ardından ne kadar güçlü olduğunu gördüm. Nohut tanesi kadar parçaları bile alıyor. Kir haznesi temizliği çok kolay. Herkese kablosuz özgürlük anlayışları müthiş. Umarım pili söz edildiği gibi bayilerinden temin edilebilirdir. Uzun yıllar dayanacağa benziyor. Üç aparatından birini mutfak vb masa sehpalar için, birini koltuk yer vb için kullanıyoruz. Bir aparatı da su çekimine özellikle yatkın; mika yerine sert slikondan tasarlanmış. Ergonomikliğiyle 600TL'ye 2022'nin kaçmaz fırsatıydı.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.01.2023
    Çekim gücü kötü

    Kötü

  • Amazzon aracılığıyla, 07.01.2023
    Toz almak için uygun.

    Çok kuvvetli bir çekim gücü yok ama toz, ufak tefek kırıntıları sorunsuz çekiyor. İçinde sadece sünger bir filtre ile geliyor. Bence sünger filtre çok iyi iş görüyor. Küçük tozlar ve atıklar filtreyi geçemiyor. Şarj süresi biraz uzun. 10-12 dakika çalışmak için 10 saat tam şarjda kalması gerekiyor. Sıvı çekimi, koltuk arası çekimi ve toz alımı için üç ayrı uç yanında geliyor. Duvara monte edilebilen şarj standı da kutuda mevcut.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.12.2022
    harika

    şarj standı ve extra uçlarının olması çok iyi, f/p ürünü , en ucuz amazzonda

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker WDC115WA Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker WDC115WA Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat