Arçelik TKM 9961 B Telve 1200 W 1500 ml 6 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Yorumları

Arçelik TKM 9961 B Telve 1200 W 1500 ml 6 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(500 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2022
    Kahve makinesi

    Makine çok güzel ama kaç yıl garantili o yazmıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 13.11.2022
    Üzerek söylemek zorundayım ürünün kahve yapımı başarısız.

    Ciddi bi pişirme hızı sorunu var bence. Kahve yanıyor ama pişiyor içtiğiniz şey kahve tadının yakınından geçmiyor maalesef oysaki görünüşüne aşık olmuştum ve mutfağa çok yakışmıştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) klasik arçelik

    Olumlu yönleri: Ne denilebilirki arçelik 💪 kesinlikle piyasanın en iyisi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: urun cok guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Göründüğü kadar guzel DEĞİL bunu biletek alın Kullanışı oncrki tipten daha rahat DEĞİL

    Olumlu yönleri: Göründüğü kadar guzel DEĞİL bunu biletek alın Kullanışı oncrki tipten daha rahat DEĞİL Olumsuz yönleri: Göründüğü kadar guzel DEĞİL bunu biletek alın Kullanışı oncrki tipten daha rahat DEĞİL

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kahve koymak gerekiyor köpük olsun diye, o zaman da telvesi çok oluyor, bence eski seriler çok daha güzel kahve yapıyordu

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    10 yıldıza bile değer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel ürün, keyifle kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğim gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten kahveyi çok güzel yapıyor çalıştığım iş yerinde bunun ilk modeli var kahveyi çok güzel yaptığı için en son modelini yani bu ürünü aldım. Arcelik gerçekten kalitesini konuşturmuş kahve tati ve köpük lu yapması çok guzel esim cok begendi bu ürünü tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    OLUMLU

    Olumlu yönleri: Arçelik TKM Telve 9961 L Türk kahvesi makinesi taşma, aşırı ısınma ve su bitme emniyeti özelliklerine sahip olduğu için yüksek emniyetli bir kahve makinesi. Ben bu kahve makinesini geçen hafta n satın almıştım. Kesinlikle çok başarılı bir ürün olmuş. Severek kullandığım bu makine 5 yıldızı hak ediyor. Herkese de tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: 6 fincan kahve kapasitesine sahip olan Arçelik kahve makinesini aldığım günden bu yana severek kullanıyorum. Öğrenci evi için mükemmel bir kahve makinesi. Eğer benim gibi çalışma esnasında devamlı kahve molası veriyorsanız tercih edebileceğiniz en kaliteli kahve makinesidir diyebilirim. Ergonomik el yakmayan tutma sapı, gizli rezistans, ışıklı açma/kapama tuşu, tek tuşla kontrol özellikleri ile harika bir kahve makinesi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    olumlu

    Olumlu yönleri: Arçelik marka kahve makinesi Sahip olduğu ölçü kaşığı sayesinde tam kıvamında kahveler yapmamı sağlıyor. Öğrenci evi için gayet ideal formda olan bu kahve makinesini inceleyerek satın alabilirsiniz. Bu markanın birçok elektrikli ev aletinden çok memnunum ve kahve makinesi aldığıma pişman olmadığım için mutluyum. Teslim alma aşamasında kargodan yana hiçbir sıkıntı yaşamadığımı da belirtmek isterim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Yaklaşık 1 ay önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu kahve makinesini satın almıştım. Arçelik yine en kaliteli özelliklerle donatmış. Gerçekten hayran kaldım ve severek kullanıyorum. İşten gelir gelmez 2 dakika içinde bol köpüklü yorgunluk kahvem hazır hale geliyor. Yüksek emniyetli ve çok kullanışlı bir alet olduğunu belirtmek isterim. Tavsiye ederim. Ben severek kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Eşimle kahve tiryakisi olduğumuz için kahve makinemiz bozulur bozulmaz yeni bir arayışa girdik ve bu makineyi satın aldık. Çok da memnun kaldık. Haznesi geniş olduğu için en az 4 kişiye kahve pişirebiliyorum bu özelliği hoşuma gitti. Ayrıca kahve hazır hale geldiği zaman haberdar ediyor oluşu güzel. Almak isteyenler tereddütsüz alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Son derece kullanışlı ve lezzetli pişiriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper köpüklü kahve yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sık ve basarili

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.10.2021
    Memnun Kalmadım.

    Olumsuz yönleri: ürün elime ulaştı. Ama jelatini yoktu, üstünde çizik de vardı. Satıcıya yazmama rağmen, yazdıklarıma bir geri dönüş yapmadı. Ürünü iade etmek istedim. Satıcı beni GittiGidiyor a yönlendirdi size bir kod verilecek dedi. Hiç bir şekilde satıcı yazışmalarda geri dönüş yapmadı. ürün kullanılmış şekilde geldi elime ulaştı. gerek satıcı, gerek GittiGidiyor bana herhangi bir şekilde yardımcı olmadı. para satıcıya aktarıldı. Ancak hiç memnun kalmadım. Hakkımı helal etmiyorum diyeceğim bu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik TKM 9961 B Telve 1200 W 1500 ml 6 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik TKM 9961 B Telve 1200 W 1500 ml 6 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat