Arçelik TKM 3940 M 500 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Siyah Yorumları

Arçelik TKM 3940 M 500 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(137 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Türk kahve makinesinin cezvesinin dip kenarı boyası dökülüp altından beyaz astarı çıkmaya başladı. Arçelik markasına güveniyordum, Basit bir sıyrılma olabilir ama bu devam edecek gibi görünüyor. İlgilerinize. Suat Melih Durusan

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    OLUMLU

    Olumlu yönleri: Eşimle birlikte kahve içmeyi çok sevdiğimiz için bu kahve makinesini satın aldık Fiyat çok uygun makinenin sesli ve Işıklı uyarı sisteminin olması bizim için çok iyi oldu. Misafir geldiği zaman kahve hazır olduğunda sesli uyarı alıyorum. aynı zamanda otomatik kapanması elektrik kesintisi gibi durumlarda cihazın bozulmasını ve olası tehlikelerin oluşmasını önlüyor tasarımı çok hoş olan bu kahve makinesini ben çok beğenerek kullanıyorum. Siz de çok kahve tüketen biriyseniz kesinlikle almalısınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    OLUMLU

    Olumlu yönleri: Ne zamandır satın almak istiyordum kısmet oldu ve sonunda alabildim. İndirimli bir şekilde satın aldığım Arçelik kahve makinesinden çok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Çekirdek aile için yetecek kadar Türk kahvesi hazırlanabiliyor. kaliteli Işıklı ve sesli uyarı sisteminin olması dikkatimi çekti. Fiyatına göre sergilemiş olduğu performans gerçekten çok etkileyici. Bence tüm mutfaklarda bulunması gereken bir ürün. Bu arada sensörleri sayesinde taşmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo, kaliteli ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 25.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kahvesini köpüklü yapmıyor lezzetli değil

  • Trendyol aracılığıyla, 15.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hizli teslimat

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı ve kaliteli bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyiiiii

  • Trendyol aracılığıyla, 25.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok tatlı, çok kullanışlı bir ürün… türk kahvesi makinesinden uçmasını beklemiyorsanız alın!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç bir işe yaramayan bir makine.kopuk sifir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kahve içmeyi sevdiğim için aldım. Pratik bir ürün. Fazla yer kaplamadığı için çantama atıp bir yerlere götürdüğüm oluyor. Köpüğü bol oluyor kahvenin ve haznesi oldukça geniş. Rengi çok şık ve çok kısa sürede geldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    urunum geldi guzel fakat kopugu istedigim gibi degil alinmazmi alinir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: kahve içmeyi seviyorum. Abartılı olamayan bir kahve makinası arıyordum. Hem boyut olarak hem de fiyat olarak bu ürün tam bana göreydi. Hemen sipariş verdim. Kargodan hızlı geldi. Kahveyi de çok güzel pişiriyor. Lezzetli bir şekilde kahve keyfi yapabiliyorum. Ben çok memnun kaldım. Almayı düşünenlere tavsiye edebilirim. Tek kişi için ideal bir makine.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Şu aras kargoyu kullanmayın artık gönderilerde lütfen, başkasına gitti kayboldu.. ürün eminim çok iyidir ama elime ulaşamadığı için sadece kargosuna yorum yapıyorum..

  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bol köpüklü kahve yapıyor gerçekten

  • Trendyol aracılığıyla, 14.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Köpük şahane hızı şahane sadece altında çıkıntı olmasaydı 5 yıldız alırdı

  • Trendyol aracılığıyla, 03.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün arızalı geldi. Kahve pişince uyarı sesi vermiyor ve ışığı yanıp sönmüyor. Kahveyi taşırıyor. İade ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    Teşekkürler:)

    Olumlu yönleri: Annemin doğum günü için aldım. Tabi babam sponsorluğunda. Makine çok güzel. Tek seferde 4 kişilik kahve yapıyor. Pilot ışık, ölçü kaşığı ve tek tuşla kontrolü var. Kahve lezzeti de iyi. Mutfağımızda çok güzel duruyor. Annem de çok sevdi. Benim içmeme çok izin vermiyorlar ama ara sıra kaçamak yapıyorum bende. Arçelik bence en iyi kahve makinelerini üreten yerli bir firma. Teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Bence tasarım harikası bir kahve makinesi. Kaba olmaması ve rengi çok hoşuma gitti. Kahve yaparken hem zamandan tasarruf ediyorum hem de tam istediğim gibi köpüklü kahve içiyorum. Unutkan biri olarak taşma emniyeti özelliği de çok işime yaradı. Sesli ikaz sisteminin olmasını beğendim. Gücü ve ısıtma süresi gayet yeterli geldi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok minnoş ve pratik. Anneme aldık, kahvemizi bolca köpürttü. Arçelik tercih ettik çünkü kalite ve servis ağı en iyi olan o.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik TKM 3940 M 500 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik TKM 3940 M 500 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat