Philips HD7459-20 1000 W 1200 ml 15 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi Yorumları

Philips HD7459-20 1000 W 1200 ml 15 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(341 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    5 üzerinden 4 hak ediyor

    En büyük eksiği kahve olunca sesli uyarı vermemesi. Kahveyi gayet sıcak tutuyor. İçinden çıkan belgelerde Türkçe açıklama olmaması çok saçma. Bunlar dışında bir problem yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bana kahve makinasi için filtre kağıdı çıkmadı size çıktıysa bana cevap verirseniz sevinirim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    sipariş verdim ertesi gün ulaştı kargo hızı mükemmel :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans ürünü çok iyi

    Yaptığı kahvenin tadı yerinde ve içimi oldukça yumuşak. Damlama önleyici kısmına çok takılmayın çünkü zaten kahveyi 5-10 dakika içerisinde hazır ediyor. Bu fiyata bir de zamanlayıcı özelliği de dahil çok güzel bir makine. Philips kalitesi de tartışılmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Philips HD 7459

    Daha önce Braun,elektrolux marka filtre kahve makinalarını kullandım, kesinlikle Philips çok daha iyi kahve demliyor. aynı çeşit kahveleri, diğer makinaların daha çabuk demlemesinden dolayı aroma ve kahvenin yoğun tadı hissedilmiyordu. Birde damlatma önleyici de sorun yaşayanlar cam karafı tam ileri doğru yerleştirip, kahve demlenmesi bittikten sonra 1 dakika daha bekleyip karafı öyle çıkarırsanız damlatma olmuyor bilginize. Teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.03.2022
    Sağlam bir ürün.

    Öncelikle bu makineyi neredeyse iki yıldır kullanıyorum. Kahve haznesini nasıl çekerseniz çekin, illa o ocak kısmına damlıyor. Yarım saatten fazla ısıtmıyor, otomatik olarak kapanıyor, yarım saat sonra tekrardan açmanız gerekiyor. Zamanlayıcısı harika çalışıyor. Makine, aromayı biraz azaltıyor. Herhangi bir arızası olmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2021
    philips

    Olumlu yönleri: Çok güzel ürün çok beğendik

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu yorumu bu makineyle yaptığım kahve eşliğinde yazıyorum :) Gayet güzel bir alet. Malzeme kalitesi fena değil. Zamanlayıcı güzel çalışıyor. Damlatmama meselesi hikaye, bayağı damlatıyor ama zamanından önce almadığınız sürece sorun yok.Kahveleri lezzetli oluyor. Özellikle işlemi bitirdikten sonra birkaç dakika da demlenmesini beklerseniz daha güzel bir sonuç alabiliyorsunuz. Bu fiyat karşılığında aldığım üründen memnunum açıkçası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Merhabalar, ürünü uzun araştırmalar sonucu aldım. Ikı gundür kullanıyoruz şimdilik memnun kaldık. Geceden saati ayarladığımızda sabah işe gitmeden kahvemız hazır oluyor. Uyanmamız gecikse bile kahve uzun süre sıcaklığını koruyor. Yalnız ben paketlemeyi begenmedım. Yanı begemeyecek bir paketleme de yoktu aslına bakarsanız. Çünkü paket yoktu. Sadece kutuyla gelmişti açıkçası zarar görmüş olabilir ürün diye endişelendım fakat hiçbir sıkıntı olmamış. Fakat insan para verip aldığı şeyın daha hassasiyetle gönderilmesini tercih eder tabıı kı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    bu kadar kötü satıcı olamaz

    Olumlu yönleri: Ürünü gönderecek misiniz diye soruyorum en kısa zamanda diyorlar bir hafta sonra iptal edip göndermiyorlar tam bir saygısızlık …. Olumsuz yönleri: Ürünü gönderecek misiniz diye soruyorum en kısa zamanda diyorlar bir hafta sonra iptal edip göndermiyorlar tam bir saygısızlık …

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel kullanışlı sıkıntısız birşekilde geldi ilk olarak 2 defa max seviyede su doldurarak çalıştırdım içerisi hem temizlensin hemde koku gitsin diye daha sonra 4 numara filtre kağıdını takarak kullandık gayet güzel memnun kaldık demleme işlemi bitince sesli uyarı vermiyor ekrana arada bir bakıp yanıp sönen play şekli var o çalışırken yani filtreleme yaparken yanıp sönüyor işlem tamamlanınca sabit bir şekilde kalıyor ve devamında eğer 10 dakika beklerseniz daha. Sıcak oluyor biz memnun kaldık herkese tavsiye ederim Tek eksi olarak belirteceğim şey Tüm işlemler bitip makineyi temizlemek istediğinde yani kağıt filtreyi almak istediğinde kapağı kaldırdığın zaman çok fazla içerisinde damlacıklar oluşuyor çok sorun değil ama yine de belirtmek istedim

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sicak tutma özelliği biraz zayıf onun haricinde memnun kaldim

  • Trendyol aracılığıyla, 24.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatını hakediyormu bilemiyorum ama philips kalitesi

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kaliteli ve kullanışlı.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ulaşım paketleme cok guzeldi. fakat şu hazinesine kac fincan kahve yapmak istiyorsanız o kadar su koymanız gerekiyormus ,bir bu yanını sevmedim ama olsun yinede kullanışlı bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel firmada oldukça özenli yollamış 🙂

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kahvesi enfes oluyor

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün efsane.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hakan Yılmaz adlı satıcıdan satın aldığım kahve makinesini kullanmadığım halde iade onayını yapmıyor şehir dışındayken yeğenimin adresine sipariş verdiğim ürünü kullanılmamış ve açılmamış bir şekilde iadesini yaptık fakat ürünün iadesini kabul etmemişler ilk kez trendyolda bir satıcı ile problem yaşıyorum kesinlikle satıcıdan ürün almanızı önermiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bir çok kahve çeşitini denedim ama her türlü zehir gibi kahve yapıyor, hiç memnun değilim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HD7459-20 1000 W 1200 ml 15 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HD7459-20 1000 W 1200 ml 15 Fincan Kapasiteli Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat