Tefal CM8201 Köpüklüm 735 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Beyaz Yorumları

Tefal CM8201 Köpüklüm 735 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(1038 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Közde pişirme özelliği çok iyi

    Rengine bayılarak aldım ve közde pişirme özelliğini çok merak ettim açıkçası. Türk kahvesiz olmaz diyenlere köpüklümü öneriyorum, közde pişirme özelliği ile tadı damağınız da kalıyor resmen ve ürünün temizlenmesi de çok kolay bayılarak kullanıyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    muazzam

    kahve tadını kaçırmadan sanki cezvede pişirmişcesine güzel pişiriyor üstelik en büyük boy cezveden daha fazla kahve yapabiliyor kullanımı ve temizlemesi çok basit severek kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    Hediye olarak aldım, kozde kahvesı daha ıyı geldı bana. Bunların hepsının yanında kahve yapılacak bır makınaya bu kadar para verilir mi diye dusunuyorum. Butun markalar butun modeller cok pahalı bence.. trend olmus makınalar sanırım; arz-talep meselesı..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    urun super ve kahvesi müthiş oluyor. Üstelik 4-5 fincan yapabiliyorsunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 21.10.2022
    Ürün çalışmıyor

    Ürün dün elimize ulaştı deneyelim dedik fakat ürün çalışmıyor.Işıkları ve uyarı lambası yanmıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2022
    Defolu

    Beş yıldızı görünsün diye verdim.Alt kısmı çizik kullanılmış ürün gönderilmiş bu fiyat ve markaya rağmen hemde çok yorum okudum kesinlikle almayın

  • Amazzon aracılığıyla, 08.10.2022
    Ürün kaliteşi. Tavsiye ederim,

    Ürün kaliteşi. Tavsiye ederim,

  • Amazzon aracılığıyla, 16.08.2022
    Kahvenin lideri

    2 Yıldır kullanmaktayız. Kahve konusunda çok rahat bir ürün. İki adet ayarı var. Birisi yavaş yavaş diğeri hızlı, kaynatınca elektriği kesiyor. İki modu ile de içtiğimiz kahvelerin tadı muazzam. Alacak arkadaşlar düşünmeden alabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.08.2022
    Mükemmel

    Her zamanki gibi Tefal kalitesi.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.05.2022
    Bol köpüklü yapıyor

    Kahveyi gayet güzel yapıyor, tüm fincanlara yetecek kadar bol köpük oluşuyor ama verilen talimata uygun şekilde yeterince kahve koymalısınız.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.03.2022
    Ariza

    4 qyda ilk arızayi verdi urun

  • Amazzon aracılığıyla, 18.03.2022
    Köpüklü kahveler için tavsiye edilir

    Tefal köpüklümü zaten beğeniyordum, annem kullanıyor. Kahveyi iki seçenekte yapabilyorsunuz ve yeteri kadar da köpüklü oluyor. Max 4 kişilik kadar kahve çıkıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İYİ

    Olumlu yönleri: İYİ ÜRÜN TEŞEKÜRLER TEFAL

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2022
    Köpüklüm Kahve Makinası

    Olumlu yönleri: Köpürtme konusunda çok başarılı , özellikle taze kahve ise müthiş oluyor , ama bence bitiş uyarısı vermeden 5 saniye önce almak gerekiyor , kahve çok pişmeden

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    akıllı sensörü var

    Olumlu yönleri: Bir arkadaşımda görüp bende bu kahve makinesinden sipariş verdim. Şahane bir makine. Çok güzel bir pişire derecesi var. Kahveleri yakmadan tam kıvamında pişiriyor. 4 fincana kadar rahatlıkla alıyor. Sınırda koysan bile köpüklü pişirmesinden bir şey kaybetmiyor kesinlikle. Kahveler hep köpüklü oluyor. İki yandan akıtma ucu sayesinde de rahatlıkla bardaklara dökülebiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    gayet güzel

    Olumlu yönleri: Çok fazla türk kahvesi tükettiğim için kendime kaliteli bir kahve makinesi aldım. Ben çok beğendim. Gayet güzel bir kahve makinesi. Çok iyi ve dengeli bir kahve pişirme sunuyor. Hem normal pişirme hem de közde pişirme fonksiyonu ile tek makineden iki farklı lezzette kahveler pişirebiliyorum. Çok iyi oluyor. Bunun yanında temizlemesi de oldukça kolay oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    kablosuz kullanım avantajı

    Olumlu yönleri: Geçenlerde kuzenim ev hediyesi olarak bana bu kahve makinesini almış. Ben çok beğendim. Boyutları çok büyük değil. Aynı zamanda çok şık bir tasarımı olduğu içinde küçük ev aletlerim ile uyum içerinde duruyor. Bunun yanında kahveleri de gayet güzel pişiriyor. Kullanım esnasında çok fazla elektrik harcamıyor. Bunun yanı sıra kablosuz kullanım avantajı sunması da muhteşem birşey kesinlikle.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.12.2021
    TşK amazzon

    Ürün muhteşem piayasanın en iyi fiyatı .Paketleme ve hızlı kargo huhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün kahveyi kıvamında pişiriyor tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2021
    Sena

    tefal kalitesi der susarım harika bir makina üstüne tanımıyorum cok memnun kaldım sorunsuz iyi paketlenmiş şekilde elime ulaştı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal CM8201 Köpüklüm 735 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal CM8201 Köpüklüm 735 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahvesi Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat