Samsung Galaxy A20 32 GB 3 GB RAM 6.4 inç 13 MP-5 MP İki Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy A20 32 GB 3 GB RAM 6.4 inç 13 MP-5 MP İki Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(1017 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Kullanışlı

    Fiyat/Performans olarak oldukça iyi bir telefon. Kargo hızlı 1 günde elime ulaştı. Bilmeyenler olabilir ithalatçı garantili olduğu için şarj adaptörü Türkiye uyumlu değil, satıcı ufak bir adaptör gönderiyor yanında. Kullanımda sıkıntı yaratmıyor. Bir de içinden kulaklık çıkmadı, bu da yine ithalatçı garantili ürünlerde yaşanan bir durummuş. Kullanmaktan memnun olduğunuz bir kulaklığınız varsa çok da sıkıntı edilecek bir durum değil bana göre.


  • Sarj aleti

    Şarj aletini begenmedim kulakligiyla telefon dual sim


  • idare eder

    Genel anlamda oyun oynayamayan biri icin yeterli telefon, kamera idare eder ama gece cekiminde flash in konumlandırilmasi resmen üretim hatası flash yanınca fotograf bulanık cikiyor bide yüz okuma çalışmıyor desem yeridir onun dışındaki hersey güzel.


  • Hızlı kargo /güzel ürün

    Bu sitenin başka bir satıcısından ürünü sipariş ettim sözde aynı gün kargoya verecekti ! Siparişimin 2.gününde kargoya vermeyince hepsiburada satıcıdan ürünü sipariş ettim söz verdikleri gibi ürün 1saar geçikmeli ulaştı bana hepsiexpres kargo ile teşekkür ederim . Telefonu eşim için aldım çok beğendi .ben İphone kullanıcısı olarak beğendim .


  • Beş Yıldız

    çok hızlı bir şekilde sipariş üzerinden 2 gün bile geçmeden ist-samsun a elime ulaştı.teşekkürler hepsiburada ürüne diyecek bişey yok orta sekmentde gayet güzel bi ürün


  • güzel fakat ele oturmuyor tek elkullanmak zor

    oncelik le sarj iyi görüntü güzel tam ekran film oyun için ideal. tek elle kullanmak sıkıntılı pişman olmadım desem yanlış olmaz. bir günde teslim edildi kargo hızlı ve güzel şekilde geldi tek eksisi biraz boyut büyük..


  • Samsung A20

    ürünü bitti bitiyor firmasından aldım ürün iyi sağlam paketlememişti. guvenilir satıcı yurtiçi kargo ile gönderdiler pazartesi sipariş verdim perşembe günü elimde oldu kargo konusunda herşey yolunda teşekkürler hepsi burada


  • Herşey Dört dörtlük

    Ürün gayet güzel, satıcı firma ilgili alakalı. Paketleme güzel. Ceptelefonuonline mağazasına ve Hepsiburada'ya teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İhtiyacı fazlasıyla karşılıyor

    Uzun ince olması kullanışlılığını artırıyor. Bence ekran kalitesi ihtiyacı fazlasıyla karşılıyor. Görünümü çok şık ve kaliteli. 2-3 gündür kullanıyorum, normal uygulamalarda performans sorunu ile karşılaşmadım, oyun için denemedim. Yazılımı birçok hususa erişimi ve telefonun yönetimini kolaylaştırmış, ben sevdim. Benim gibi oyun oynamayanların ihtiyacını fazlasıyla karşılayacaktır, tavsiye ederim. Fiyatı da makul.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Memnun Kaldım

    Hepsiburada ve Alan Memnun satıcısına teşekkürler.Ürün zananın da geldi ve iyi paketlenmiş,faturası,kapalı kutu,jelatinli ve güvenlik bandrollü.Kutudan kulaklıkta çıktı ithalatçı olduğu halde.Tek kafamı karıştıran konu knox 3×3 sürüm umarım ilerleyen zamanda donanımsal ya da yazılımsal sorun yaratmaz.

  • Tasarım Işık ekranı büyük hafif bir telefon iş hattımı kullanmak için satın aldım depolama alanım 32 GB az ama ikinci telefon olduğu için yeterli geldi performansı iyi uygulamalar arası geçiş hızlı durma duraklama yapmıyor bataryası 4000 miliamper 2 gün gidiyorum ve çabuk şarj oluyor memnunum


  • İdeal

    Samsung galaxy m20 ile aynı özellikler taşıyor fakat samsung galaxy a20 fiyatı samsung galaxy m20 den çok pahalı ama yinede bu telefonu almaya değer.


  • Kalite:10 Hizmet:10 Hız:10

    Ürünü anneme aldım ve sorunsuz geldi. Kargo çok hızlıydı tahmini teslimattan bile önce geldi. Kulaklık şarj aleti vs hepsi tamdı. Satıcıya çok teşekkür ediyorum kesinlikle güvenip alabilirsiniz. Dışarıdan çok daha ucuz fiyata burada ayrıca tam bir fiyat performans ürünü. Kendim S8 kullanıyorum içerik olarak bir çok özelliği A20 de de görünce çok şaşırdım. Teşekkürler GelecekBizde ve Hepsiburada ekibi. Not:Arkadaşlar değerlendirmeyi telefon üzerine değil bence satıcı arkadaşlar üzerine yapsanız daha adaletli olur sonuçta onlar üretmedi.


  • Ceptelefonu online magazasına teşekkürler

    Ceptelefonu.online mağazasından satın aldım. Mağaza çok ilgili alakalı. Ürün kutusu gayet güzel paketlenmiş ve Aynı gün hızlı gönderi yapıldı. Teşekürler


  • bekliyoruz

    A20 siparişi verdim.11 gün sonra stoklarında olacak.bakalım nasıl birşey gelicek.bende merak etmiyor değilim


  • uygun fiyat hızlı kargo teşekkürler.

    kesinlikle doğru ürün hızlı kargo teşekürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Thanks

    Tek kelimeyle mükemmel

  • Uzun süre önce çıkan bir ürün olmasına rağmen performans olarak beğendim ekranı 6.4 inç ve sAmoled ekran kullandığı için normalden çok daha canlı ve parlak renklere sahip zaten sonsuz ekran teknolojisi sayesinde çerçevede yok bu yüzden Normalden daha büyük gözüküyor gövde olarak da ince ele tam oturuyor tek elle yazışmak da bu yüzden kolay çok fotoğraf çekmiyorum Ama özellikle selfie kamerasını beğendim arka tarafta bulanıklaştığı için istediğim gibi fotoğraf çekebiliyorum şarjı da uzun gidiyor

  • Giriş seviye bir ürün olmasına rağmen ekran görüntü kalitesi oldukça iyi çok fazla oyun oynayan ya da çok fazla sosyal medya kullanan biri değilim ancak birincisi çok fazla telefonla konuşup maillerim ile çok fazla yazışıyorum İkincisi de netflix gibi uygulamalardan dizi ve film seyrediyorum her ikisi için de memnun kaldım büyük ekranda yazmak iletişim kurmak kolay olduğu gibi yüksek görüntü kalitesiyle film seyretmek de keyifli teşekkürler


  • Hızlı Kargo

    Kargo hızlıydı. Bir günde elime ulaştı. Telefon parasına göre iyi. Ancak kamerasından çok bir şey beklemeyin derim. Çift kamerası aynı anda kullanılmıyor. Biri yakın diğeri uzak çekim için. Hepsiburada’ya ve satıcıya teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy A20 32 GB 3 GB RAM 6.4 inç 13 MP-5 MP İki Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy A20 32 GB 3 GB RAM 6.4 inç 13 MP-5 MP İki Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat