Huawei Y5 2019 16GB 2GB Ram 5.71 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Huawei Y5 2019 16GB 2GB Ram 5.71 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(1021 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:

  • (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ve hb da dan sorunsuz aldığımı bir ürün o konuda sorun yok , telefon fiyatına göre çok kullanışsız , telefon önğnde sensör konuşurken tel açık ve yazılar falan büyüyor, dokunmatiği hoş değil , kamera yine beklenti altında ve aşırı yavaş bir telefon babam kullanıyor düşünün ona bile yavaş kaldı


  • (Ürünü satın aldı)

    Verdiğim parayı hakediyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kayınvalidem için aldık. Ve onun bütün ihtiyaçlarını karşılayan bir telefon.


  • (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans kalite dengesi 👍


  • (Ürünü satın aldı)

    Telefon genel olarak güzel. Fiyat performans ürünü. Eksileri; -Kutuda kulaklik çıkmadı. 🤬 -Deri desenden dolayı Arkadaki logo ve yazilar kolay silinir. -Ben siyah renk aldim, kamera çercevesi altın sarısı, ben orasida siyah sanıp almistim, sari kamera cercevesi çok sırıtıyor. Buna dikkat edin. - Kameralar fiyatina gore eh işte, fazla bir şey beklemeyin. - Son olarqk Damla Çentik biraz kalın gibi geldi bana. Artıları -Ekran kalitesi güzel. -Fiyat gayet uygun. -Telefonun ustunde ekran koruyucu ile geldi. 🤗 - 3 günde hızlı ve özenli teslimat.(kargo poseti, baloncuklu poset, kahverengi firma kutusu, telefon kutusu) -Hızı iyi. -Ses seviyesi beklentimin ustunde idi. Sesi yuksek.


  • (Ürünü satın aldı)

    Telefon nun kurulumunda biraz sorun yaşadım telefonu kurulum yapmadan rest atmak zorunda kaldım şuan kullanıyorum inşallah bir sorun çıkarmaz..


  • (Ürünü satın aldı)

    Annem için almıştım hafıza kısıtlı oyun yüklemedik annem rahat kullanıyor.


  • (Ürünü satın aldı)

    Yaşlılar için ideal bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    telefon şarz olmuyor


  • (Ürünü satın aldı)

    içinden kulaklık çıkmadı.


  • (Ürünü satın aldı)

    Çok Memnunun ama gelen arama zil sesi seviyesinin ve mesaj bildirim sesi seviyesinin ayarı ayrı yapılamıyor bunun ve ekran kapalıyken açma kapama tuşuna basmadan sürekli saatin gösterilmesini güncellenme getirilerek yapılmasını istiyorum.


  • (Ürünü satın aldı)

    ürün gayet güzel annem için aldım çok rahat kullanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün mükemmel tavsiye ederim.


  • (Ürünü satın aldı)

    Kamera hariç idare eder.babamın işini fazlasıyla görüyor


  • (Ürünü satın aldı)

    Anneme ilk dokunmatik telefon olarak aldık. Hafif olması, uygun fiyatlı olması, ekran boyutunun büyük olmaması kriterlerimizdi. Kırılsa da üzülmesin, iyice alışsın diye pahalı bir model seçmedik özellikle. Memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel, şık ve kibar..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yaşlı biri için alacakasanız ekran boyutu ideal,özellikleri yeterli. Biz annemize aldık telefon ediyor,whatsapptan çocuklarıyla konuşuyor işini görüyor. Hafif olduğundan tutması da kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tereddütle almıştım ama tertemiz sorunsuz geldi


  • (Ürünü satın aldı)

    Eskiden(3-4 ay önce)çok ucuzda şimdi dolardan dolayı baya yükselmiş fiyatı Kutu içeriğinden kulaklık çıkmaması üzdü fakat maliyeti düşürdüğü için hoş karşılanabilir ve çift sim kart destekliyor bu da bir artı tabiki onun dışın keşke 32 gb lık versiyonuda satılsaydı ama bu da 45 yaş üstü için yeterli 16 gb lık versiyonuda gayet yeterli kargoya gelirsek gerçekten hızlıydı 13 Temmuz saat 18.03 se sipariş verdim ve 15 Temmuz saat 14.32 de kapıma geldi telefonu tavsiye ediyorum günlük kullanımda kasma donma yok denecek kadar az yapıyor onun dışında pil gayet yeterli 1 hatta çok kullanmayan biri değilseniz 2 gün bile gidebilir bir eksiside fazla güncelleme almıyor olması tam emin değilim ama emui 10 güncellemesi almayacak olması ama çok da önemli değil ve son olarak telefonda gece modu olmaması bir eksi karanlık bir ortam beyaz ışık gözlerinizi yorabilir ve beyaz parlak bir renk olduğu sarjdan daha çok yer ama onun dışında pek bir eksisi yok genel olarak beğendim telefonu yüksek performans isteyenleri üzebilir zaten telefonun öyle bir iddiasıda yok günlük işlerde sosyal medyada sizi üzmez tavsiye ediyorum tam bir fiyat performans ürünu sanki Huawei bu telefonu 45 yaş üstü için üretmiş fakat yüksek performans istemeyenler için uygundur kamera performansı fiyatina göre iyi ama çok bişey beklemeyin ama fena değil kameraları kutunun içinden çıkan adaptör biraz yavaş dolduruyor ama %100 pil zaten bir günü rahatlıkla çıkarıyor


  • (Ürünü satın aldı)

    Fiyat ve kalite olarak gayet güzel bir telefon olunlu yorumların da olması artı avantaj oldu bizim için kargo hızı süper dün sipariş verdim bugün teslim ettiler her şekilde sonuçtan memnunuz almak isteyenler düşünmeden alabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Y5 2019 16GB 2GB Ram 5.71 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Y5 2019 16GB 2GB Ram 5.71 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat