LG K40 32GB 5.7 İnç 16MP Akıllı Cep Telefonu Mavi Yorumları

LG K40 32GB 5.7 İnç 16MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Bu telefonu geçen sene okullatr açıldığında kızıma aldık. Ekran boyutu çok ideal büyük ekran ve çok da kaliteli. Gayet hızlı bir telefon, ayrıva performansı ve özellikleri oldukça başarılı. Kamerası heşle piyasada ki bir çok telefondan daha başarılı. Bence fiyatı da performansına göre gayet başarılı. almayı düşünenler varsa ben kesinlikle tavsiye edeerim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2019
    "Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün.."

    Olumlu yönleri: Kısa süredir kullanılmasına rağmen, kullanımına kolaylıkla adaptasyon sağlanan ve bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden birisi..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kısmen başarılı ama eksikleri pek tabi ki olan bir ürün. Öncelikle fiyatına karşılık ne sunduğu önemli benim için ve beklentimi de karşıladı diyebilirim. Bütçem bu kadardı ve alabileceğim en iyi ürünlerden biriydi bu fiyata. Kamera fena değil sanki. Ses kalitesi idare eder ama volume çok yüksek çıkıyor hoparlörden buda çok iyi bence. Şarj problemi oluyor diyorlar ilerleyen zamanda ama şu an gayet iyi durumda şarjla aram. Bu miktarlara önerdiğim bir telefon bu kısacası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Lg bu tarz ürünlerin fiyatını düşük tutarak alt segmentleri tercih edenlerin yüzünü güldürüyor. 2 ghz gibi olduça hızlı bir işlemcisi var buna karşın 3000 mahlık bir bataryaya sahip. Saatlerce oyun oynuyorum üstüne film izliyorum hala şarj yüzde 50.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2019
    "Güzel "

    Olumlu yönleri: Telefonu babam için almıştık. 1 haftadır kullanıyor fiyatına göre güzel ürün. İnce vee hafif, ekranın boyutu da güzel kaba degil. Kamera sı da idare eder.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Lg mükemmel br telefon tasarlamış arka da parmak izi okuyucu çok güzel bir detay ben bayıdlım işlmecisi haika kolay kolay ısınmıyor rami yteteli 3 gb ram güzel kaliteli 32 gb hafızası var her şeyi rahatlıkla alıyor sorunsuz ben çok beğendim 2 günde elime ulşatı sorunu yok hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre çok kaliteli bir telefon. Kamerası ve hızına hayran kaldım. Kasası da çok sağlam olmuş. Almadan önce çok uzun süre araştırma yaptım uygun fiyatlı olup aynı zamanda kullanışlı ve uzun süre dayanacak bir telefona ihtşyacım vardı aylardır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Fiyatına göre çok güzel perfomansı. Çok hızlı işlem yapıyor görüntü ve ses kalitesi ve özellikleri gayet güzel. Çok yeterli bir telefon diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Cep telefonu alacaksanız ya samsung ya da Lg alacaksanız. Özellikle de android de bu adamlar gerçekten çok ileri gitmiş. Lg'ni bu modelini alırken fiyatı iyi olduğu için tercih etmiştim. Ama kullandıktan sonra gerçekten çok iyi bir telefon yapmışlar diyorum. Çünkü hem oyun oynuyorum gem güzel güzel fotoğraflar çekiyorum hem de filim izlerken hiç takılmıyor. Görüntü ve ses kalitesini özellikle çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2019
    "GERÇEKTEN BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: böyle fiyat/performans telefon bulamazsınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.08.2019
    "10 numara 5 yıldız"

    Olumlu yönleri: çok güzel ürün. şarzı güçlü ekranı parlak. ben beğendim. Olumsuz yönleri: aksesuarları yok henüz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2019
    "ÜRÜNÜ BEĞENDİM"

    Olumlu yönleri: BİR HAFTADIR KULLANIYORUM. BİR SIKINTI YOK HIZI DİĞER ÖZELLİKLERİ GAYET GÜZEL. SADECE ÇOK ZARİF BİR TELEFON VE AKSESUAR SIKINTISI VAR. ,TÜRKİYEDE BULAMADIM ALİ EXPRESTEN ÇOK UCUZA SİPARİŞ VERDİM BİR KAÇ ADET

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2019
    Alınır

    Bu fiyatta satılan bir cihazdan fazla birşey beklemeyin.Sarjı normal gidiyor.Kamera orta derecede denilebilir.Kısacası bu fiyatta alınacak bi cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2019
    Beş Yıldız

    Özelliklerine göre gayet makul fiyatlı bir telefon. Kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG K40 32GB 5.7 İnç 16MP Akıllı Cep Telefonu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG K40 32GB 5.7 İnç 16MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat