Simfer M4203 Albeni Fırın Yorumları

Simfer M4203 Albeni Fırın yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.11.2022

    10 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum sadece gösterge yeri silinmekten yazıları silindi buna çözüm aramaktayım

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    Süper

    Bugün elime ulaştı Kek ve börek pişirerek denedim Çok memnun kaldım.Görüntüsüde çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    canavar gibi...

    5 yıldır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok... iç temizliği zor biraz ama onun haricinde harika bir fırın... herşeyi pişirdim bu fırında hepsi de sıkıntısız pişti...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Beş Yıldız

    gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    OLDUKÇA İYİ

    Ürünü hediye olarak aldım, aynısından ben de kullanıyorum, iç hacmi çok geniş, pişirme özelliği başarılı, sadece alt ızgaralar açıkta olduğundan temizlik biraz sıkıntılı

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2016
    Çok iyi bir fırın

    Günlerce hangi fırını alalım diye araştırmanın sonunda bu fırına karar verdik. Bir hafta önce aldık ve çok memnun kaldık. Pişirdiğim şeyler hepsi güzel ve eşit bir şekilde pişti. Kesinlikle tavsiye ederim!

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    çok beğendim

    yaklaşık 1hafta önce aldık fırını. çok hızlı bir şekilde teslim ettiler. poğaça, tatlı ve kek denedim hepside çok güzel oldu. fırından çok memnun kaldım. fırının içinde tepsileri de büyük gayet güzel ve kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2016
    Almadan önce bilginiz olsun..!

    Öncelikle ürünü anneme aldım. Kendisi memnun, ürün de ihtiyacını karşılayacak. Cihaz çalışırken mikrodalga kadar olmasa da hafif bir ses çıkarıyor. Cihazın saatini kurduğunuzda timer dolunca otomatik KAPANMIYOR fırın. Sadece sesli bir zil uyarısı veriyor. Eğer turbo fanı açmazsanız, pişireceğiniz ürünün her noktası eşit pişmez. Bazı yorumlarda eşit pişirmiyor yazısı gördüm o sebeple... Pişirme ısısı ve pişirme süresini doğru hesaplamak gerekiyor, aksi halde annem gibi bir baklavayı pişirmek 1,5 saat sürebilir :) Bunları yazmamın sebebi, alacağınız ürünün fiyatı kadar iş yaptığını bilmeniz. Annem memnun ancak para konusu çok dert olmayan ve kaliteli ürün almayı düşünenler bunları bilmek ister diye düşünüyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2016
    cok guzel bir firin

    ben gorunce cok begendim mutfaga cok yakisti. tepsileri bekledigim gibi yuvarlak olan emaye ve cok saglam saglikli.sorunsuz zamaninda kargo ve hepsibuarada farki tesekkurler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2016
    harika...

    kesinlikle tavsiye ederim. urunde bulamiyacaginiz ozellik yok. buz cozmeden tutunda bircek ozellik. tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2016
    mükemmel

    ürün elime 1 gün içinde düzenli bir şekilde ulaştı tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2016
    simfer

    Ürün 3 günde elime ulaştı. fiyat uygun tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2015
    güzel bir fırın

    anneme bu ürünü aldım ilk başta ufak birşey diye teretdütlerimiz vardı ama baya büyük ve güzel bir ürün tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.11.2015
    Tavsiye etmiyorum

    BEN simfer 4203 model cihazı aldım eve götüdü ücgün sonra börek yaptık altı yandı üstü hic pişmedi aldığımız yere götürdük yapacak birşey yok kutuyu açmışsınız iade alamayız servisle görüşün dediler servise götürdük baktı açtı üst rezistans kablosu yerinden çıkmış dedi tami etti verdi evde tekrar eşim kek yaptı bu kez termostat beş dakika çalışıp duruyor tekrar servisle irtibat kurduk geldiler evet termostatı arızalı dendi bizde kendilerine bu cihazı alallı on gün oldu hiç kullanamadk yenisiyle değiştirilmesini istiyoruz dedik tamam fabrika ile görüşüp mağduriyetinizi anlatıp yardımcı olacağız dediler yaklaşık bir hafta hala değişim olmadı mağdur ettiler bizi paramızla rezil olduk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2015
    güzel ürün

    fırının görüntüsü gayet güzel.burada ki yorumlara bakarak almıştım beni yanıltmadı.kargo erken ulaştı sorunsuz çalışıyor. beni tek şaşırtan nokta beklediğimden epey geniş olması.küçük mutfaklar için tavsiye etmiyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    köyde annem için mini fırın almak istiyorum çünkü oraya gidince bize davulda yapmaya çalışıyor ve bazen çiğ bile kalabiliyor bu nedenlede fiyat ve özelliklerine göre iyi bir fırın almak istiyorum bu ürün iyi gibi suruyor ancak diğerlerinide görmek istiyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.05.2015

    ben çok beğendim çok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2015
    güzel

    eşim zaten önceden kullanıyordu güzel ürün

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.02.2015

    Kızlarla beraber öğrenci evine bir tane mini fırın almak istiyoruz. Araştırdığımızda oldukça iyi özelliklere sahip olduğunu fark ettik. Araştıracağız ama bu ürün oldukça güzel ve fiyatı bizce çok iyi. Almadan önce araştırmaya devam ama ürün fena değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2014
    en ideali

    Ürünün en iyi yanı çabuk pişirmesi, şık tasarımı , inox olması hoş, tepsileri çok iyi buldum.fırının arkasında yuvarlak tepsi çıkıntısı var. unutkanlar içinde ideal çünkü otomatik kapanıyor. börek değil yemekleri bile enfes pişiriyor. kurabiyeleri biraz daha kısıkta pişiriniz diğer fırınlara nazaran ısısı yüksek.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer M4203 Albeni Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer M4203 Albeni Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat