HP 250 G7 6MP65ES i5-8265U 4 GB 256 GB SSD MX110 15.6 inç Freedos Laptop - Notebook Yorumları

HP 250 G7 6MP65ES i5-8265U 4 GB 256 GB SSD MX110 15.6 inç Freedos Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün harika . Çocuk için aldım . İ5 ve SSD olması gayet makul. kargo çok kaliteli geldi. Bilgi işlemci arkadaşlarında onayını almış bir ürün. DVD sürücüsünün de olması benim için bir artı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdare eder

    laptopun performansı güzel lakin rem yükseltmek için komple alt kapağı açmak biraz uğraştırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    fiyat ve performans olarak gayet iyi oğlum için satın aldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı F/P Ürünü

    Gayet güzel şık ve nazik bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün iyi fakat pil ömrü çok az

    Şarj aleti olmadan kullanmanız oldukça zor Hocam yedek batarya gezdirin yanınızda

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Hızlı seri bir laptop kasası gayet sağlam ofis programlarınıda yükledik herhangibir takılma donma yaşamadım ses olarak sessiz çalışıyor en önemlisi de ısınma probleminin olmaması emeği geçen herkese teşekkür ederim memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yeni bir diz üstü bilgisayar almam gerekiyordu ve bilişimci bir arkadaşımdan yardım alarak bu bilgisayarı aldım. Daha önce ki bilgisayarım çok fazla ısınıyordu ve yavaştı. Şu anda bu bilgisayarla ışık hızında gibiyim. Çok şık bir tasarım sunmuşlar. İşlemcisi falan beş altı sene beni götürür. Ram ve ekran kartı da aynı şekilde. Şu an çok mutlu ve memnunum. İşte evde her yerde rahatça kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: Genel olarak güzel bir pc hızlı ve akıcı donma ve ısınma sorunu olmadı şarjı gayet güzel gidiyor görüntü kalitesini beğendim memnun kaldım öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    ÖNERMEM

    Olumlu yönleri: Hp Bilgisayarlarının en iyi serisi Pavilion serisi bence özellikle giymek bilgisayarlarında başarılı olduğunu duymuştum bütçem doğrultusunda bu bilgisayara yöneldim yaklaşık bir aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısında problemi veya kasma gibi bir durum söz konusu olmadı bilgisayarın özellikleri doğrultusunda ki oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum fiyatlar mevcut şartlar sebebiyle çok dalgalanıyor iyice takip ederek daha iyi bir fiyata alabilirsiniz genel olarak ben gayet memnunum düşünenlere de tavsiye edebilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020
    BAŞARILI

    Olumlu yönleri: Hızı iyi, kasası sağlam, kaliteli ve şık. Pc çalışırken sesi çok çıkmıyor, ekran görüntüsü gayet iyi, net ve canlı, ısınma yada donma sorunu yaşamadım, hızlı ve uygulamalar arası geçiş hızlı, ofis programlarını sorun çıkmadan kullanabiliyorum, performansı gayet iyi sayılır. bilgisayarımdan memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Evde kullanmak için bir bilgisayar arayışım vardı bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra HP Pavilion marka bu bilgisayarı almaya karar verdim. Hemen sipariş ettim ve şu anda kullanmaya başladım. Gerçekten iyi bir bilgisayar almışım onu gördüm. Hem film izliyorum hem oyun oynuyorum. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2020

    ürün gayet güzeldi.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.05.2020

    Bilgisayar elimize iki gunde ulasti cok tesekkurler

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2020
    hp-250-g7-6mp65es-i5-8265u-4gb-256gb-ssd-2gb-mx110-156-freedos-P330251247

    Ürün anlatıldığı gibi ama ısınması bende hayal kırıklığı yarattı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2020
    "harıka"

    Olumlu yönleri: herhalde alınabilecek en başarılı laptoplardan bir tanesi hem de hp olmasına rağmen ben marka konusunda gerçekten çok takıntılıydım özellikle de hp almak konusunda asla almam falan diyordum ama bunu inceledim biraz da araştırdım ve çok beğendim fiyat olarak da gerçekten uygun yani piyasadaki başarılı ürünlerden bir tanesi diyebilirim çünkü kullanışlı ve kaliteli yani ben çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) süper

    Olumlu yönleri: harika bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2020
    Beş Yıldız

    SSD ile satılması ürüne baya hız katıyor. Windows 10 UEFI kurulumu yapıldıktan sonra tüm driverlerini windows indirip kurdu. Yüke bindirip denemedim ısınma sorunu var mı bilmiyorum. Şuan için bir sorun yok.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.12.2019

    Ürünü henüz yeni aldım, HP markasının kronik ısınma sorunu çözülmüş gibi görünüyor. Açılma süresi de mekanik HDD'lerden oldukça kısa. Birçok kaynağa göre bu fiyata alınabilecek en mantıklı ürün bu. Oyun oynamayı düşünen arkadaşlar; 4 GB gibi bir RAM takviyesiyle rahat rahat oynayabilirler. Günlük kullanıma oldukça elverişli ve hafif bir laptop, 1.96 kilogram ağırlığı var ve klasmanına göre kalınlık ebatları aşağı yukarı aynı. TouchPad yanındaki kısmın malzemesi kalitesiz gibi hissettiriyor ama çok büyük de bir sıkıntı değil açıkçası. Eksiler: *Kasa, yükseltme yapmaya elverişli ancak bir bütün halinde kapağı çıkarmanız gerekiyor. *256 GB SSD, içinde HPDocs adında bir bölüm ayrılmış olarak geliyor, geriye kalan 240~ GB ise ileriye dönük bazı sıkıntılar doğurabilir gibi görünüyor. Artılar: *Görünüşü gerçekten şık *Günümüz güncel oyunlarını açamasa bile GTA 5 tarzı oyunları orta ayarlarda oynatabilecek düzeyde iyi. *SSD sayesinde bilgisayar açılma süresi çok kısa hatta BIOS menüsünü açabilmek için yeterli zaman bulamıyorum diyebilirim. *Kargo 1,5 gün civarında elime ulaştı, paketlemesi sağlam

  • NI1 aracılığıyla, 19.12.2019
    f/p

    Orta seviye işlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz cihaz. Tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2019
    gayet güzel

    beklidiğim gibiydi bi sorun yok gayet şık ve fiyat performans ürünü diyebilirim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 250 G7 6MP65ES i5-8265U 4 GB 256 GB SSD MX110 15.6 inç Freedos Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 250 G7 6MP65ES i5-8265U 4 GB 256 GB SSD MX110 15.6 inç Freedos Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat