Bosch HBN331E2T Ankastre Fırın Yorumları

Bosch HBN331E2T Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.01.2020

    Ankastre almak istiyoru ama bu cam olanları patliyormuş doğrumu bilgisi olan lutven paylaşsın

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2016
    ankastre firin

    evet urunu begendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2014
    Süper

    Fırın tam bosch kalitesinde ve çok iyi daha önceki fırınlarımızda yaptığımız aynı yiyecekler bunda daha lezzetli oluyor ancak bu fırınlarda iki türlü aydınlatma var ya tepede oluyor ya da arka köşede bizim şansımıza tepeden aydınlatmalı geldi çünkü diğerine göre daha şık ve daha çok aydınlatıyor

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2014
    süper fiyat artı kalite

    teşekkürler,piyasadan çok uygun fiyata ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2014
    Fiyata göre çok iyi

    Fiyat piyasaya göre çok uygun. hızlı kargo tezel ürünü hasarsız getirdi. estetik olarak çok şık. pişirme performansı iyi.keki kurutmadan pişiriyor. gri metal kısımda parmak izi çok kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2013
    Bu fiyata başka yerde yok..

    Ürünün siparişini verdim ve kısa bir süre sonra evime ulaştı, ertesi günü Bosch servisi gelip kurulumunu yaptı. Her yeri araştırdım en uygun fiyatın burada olduğunu gördüm. Açıkçası ben bu fırını çeyizime aldım daha kullanmadım ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Ne kargoda nede başka birşeyde sıkıntı yaşadım. Kafanızda soru işareti kalmasın internetten beyaz eşya alınırmı diye kafa yormayın ve fazla para ödemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2013
    Paranızı riske atmaya değmez.

    ankastre setin en pahalı parçası. bence en önemlisi. bu yüzden hiç paranızı riske atmayın. boshtan şaşmayın. biraz geç elime geçti ama değdi. ilk gün balık ikinci gün pizza yaptık. çok iyiydi. ikiside çok güzel oldu. saati var. alarmı var. gayet şık. tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2013
    harika

    ürün 5 günde elime geçti. bu fiyata bu kalitede fırın bulmak gerçekten çok zor.özellikle hızlı yemek ısıtma modunu çok kullanacağım kesin. çocuk kilidi olması da benim vazgecemeyeğim bir özellik. kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2012
    bosh bir dünya markası

    bosch ürünlerini gerçekten çok beğeniyorum.kalite denince ilk akla gelen bir marka.tüm beyaz eşyalrımı bosch tan alacağım.uzun dönem araştırma sonucu bu karara vardım.içeriğine bakarsanız hem enerji tasarruflu ürünleri hemde kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2009
    fiyat/performans

    Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Aradığım tüm özelliklere sahip olan (dijital programlanabilir saatli, çok fonksiyonlu turbo fırın) en uygun fiyatlı fırın. Eğer daha üst model arıyorsanız kolay temizlenebilen emaye iç malzemesi olan modelini de öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HBN331E2T Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HBN331E2T Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat