Profilo FRMA952 Fırın Yorumları

Profilo FRMA952 Fırın yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 25.03.2018
    Urun guzel, surat Kargo berbat

    Urun guzel anlatildigi gibi. Fakat ic tepsiler eski firinima gore ufak, halbuki hacim olarak ikisi de ayni gorunuyor. Koca firin olmasina ragmen Kargom aktarma merkezinde kayboldu, daha sonra firma yeni urun gonderdi. 2 gun sonra iki urun beraber geldi, birini iade gonderdik. Bununla beraber Kargo firmasi kata cikarmadi urunu, halbuki urun aciklamalarinda kata teslim yaziyordu, firma bu konuda yardimci olmadi. Bence bu tarz urunleri surat kargo ile gondermemeliler.

  • NI1 aracılığıyla, 05.03.2018
    urun ve magaza cok iyi

    evet.urun cok guzel.paketleme cok iyi.magaza iletisimi cok iyi.magazaya cok tesekkur ederim

  • NI1 aracılığıyla, 12.09.2017
    güzel

    Ürün gayet şık daha kullanma fırsatımız olmadı umarım güzel pişirir. Tek sıkıntı +4 yıl garanti bedeli 189Tl istendi ama garanti uzatma zorunluluğunuz yok tabi ki.

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2016
    profilo servis 10 numara

    evet çok begendim

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2016
    Kalite

    Ürün çok güzel. Bu fiyata alabileceğiniz yaygın ve iyi servis ağı olan en iyi fırın.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.04.2015
    Hızlı teslimat ve kullanışlı ürün

    Cumartesi sipariş ettiğim ürün, Pazartesi sabah 8:45'te teslim edildi. Öğleden sonra da servis geldi ve kurulumunu yaptı. Yaklaşık bir aydır her türlü pişirmede kullandık, memnunuz. Gayet şık ve kullanışlı bir ürün. Fırında aradığım tüm özelliklere sahip. Teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo FRMA952 Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo FRMA952 Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat