Apple iPad Air 3 64GB Wi-Fi Yorumları

Apple iPad Air 3 64GB Wi-Fi yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli

    Hızı kalitesi inceliği ile mükemmel. Ama sürekli elde iş yapmak istiyorsanız biraz daha küçük tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hepsiexpress

    Ürün çok güzel kalem de aldım photoshop cc yükledim çizimlerimi resimlerimi pc olmadanda rahatlıkla hallediyorum ben tavsiye ediyorum lakin kılıf işine dikkat edin çakma şeyler almayın

  • Amazzon aracılığıyla, 12.11.2020
    Memnun kaldık

    Ürün orjinal kutusunda ve ambalajında temiz bir şekilde tarafıma ulaştırıldı. Herhangi bir gecikme sorunu yaşamadım. 1 aydır sorunsuz olarak kullanıyoruz. Memnunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.05.2020
    Çok Amaçlı Kullanışlı

    İşyerinde kullanım için almıştım, ayrıca klavye ve mouse alınarak dizüstü kıvamında kullanılabilir. Ayrıca amazzon'a ve birlikte çalıştığı Kolaygelsin'e çok teşekkürler. Türkiye'de böyle sorunsuz hizmet almak şımartıyor bizleri.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.04.2020
    En iyi fırsat

    10.2" lik iPad ile iPad Air arasındaysanız iki temel farktan bahsedeceğim. Birincisi 10.2" de A10 işlemci varken iPad Air de A12 işlemci var. 2 yıllık işlemci farkı güncellemeleri daha uzun süreyle almasını sağlar. İkinci fark ise Air'ın ekranı lamine ekranken 10.2" inki değil, yani dokunduğunuz ekranla panel arasında 1-2 mmlik bir fark var. Küçük gibi gözükebilir ama önemli bir fark bu. Ancak birçok genel kullanıcı için çok da fark yaratmaz.Pro ile kıyaslandığında aradığım tek özellik 4 hoparlör açıkcası. 2 hoparlör kesinlikle kötü değil, ancak 4 hoparlör ciddi bir fark yaratıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.03.2020
    Teslimat

    ürün bildiğimiz ürün. Paketi vs her şey iyi. Pazar akşamı saat 18:00 de siparişi verdim. 7-TL ek ücretle hızlı teslimatı seçtim. Sabah 09:30 da kapımdaydı. Trafik olmamasının da etkisi vardır ama etkilendim yine de. Teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.03.2020
    İşlevsel

    Kendisi gayet güzel ama ihtiyaca göre Apple Pencil veya keyboard veya her ikisi de gerekli diye düşünüyorum. Okulda kullanmak için almıştım dersi takip ederken kalemle üzerine not almak için vs çok kullanışlı aynı anda iki app açıyor olması etc. Ara sıra çizim de yapıyordum amatör olarak onun için pro almayı düşündüm ama şimdilik bu da işimi görüyor. Çoğu zaman bilgisayar işlevini de yerine getiriyor güzel, durumunuz varsa ve ihtiyacınızda varsa alın bence. Çoluk çocuğun eline video izlesin diye vermedik değil de cidden kullanmak için çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2020
    Beş Yıldız

    24 saat dolmadan teslim hemde cumartesi büyüksün HB. Ürün hakkında konuşmaya gerek yok bence piyasanın en iyisi

  • NI1 aracılığıyla, 10.01.2020
    Gayet iyi

    Evet hiçbir sıkıntı yok

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2020
    Ürün orjinal ve temiz

    Ürün orjinal ve temiz

  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2020
    Mağaza iletişimi kötü

    Ürün gold ile rosegold arasında bir renk alırken buna dikkat edin. Bir de mağazanın iletişimini çok beğenemedim. Ürünümde de şu an farkettiğim kasanın arkasında logonun sağında yer alan ufak bir ezik var ama belli belirsiz. Bu ezik kullandığım kaptan mı kaynaklandır ürün mü kusurlu bilmiyorum ama mağaza genel olarak hoşuma gitmediğinden içime kurt düşürdü. Iade süreci ile uğraşacak vaktim yok, dersler sırasında not almak için ihtiyacım olduğundan bu şekilde kullanmaya devam edeceğim ancak yakın fiyatlı başka yerler görürseniz oradan almanızı tavsite ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2019
    Beş Yıldız

    Ürün başarılı bir şekilde elime ulaştı. Kargo paketlemesi güzel teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2019

    Ürün beklediğim gibi harika

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2019
    Kaliteli ve ucuz alışveriş

    Urun anlatmaya gerek yok bir iPad ten ne bekliyorsanız o

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2019
    sorunsuz teslimat

    Başarılı bir şekilde elime ulaştı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2019
    Ürün alınmadı en mantıklı i pad

    Ürün alınması en mantıklı i pad. Fiyatı hepsiburada da piyasaya göre daha uygun

  • Amazzon aracılığıyla, 03.11.2019
    256 GB BEĞENDİM

    Yıllarca 16GB sonra 256GB İlaç gibi geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2019
    Orjinal ürün

    Hızlı kargo ve orjinal ürün,pozitif teknolojiye teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2019
    Ürün hasarlı çıktı

    Kargo zamanında güvenli bir şekilde geldi tabletin kurulumunu yaptım bir kaç gün kullandıktan sonra ekranın sol alt köşesinde dokunmakla birlikte dalgalanma oluyor beyaz ekranda farkediliyor kırmızı mavi dalgalanma oluyor ekran hasarlı ne yapmalıyım bilemiyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPad Air 3 64GB Wi-Fi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPad Air 3 64GB Wi-Fi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat