Huawei MediaPad T5 10.1 16GB Tablet Pc Siyah Yorumları

Huawei MediaPad T5 10.1 16GB Tablet Pc Siyah yorum ve tavsiyeleri

(1008 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Parasının Karşılığını Veriyor

    Daha önce hiç tablet kullanmamıştım, huawei markasının hızlı yükselişinde tablet almaya karar verince huawei yi seçtim ve T5 çok iyi bir seçim oldu. IPS ekranı gerçekten iyi, dokunmatik algısı çok çok iyi. Çok hızlı ve iyi bir ürün. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Paketlenmesi gayet güzeldi. Huawei markasından hep memnun kalıyorum. Umarım hep böyle devam eder.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tek sorun hafıza onunda kartla çozebilirsiniz görüntü kalitesi cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Fiyatına göre çok kullanışlı. Hızlı şarj yok. Görüntü kalitesi şahane. Hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kesinlikle bu tableti alın şarj vs konusunda çok iyi bu fiyata en iyisi bu

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi bir tablet(yanlış anlaşılmasın parasına göre).

    ürün mükemmel.parmaklarım biraz irice olduğundan bzen kalem kullanıyorum.hafıza az amma ilave edilebiliyor.ve taıtma çok basit. daha önce dört tablet kullandım.ipaddan sonra eniyi diyebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    tablet güzel

    Ürün elime ulaştı ve şık bir ürün kullanımı basit ve sade ama hepsi burada kargoyu verirken mahalle adını yazmadığı için ürün teslimi çok geç oldu ürüne 5 yıldız hepsi buradaya 1

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pişman etmez

    Ürün sağlam, zarif, ince. Sesi; hem stereo hoparlörler ile, hem de kulaklıkla gayet iyi. Bataryası beni çok şaşırttı. Tam doldurduktan sonra 8,5 saat ekran zamanı aldım ve daha %32 vardı. Film izleme, internette gezinme, haber okuma olarak bu sonucu aldım. Ben oyun oynamayı sevmeyen biri olduğum için oyun performansını bilmiyorum. Sipariş verdiğimde en çok sesi ve bataryası beni endişelendiriyordu. İkisi de harika çıktı. Bu batarya performansını görünce 5100 mAh olduğuna inanamadım. Çözünürlük bir tablete göre optimum seviyede olduğu için, parlak ve keskin bir ekrana sahip. Eksikleri yok mu, var. Ram 2 değil de 3gb olsaydı ve dahili hafızası da 16 yerine 32gb olsaydı daha rahat ederdim tabi ki. Ama böyle de işimi görür. Takılma filan görmedim daha. Ekranı yan çevirince biraz geç davranıyor. Ama uygulamalar arası geçişlerde hızı iyi. İlk kurulumdan sonra bana göre gereksiz olan uygulamaları sildim. Ama sadece Google harici uygulama silebiliyorsunuz. Microsoftun da birkaç uygulaması var. Sevdiğim uygulamalar bunlar. İsterseniz silebiliyorsunuz bunları da. Sözün kısası ben aldığıma memnun oldum. Alacaklara da yardımcı olmak amacı ile gözlemlerimi yazdım. Tavsiye ediyorum. Kargo da hızlı geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper tablet

    tablet gayet güzel ve kasma donma yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Huawei gerçekten 10 numara bir tablet üretmiş. Tablette kasma yok şarjı uzun süre dayanıyor. Sadece kargoda problem yaşadık. Bunun dışında ürünle ilgili şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı

  • HepsiB. aracılığıyla
    biraz eksiği var ama

    bluetooth yok herşeyden önce,harici hafızayı 128 gb 100 ms alıp yedekleme vb dosyaları atabilirsiniz sadece.tek eksiği bluetootholmayışı yoksa iyi syılır.1000 daha verip en basit ipad alsanız dahi yıl sonunda güncellenemeyeceğinden o da coslar.almayın desem olmaz alın desem olmaz.çocuklar için ise çok iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok İyi

    Evladımın eğitimi amacıyla aldım. Çok güzel bir ürün. İngilizce programlar, Eğitici uygulamalar indirdik. Kendim için Netflix indirdim. Film izlemek ayrı keyif. Dokunmatiği gayet hassas hiç bir takılma donma görmedim. İnce zarif gayet şık.. Sonuç olarak ben çok beğendim. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 gb Hafıza

    tabletin fabrika çıkışı 5 gb civarlarında bir depolama alanı sunuyor ve dahili depolama alanı dışına uygulama kurulmuyor. kesinlikle tavsiye etmem..

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P efso

    harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika bu fiyata alınabilecek en güzel ürün, performansı da gayet iyi ve hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün sade ve çok şık. Büyük oranda netflix izlemek için kullanıyorum. Hiçbir performans sıkıntısı çekmedim. 16 gb kapasite az ama sd kart takıp arttırabilmek güzel. Dizileri sd karta indirebiliyoruz. Fiyat performans olarak harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Görüntü kalitesi harika,fiyat performans olarak değerlendirildiğinde kesinlikle beş yıldızı hak ediyor,teşekkürler Hepsiburada....

  • HepsiB. aracılığıyla
    tablet

    ürün harika beklediğimden iyi zamanında teslimat yapıldı paketleme güzeldi teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Beklediğimden çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Fiyat/Performans ürünü, genel kullanm için yeterli. Ekran kalitesi ve Pili gayet iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei MediaPad T5 10.1 16GB Tablet Pc Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei MediaPad T5 10.1 16GB Tablet Pc Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat