MSI Optix MAG341CQ UWQHD 34 inç 100Hz Curved Gaming Monitör Yorumları

MSI Optix MAG341CQ UWQHD 34 inç 100Hz Curved Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 08.04.2020
    MÜKEMMEL

    Parasını sonuna kadar hak eden mükemmel bir monitör. Oyun için gayet canlı renkler ve anlık tepkime sunan bir monitör. 100Hz olmasına rağmen sanki 144Hz gibi hissediyorum. Optix serisinin bence en iyi ürünü. Kavisli olması sayesinde oyunlarda görüş açım çok iyi ve rakipleri anında öldürebiliyorum. UWQHD çözünürlük sayesinde ekranım daha net ve daha detaylı. Anti-Flicker ve Less Blue Light teknolojileri sayesinde gözlerim çok oyun oynadıktan sonra yorulmuyor. Gerçek bir oyuncu monitörü!!! Monitörümün 2.yılı ve hiçbir arıza görmedim. Gayet memnuniyetle kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2019
    Bütçe dostu

    Ürünle ilgili en beğendiğim özellik 3440x1440 ve 100Hz olması. Piyasadaki ucuz geniş ekran monitörler ya 2560x1080 yada 60Hz, ikisini bir arada bu fiyata bulmak pek mümkün olmuyor. Hemen hemen aynı özelliklerde Samsung C34H890 var. Neden bu ürünü tercih ettin derseniz diğeri hakkında hiçbir yerde inceleme yapılmamış, hiçbir bilgi kullanıcı yorumu yok ortada. Bu yüzden MSI'ı seçtim. Ürün dediğim gibi bütçe dostu, temel ihtiyaçları karşılıyor ancak beklentinizide buna uygun tutun. Ürünün güçlü yönleri ekonomik olması, çözünürlüğü, çalışma frekansı (100Hz) ve freesync desteklemesi. Zayıf kaldığı yönler ise parlaklık bazılarınız için yeterli gelmeyebilir, standı sabit, menü içerikleri basit birazda yetersiz, fazla müdahale edemiyorsunuz. Ancak kutudan çıktığı haliyle bile yeterli geldi bana. Şimdilik memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2019
    Ultrawide isteyenler en hesaplı seçenek,

    Ürünü indirimden hepsiburada'dan aldım, elime ulaşması 10 gün sürdü. İlk baş monitör yerine bilgisayar yolladılar, yanlış ürün diyince hepsiexpress yerine sürat kargo ile gönderdiler (iade işlerini sürat ile yapıyorlar) Neyse ki sıkıntısız elime ulaştı, kullanılmamış veya iade olmamış bir üründü , sıfırdı bu konuda memnun kaldım. Ürün yorumlarına gelirsek + Ultrawide giriş için en makul seçenek, geniş ekran ve kavisli yapısı çok güzel + Çözünürlüğü bu boyut için iyi, yazılar keskin + Ayakları metal ve sağlam, masada çok yer kaplamıyor -- Daha önce yorumlarda gördüğüm açılışta ve kapanışta bir çıtırdama sesi mevcut. Panel ısınması sebebiyle mi oluyor bilmiyorum, zamanla azalır diyen de var, göreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2019
    Beş Yıldız

    ilk olarak bana ilk geldiğinde bir şey yoktu ama gün geçtikçe ekranda ışık sızma sı oldu ama msı garantiye yolladım 1 hataya yakın bir süre sonra geldi şimdi ışık sızmasıda geçti

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix MAG341CQ UWQHD 34 inç 100Hz Curved Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix MAG341CQ UWQHD 34 inç 100Hz Curved Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat