HP 460-A200NT 4XC16EA Masaüstü Bilgisayar Yorumları

HP 460-A200NT 4XC16EA Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Parası kıymetli olan herkese öneririm. Fiyat performans ürünü. Dışarıdan bilgisayar kasası, içeriden notebook. Böylelikle satın alırken de, kullanırken de hesaplı. İşlemci sadece 6 watt güç çekiyor, 65 watt çeken eski nesil işlemcilerle toplanmış kasalarla mukayese etmeyin, kullanıma göre 1-2 yılda sağladığı elektrik tasarrufuyla kendini amorti edebilir. Oyun bilgisayarı olmamasına rağmen microsoft store dan indirdiğim disney magic kingdom ve asphalt 9 oyunlarını gayet güzel oynatıyor. Daha hızlandırmak isteyenler içindeki 3.5" toshiba diski 2.5" ssd ile değiştirebilir, nitekim uygun montaj yuvası bulunmakta. Ayrıca 2 ram slotunun sadece biri dolu olduğu için 2.slota ddr3l 1600mhz cl11 ram (bir önceki nesil notebook rami) ilave etme imkanı da bulunmakta. Model adını yazarak youtube dan montaj bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fulltech Bilişim'e teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eba için iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Herkese tavsiye ederim win10 pro yüklü geldi ayrıca orjinal hp klawye ve mause de geldi kararsız olan varya hiç düşünmesin alsın. 4 gb ram ekledim oyun falan oynuyorum sıkıntı yaşamadan. Kasma donma yok.

  • Birnumara aracılığıyla, 14.04.2020

    Görünüşü fiyatı uygun, biraz işten anlıyor birkaç değişiklik yapabiliyorsan on numara makine

  • HepsiB. aracılığıyla

    üreticinin web sayfasında anakartın sadece bu işlemciyi desteklediği yazıyor. yani işlemci yükseltilemiyor. harici adaptörü olduğundan, diğer bilgisayarlara nazaran daha sessiz bir PC olsa gerek... lakin, işlemcinin upgrade edilememesi üzücü.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.01.2019

    Düzgün bi şekilde paketlenmişti sağlam geldi teşekkürler

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.01.2019

    Günlük kullanım için uygun bi ürün

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.01.2019

    Gayet memnunum işimizi fazlasıyla görüyor fazlasına gerek duymadım

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.01.2019

    Dükkanım için satın aldım beni idare ediyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 460-A200NT 4XC16EA Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 460-A200NT 4XC16EA Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat