Vestel Şef 8401 B Fırın Yorumları

Vestel Şef 8401 B Fırın yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Vestel elektroturbo fırının beyaz rengini tercih ettim. Gayet şık ve kaliteli bir ürün. Direkt kullandık evde. Çok beğendim. Çeyizimi de bu modeli tercih edeceğim. Hızlı ateşleme özelliği sayesinde çok rahat bir kullanımı var. Ekmek yapma ve yoğurt mayalama özelliği sayesinde de ilk tercihlerim arasında yer aldı. Sağlıklı beslenmeye önem verdiğim şu günlerde benim için hayat kurtarıcı oldu diyebilirim, bu özellikleri sayesinde. Tavsiye ederim kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Anneme, anneler gününde bir mutfak eşyası almak istemiştim ve tercihimi bu fırınından yana kullandım. Çok şık bir görünümü var. Hemen elimize ulaştı. Annem de çok beğendi. Her gözünde bulunan hızlı ateşleme sistemi sayesinde hemen kullanabiliyoruz. Yemekleri çok hızlı ve güzel pişiriyor. Ayrıca ekmek veya yoğurt gibi yiyeceklerde yapabiliyor annem. Fiyat performans ürünü gerçekten, bizden tam puan aldı. Herkese tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Fırınımı yenilemek istediğimden beri Vestelin solo fırın modelini araştırıyordum. Sonunda karar verdim ve 6 aydır da kullanıyorum. Harika ötesi bir şey gerçekten! Yoğurt ve ekmeklerimi de yapabiliyorum. Acil durumlarda sıkça kullandığım buz çözme işlevi de çok işime yaradı. Kısa zamanda buzu çözüyor ve çok güzel pişiriyor. Cam kapağı çıkarılabiliyor. Böylece temizliği de çok kolaylaşıyor. Yeni evlilere ve fırınını yenilemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2021
    ideal

    Olumlu yönleri: fazla para verip zarar etmeye gerek yok yeterli hayli hayli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2021
    standart

    Olumsuz yönleri: fırını çalıştırdığım zaman firinin dış saclarının yanısıra ocak bölümündeki sacda ısınıyor. Anlayacağınız fırın yanınca ocaktaki tüm sac kisimlar ısınıyor, sanırım hiç yalıtım malzemesi kullanılmamış

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    idare

    Olumsuz yönleri: Fırın evimize bir hafta önce geldi. Öğrenci evinde kullanmak için aldık. Boyut olarak bizim ihtiyacımızı karşıladı. Genel olarak beğendik ve ihtiyacımızı karşıladı. Ancak açma kapama tuşu ve diğer göstergelerin daha hassas olmasını beklerdim. Çok sert çevriliyor. Tek hareketle iki kademe döndürebiliyorum. Böyle güzel bir fırında eksik kalan unsur olmuş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İndirimli fiyatı ve teksit seçenekleriyle kaçırılmayacak bi ürün. Kesinlikle severek kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Vestel zaten kendini kanıtlamış ve güvenilir bi marka. Evime aldım ve çok memnunum. Leziz yemekler yapıyorum. Tek yaşayan biri olarak bana çok çok yetiyor. Rengi de çok güzel ve teknik özellikleri çok başarılı. Düşünmeden alın derim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.07.2019
    Satıcı ilgisizliği

    Üründe sıkıntı yoktu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2018
    Üç Yıldız

    Ürün hasarlı geldi. Kargodan kaynaklı olabilir. Servis, hasarı 1 hafta sonra değişim ile giderdi. Sol ocak ızgarası da yerine tam oturmadığından 20 gün sonra o da servis tarafından değiştirildi. Ama yenisi de memnun etmedi. Fırın kısmı henüz denenmedi, genel olarak idare eder. Vestel ürün ilk defa aldık, kalite kontrol eksik gibi. Ya da bize denk geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2017

    ÜRÜNÜ KAYSERİ VESTEL BAYİİ ŞENTÜRK TEN ALDIM. ÜRÜN GÜZEL. KARGODA HASAR OLURMU DİYE ŞÜPHENİZ OLMASIN. DİREK BAYİDEN SERVİSE SERVİSTEN DE TÜKETİCİYE ULAŞTIRILIYOR.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Şef 8401 B Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Şef 8401 B Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat