Vestel Flora A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima  Yorumları

Vestel Flora A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(789 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo hızlı ve düzgündü. Isıtmasını henüz denemedim ama 50m2 salonu gayet hızlı soğutuyor. Sessiz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süper bence çok hızlı soğutuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce vestel klima ve beyaz eşyalar almıştım hepsi arızalı çıkıp defalarca servise gitmişti ama fiyat uygun olduğu için tekrar şansımı denemek istedim ve ilk defa bu üründe memnun kaldım. Montajını verilen saatte gelip yaptılar performans oldukça normal beğendim. Vestel Ücretsiz klima kurulum yapıyor. Ayrıca vestelde dış ünite uzaktaysa 10mt ye kadar ücretsiz bağlıyorlar, vestel dışındaki diğer markalar 4mt den uzaksa 4mt den sonrası için ücret alıyor. Benim dış ünite 7mt olduğu için ücret ödememek için vesteli tercih etme nedenim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün elime çok kısa sürede ulaştı. Montajı ücretsiz. Sadece servisi çağırmadan önce satın aldığınız yerin bayi kaydı açması gerekiyor ki bu işlem 5 dakikada tamamlanıyor. Sonrasında servisi aramanız yeterli. Ertesi gün gelip kuruyorlar. Çalışırken çıkardığı ses rahatsız edici boyutta değil. Fiyatının çok üzerinde bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel tavsiye ederim

    Ürün çok güzel tam anlatıldığı gibi çıktı mutfakta kullanıyorum ölçü 6x4=24 metrekare çok aşırı soğuyor Silopi’de yaşıyorum yazın ortasında sıcaklık 45 derede oluyor soğuk performansı çok güzel alacak olan hiç düşünmeden alsın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yerli malı

    Servis ve kargo başarılı.fakat ürün iyi sıcak vermiyor,ve 30 da çalışırken duman cıkarıyor sanki soba tütüyor.biraz fazla verip Başka bir marka tercih edilebilinir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Aralık ayında sipariş verdim birkaç gün içinde geldi. Kurulum için servis talep ettim kurulumu gerçekleştirdi. - Aldığınız mağazayı araştırın, mağaza ile iletişime geçerek ücretsiz kurulum talebinizi bildirin çünkü, vestel yetkili servisi ücretsiz kurulum talebi gelmeden kurulum ücreti talep ediyor, hepsiburada konuyla ilgilenmiyor bile, hata bildirimi yaptım 3 gün sonra bana dönen cevap kurulumun ücretli olduğu yönündeydi. Ancak ben o zamana kadar mağazayla görüşmüş ücretsiz kurulumu gerçekleştirmiştim. - Ürün kalitesi iyi, wifi özelliği var ve kumandanın menüleri kolay anlaşılabilir. Aldığım üründen memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sessiz ve fp ürünü

    Bazı kişiler yorumlarda kargodan ve servisten şikayet etmişler. Ben hiç problem yaşamadım. Haftasonu sipariş vermiştim, Pazartesi günü kargoya verildi 2 gün içerisinde sabah 9 da eve ulaştı. Servisi aradım ertesi gün akşama doğru geldiler güzel birşekilde montajını yaptılar. İstanbul Çekmeköy servisi iyi çalışıyor. Ürün de fiyat performans olarak başarılı. Sessiz çalışıyor. Dış ünite sesi de düşük. Ben tavsiye ederim almanızı, 10 15 dk da düşük hızda 30 m2 salonu soğutuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kargo haricinde diğer süreç gayet işledi. Ama kargo iç üniteyi getiriyor, dış üniteyi unutuyor. Biz gidip almak zorunda kaldık. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadık. Satan paramızdan hayır görsün, biz üründen hayır görsün. Vestel yerli ürün olarak hayrını görsün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mağazada görmeden almayın derim.

    ürün eminim iyidir ancak kullanamadım, Tekayavm den sipariş ettiğim ürünü sağolsunlar mağazadaki teşhir ürünü alıp özensiz bir şekilde kutulayıp bir de bir kaç eksik malzeme ile kargolamayı tercih eden Sezginler day. Tük. Mal Ankara adresindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şimdilik için güzel bir ürün güzel ısıtıp soğutuyor sonrasını bilemeyiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mehmet

    URUN 10 GUNDE GELDI ISITMASI BEKLEDIGIM KADAR IYI DEIL DIYE DUSUNUYORUM SOGUKTA SORUN YOK. ANTALYADA KULLANIYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    Arkadaşlar kilima gayet güzel gerek iç ünite gerek dış ünite sessiz ve. Soğutma sı da başarılı şu horoz lojistik i kötüleyen arkadaşlar Gaziantep ten kocaeli ne 2 günde teslim edildi daha ne olsun bunun yüzünden kilimanın puanını niye kırıyorsunuz yazık değilmi alacak insanlarında kafasını karıştırıyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim

    Kargo ertesi gün geldi serviste ücretsiz kurulum yaptı..bu ay kullanmaya başladım 45m2 oda hemen ısıtıyor.. zamlardan sonra 100 gelen faturam 140 civarı oldu.. 1 ay akşam 5 ten 12 ye kadar her akşam. sabah saatlerinde 1 saat hafta sonları pazarlarıda full yaktık 225 lira fatura geldi yaklaşık 80/100 arası fark zamlardan önce olsaydı 150/16o lira gelirdi..tasarrufu iyi özellikleri iyi..

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu yıl üretilmiş en iyi model

    vestel tarafından 2018 yılında üretilmiş inverter model şık tasarım oldukça kullanışlı, sessiz, aldığınızda memnun kalacağınız bir ürün, klima için fiyatta çok uygun hakkını kesinlikle veriyor, tavsiye ederim, bu arada servis ücretsiz ve kargo kata teslimdir. hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım çok şükür...

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 para etmez

    vestel yerli mal dedik aldik ama 5 para etmez çok iyi diyenler ise hafta bir kere açanlar 4 ay oldu alalı 3 sefer servis yüzü gurdu ısıtma konusuna gelince izmir gibi bir yerde bazen güneşli havalarda dışarısı 12c sıcaklık içerisi 25 derece yapmama rağmen gene evi isitmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Horoz Lojistik mağduru oldum

    28/08/2018 de şubeye gelen klima 06/09/2018'de defalarca genel numarayı (0850...) aramam sonucu teslim edildi. Teslim edilmez olaydı. Vestel servisi cok yardımcı oldu. dış ünitenin kutusu koseden yırtık idi. İnceledim yamukluk yoktu teslim aldım. Servis geldiğinde poşet içerisindeki takozlardan birinin olmadığını posetin yırtılmış olduğunu, ayrıca dış ünitenin L şeklindeki ayaklarının da kutuda olmadığını anladık. ucret karşılığında temin ettik. İyi ki Vestel servisi kaliteli hizmet veriyor. Horoz Lojistik'in Allah belasını versin. Başka kargo ile gönderilmesini isteyin. Ücretsiz kargo bile olsa aldanmayin. Satıcı tam zamanında kargoladı. Kargo firması hariç tüm sureclerden memnunum. Klima cok sessiz calisiyor. tasarrruf modu süper. Boyutu da mükemmel. kargo firmasi nedeniyle 4 yildiZ verdim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses yok abartisiz butun ev sogudu

    cati kati sikintisini herkes bilir klima 10 numara sogutuyor artik yemek yaparkeb mutfakta terlemiyosunuz kargo sorununa gelince bekleyin yani nolcak saglam bi sekilde geliyor urun kurulumu ucretsiz siddetle tavsiye

  • HepsiB. aracılığıyla
    vestel flora

    klimayı 3_4 gün kullandım ve gayet güzel çalışıyor sıcağı denemedim henüz soğutması çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel Çok Çok Gelişiyor.

    Ürünü 24.11.2018 Tarihin de Aldım. Hepsiburada.com Ve Diğer Forum Sitelerin de Yazanları Okuyarak Biraz da Piyasa Araştırması Yaparak Çok Uyğun Bir Fiyata Göre Aldım. Gerek Paketleme Olsun,Gerek Montaj Olsun Çok Çok İyiydi. Yalnız "Horoz Lojistik" Tam Bir Fiyasko. Şuan 30 m2 Salonu Ortalama 45 Dakika Çalıştırma İle (30) Çok Çok İyi Bir Hale Getirip İdeal Derece Ayarında Çok İyi. Elektrik Tüketimi Hakkın da Şuan İçin Birşey Söylemem Lakin Diğer Ay Fatura Geldiğin de Kesinlikle Yazarım. Not:1 Ay Elektrikli Soba İle Isındım 205 Tl Ödedim.(Kasım Ayı)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Flora A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Flora A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat