Arçelik CS Optidens 24 20.640 Kcal/h Yarı Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Arçelik CS Optidens 24 20.640 Kcal/h Yarı Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: kombiyi değiştirmem gerekiyordu. Suyu ısıtmıyordu son zamanlarda artık. Önceden de çok uzun sürede ısıtıyordu. Bu kombiyi araştırdım. Kullanıcı yorumları oldukça iyi. Özellikleri bakımında da benim tercih etmemi etkiledi. Kargodan hasarsız ve hızlı geldi. Kurulumu yapıldı. Çok memnunum. Bir kombinin yapması gereken her şeyi hızlı bir şekilde yapıyor.Parasını hak eden bir ürün. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Sıcak su için fazla bekliyorum. Fiyatından mütevellit yüksek beklentilerle edindiğim bir üründü ancak beni hayal kırıklığına uğrattı. Kargo kısmı ile ilgili de bazı problemler yaşandı. Benim için kötü bir alışveriş deneyimi oldu, üzgünüm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kombisi olduğunu eni öğrendim arçeliğin ve direkt bu kombiyi aldım ve memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Sıcak Su

    Olumsuz yönleri: Sıcak su performansı çok kötü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Yarı yoğuşmalı klimaların içinde en iyisi diyebilirim. Evinizin metre kare değerine göre kombi önerimi yapıyorlar bana da bu kombi önerildi ve özelliklerini araştırmaya başladım. Çevremde kullananlar da tavsiye etti ve satın aldım. Gerçekten çalışması gayet iyi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Sıcak ve soğuk dengelemesini kendisi yapıyor. Suyun sıcaklaşmasını beklemeden anında sıcak su alabiliyorum. Hata verme gibi bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla da reset atma gibi gereksinimler olmuyor. Evi de gayet ısıtıyor. Ben memnunum almak isteyenlere de tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: arçelik gerçekten kelimenin tam manası ile mükemmel ötesi ürünler üretiyor. evimde gerçekten ihtiyacım olaqn kombinin bu olduğunu anlamış oldum. ısı üretme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. tesisat bağlantısı sağlandıktan sonra sıcak su ve ısı olayı tamamı ile çözüldü mevsim henüz yaz olmasına rağmen fark gözle görülür bir biçimde anlaşılabiliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    "memnunum"

    Olumlu yönleri: Daha önce arçelik marka kombi kullanmadım daha çok bu işle ilgilenen firmaları tercih ediyordum ama komşumun tavsiyesiyle bu sefer arçelik aldık. Geldi kurulumu yapıldı evimiz çok büyük değil yalıtımı da güzel alt komşu üst komşu yan komşu hepsi yakıyor zaten o yüzden çok yüksek derecede yakamaya gerek duymuyorum. Sıcak suyu hızlı veriyor ama ilk sıcak suyu açınca böyle gup diye bir ses yapıyor o da normal içinde gaz yanıyor sonuç olarak ben üründen memnunum bir sıkıntısını görmedim zaten 1 yıl oldu alalı. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 14.09.2020

    hızlı teslimat kaliteli ürün teşekkür ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    "memnunum"

    Olumlu yönleri: Zaten her şeyimizi arçelikten aldığımız için genel olarak kombimizi de arçelikten almasaydık artık ayıp etmiş gibi hissederdim. İşin şakası bir yana aldığım bütün ürünlerdeki arçelik kalitesinden son derece memnunum. Yerli malı olmasının verdiği haklı bi gururda yaşıyoruz üstelik. Hassas ısı ayarı özellikleri falan kesinlikle cok iyi. Arızasız ve sessiz olarak calısıyor. Özellik soranlar oluyo fakat onlardan eşim anlıyor zaten yukarda da yazıyor ben memnniyetimi yazdım buraya.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: uygun fiyatlı orta dereceli bir kombidir ısıtmasi çok çok iyi diyemem ama memnun kalıyorsunuz. Youşmalı bir kombi ve 24 kw kapassitelidir

  • Trendyol aracılığıyla, 21.07.2020

    sorunsuz şekilde teslim aldım, yalnız kargonun yarattığı küçük bir olumsuzluk mevcuttu. bunun satıcı ile ilgisi yok elbet. Beyefendi gayet kibar ve ilgili biriydi. teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.06.2020
    "başarılı"

    Olumlu yönleri: çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Isıyı peteklere dağıtması ve sıcak suyu hemen vermesi çok güzel. Hızlı ateşleme yapıyor suyu hemen ısıyor. Uzun zamandır kullanıyoruz. Çok memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumsuz yönleri: Bence yeni kombi alacaksanız eğer bunu almayın yarı yoğuşmalı bu kombi. Oysaki tam yoğuşmalı alın çünkü yakıtta ciddi tasarruf sağlıyor. Tam yoğuşmalı kombiler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.04.2020
    "tasarruflu"

    Olumlu yönleri: Evlenirken kayınvalidemlerin alt kattaki dairenin herşeyini yaptırdık ve orada oturduk biz. Kombi alırken de eşim çok uzun araştırdı iyisi olsun diye en sonunda bu kombiyi almaya karar verdi. Düşük Doğalgaz Tüketimi, Kablosuz Oda Termostatı Bağlantı İmkanı var, Hassas Sıcak Su Konforu da çok kullanışlı. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.01.2020

    sorunsuz teslim aldım

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2019
    Arcelik kombi

    Montaj yapıldıktan sonra yorum yapacağım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik CS Optidens 24 20.640 Kcal/h Yarı Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik CS Optidens 24 20.640 Kcal/h Yarı Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat