Samsung 65Q900R 65" Smart UHD 8K OLED TV Yorumları

Samsung 65Q900R 65" Smart UHD 8K OLED TV yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Adamlar yapmiş ağa saygılar Samsung..

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat iyiymiş

    Durumum iyi olsa bile almam daha 4k bile doğru düzgün ülkemizde yaygınlaşmadı 8k 2024 anca anca ülkemizde uygun hale gelir 😉 (ama samsung'a lafım yok adamlar yapmış)

  • Media Markt aracılığıyla, 13.06.2020
    HZ Ne Kadar

    Özelliklerine baktım ve almaya kararlıyım ama kaç hz onu bilemedim alsam mı?

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 02.06.2020
    Çok iyi

    Oğlum birkaç aydır evde olmamızdan ötürü sürekli PlayStation oynuyordu. Ben de ona bir sürpriz yaparak bu televizyonun en büyüğünü aldım. Çok mutlu oldu. Ayrıca fiyat performans ürünü. Verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar alıyorsunuz. Kızıma da alacağım yakın zamanda. Teşekkürler Samsung ailesi. Bu ucuz ürünü güzelim Türkiyemize getirdiğiniz için.

    Avantajlar : ucuz, Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 08.05.2020
    8K Gerçek Performans

    Görüntü kalitesi ve detayda 8K tv de Gerçekçi ve doğal renkler internet arayüzü ve smart kolay kullanımı harika

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Dezavantajlar : Çok büyük

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    en iyisi

    Türkiye'ye ilk gelen 8K Tv. 33 milyon pixel ile maç izlemek beni stadyumdaymış gibi hissettiriyor.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    Büyükl boyut, sıfır görüntü kaybı

    Hep kafamda 8K yayın mı var ne gereksiz teknoloji derdim. Bu TV herşeyi 8K yapıyor.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    Harika

    Aldığıma hiç pişman olmadım, tabi yanında gelen note10 da cabası. Samsung 8K TV'lerde ayrı güzel.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    Teknoloji harikası

    Bu televizyonu tercih etmemdeki en büyük etken bu sene Playstation 5 8K geliyor bir çok içerik ve portal 8K 'ya geçiyor. Geleceğe çok mantıklı bir yatırım olduğunu düşünüyorum.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Teknosa aracılığıyla, 13.04.2020

    Diğer televizyonlara göre gerçekçi diyemem ama çok parlak ve canlı renkler veriyor. Bu da görüntüyü çok cazip kılıyor özellikle renk tonları çok baskın film seyrederken yüksek performans sağlıyor. kullandığı Teknoloji sayesinde karanlık sahnelerde yani korku ve gerilim filmlerinde ayrıntılı görüntüde sunuyor. eski televizyonumuzda bu sahneler pek anlaşılır değildi. ince olduğu için ünitenin üzerinde ayakla bıraktık asmadık. sesi de görüntüsü kadar iyi diyebilirim

  • Teknosa aracılığıyla, 12.04.2020

    Televizyon güzel de bu parası biraz pahalı sanki. Samsung un eski KU7000 serisini kullanıyorum. 4K ve 102 ekran. Ondaki görüntünün dört katı daha büyük çözünürlükteki bu ekranı ve 60cm yani neredeyse iki katı büyüklükteki bir ekran boyutu ile buna yaklaşık 10 katı para verip almam. Alacaksanız 55 inç boyutunda curved samsung alın. 4K Türkiye için çok yeni. Televizyon eskir ama 8k görüntüyü izleyebileceğimiz internet hızı ve 8k yayın yaklaşık 10 yıl sonra gelir.

  • Teknosa aracılığıyla, 11.04.2020

    Izleme mesafem çok yüksek olmasa bile büyük ekran tercih ettim. 8k ultra HD çözünürlük sayesinde yakından bile seyrettiğim de hiçbir görüntü kaybı yaşamıyorum. ekranı kristal panel çok canlı ve parlak renkleri var. tasarımı ince olduğu için duvara asmadım sehpa üstünde çok şık durdu. sesi de yüksek kalitede olduğu için sinematik bir keyif veriyor. Smart arayüzü basit kullanımı kolay bilgisayar bağlamama gerek kalmıyor

  • Teknosa aracılığıyla, 09.04.2020

    4 YILDIR SAMSUNGUN FARKLI BİR MODELİNİ KULLANIYORUM. TV DA SAMSUNGDAN ÇOK MEMNUNUM. EV DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN BÜYÜK EKRANA GEÇİŞ YAPTIM. 8K GERÇEKTEN MUHTEŞEM BİR OLAYMIŞ. 4 METRE MESAFEDEN BAKIYORUM HER ŞEY ÇOK NET VE RENKLER İNANILMAZ CANLI. İNCE BİR TV DUVARA MONTE ETTİM. SİNEMA KANALLARINDA VAKİT GEÇİRMEK ARTIK VAZGEÇİLMEZİM.

  • Teknosa aracılığıyla, 09.04.2020

    En çok ekran çözünürlüğüne Şaşırdığım için ilgimi çekti mağazada görüntüyü deneyimleme şansı da olunca satın aldım izleme mesafesi 5 metre Bu yüzden büyük ekran tercih ettim 8k çözünürlüğü sayesinde de uzaktan da yakından da görüntüde bozulma olmuyor Samsung televizyonlar oldukça parlak ve canlı renkler veriyormuş sesi de bir o kadar iyi evde sinema keyfi gibi oldu

  • Teknosa aracılığıyla, 08.04.2020

    Televizyon denince akla samsung gelir yakında alacağım inşallah yaklaşık 1 ay önce mağazada inceleme fırsatım olmuştu çok beğenmiştim dünyada 8K yaygınlaşıyor o kadar net ve canlı ki anlatamam oyun keyfi ayrı olacaktır diye umuyorum çok ince bir tasarımı da var ve ağır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: samsungun harika bir ürünü diyebilirim size. 65 inç ve smart tdahili uydu alıcı ile beraber harika bir ürün. Çok memnunum. Yeni bir ürün zaten alanlar kullanmış ve fikrini yazabilir 2019 da çıkıar çıkmaz almıştık ses çıkış gücü dahil tüm teknoloji süper.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.01.2020
    Mutsuz bir yilbasi gecesi icin buyuk bir para!

    31 aralıkta kuruldu asildi, heyecanla aldım... aile bireyleri ile yeni yil yemegi yerken 2 saat sonra kendimkendine kapanmaya başladı dakika başı. Samsung QLED 8K cihazla bizi gercekten yila kotu basladık. Kendi kendimize bununalmakmike yeni yıla stresle basladık. Yani belki cihaz hatalı belki degisim yapılır ama Misafirlerimle birlikte ozel bir gecede yasanan stresin telfisi mımkun degil.

    Ürünü önermiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: 8K ya şimdiden yatırım yapmak isteyen arkadaşlar için mükemmel ürün gerçekten 4k televizyonlar mağazalarda 70 bin lira falan oluyor bazen bunun fiyatı da onlara göre çok iyi 8k yayınlar ülkemizde olmasa bile yurt dışında gelmedi yakındır çok değil 2 seneye 8k yabancı diziler çeklir sanıyorum 4k  q led tv kısmında çok başarılı kendisi sunduğu renkler beni kendisin ehayran bıraktı çok beğendim kargıda çok iyi taşınmış hiç hasar almamış çok iyi paketlenmişş bütçesi olan arkadaşlara tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    "çok pahalı"

    Olumsuz yönleri: Çok yüksek özelliklere sahipmiş gibi görünüyor ancak şuanda ülkemizde 4k Hd bile yeni yeni kullanılmaya başlandı bence 8K ya daha çok sıra var. Herşeyden önce bu kadar yüksek fiyatlara sadece televizyon izlemek için satın almak çok anlamsız. Modelin biraz oturmasını beklemek lazım. Televizyonunun özelliklerini kullanabilmek için bile bir eğitim almak lazım bize o kadar uzak bir teknoloji yani.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "kalite"

    Olumlu yönleri: bundan evimde var demeyi çok isterdim ama maalesef. Kısmet alırız inşallah. Oldukça pahalı fakat benim aynı markanın 4K eknolojili tv si var. Bu 8K görüntü kalitesini tahmin edersiniz. Mağazada görünce insan büyüleniyor. Smat tv mevcut tabii ki ve elbette hd uydu alıcısı ile beraber alıyorsunuz. çok yeni bir ürün 2019 çıkışlı zaten. fiyatında zorluk yaşamayacak herkes için önemle tavsiye ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 65Q900R 65" Smart UHD 8K OLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 65Q900R 65" Smart UHD 8K OLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat