Samsung QE-55Q80R 55" 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart QLED TV Yorumları

Samsung QE-55Q80R 55" 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart QLED TV yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ateş ediyor

    Serinin en iyisi Kurulumu yapan yetkili serviste onayladı tanıdık kendisi Mağazalarda bu modelin 60rat 70rat olanını bulursunuz 80olanını sadece güvenilir olarak burdan alırsınız Ürün sağlam vaktinde geldi sorun yok Ses sistemi bir önceki led tv me göre ciddi anlamda güzsel sesi tok. Ekstra sistem varmış hissiyatı oluştu bende Görüntü mükemmel 46inc den 55e geçtim ekran boyut büyüdü ama görüntüyü çok güzel uydu yayının için diyorum bunu Almak isteyenlere tavsiyem 60ı 70i geçin 80i alın her zaman alamıyoruz tam alalım düşüncesi ile aldım Öneririm Mağaza Avrupa Tarih Kasım 2019 8.599

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Televizyon 24 saatte sorunsuz bir şekilde eve geldi. Ertesi gün servisten gelip kurdular. Görüntü kalitesi mükemmel. Yansıma önleme gayet iyi çalışıyor, pencereler, avizeler hiç bir şey ekranda yansına yapmıyor. Kanal geçişleri iyi sayılır. Smart fonksiyonları gayet yeterli ve hızlı. Browser hızlı. Bana gelen televizyon bu sayfada resmi görülenin aynısı ve harici bağlantı kutusuyla geldi. Kumanda siyah. Kullanımı kolay. Dekor modunda televizyon dekoratif bir eşyaya dönüşüyor, çok şık. Açılı seyredimde görüntü kalitesinde kayıp yok denecek kadar az. Ses yeterli. Duvara sıfır askı aparatı birlikte gelmiyor 100 TL ye alıyorsunuz. Kurulumda servise astırırsanız sorun yok, ama daha sonra ayrıca servis çağırıp astırırsanız 70TL alıyorlar. Toplam 170 TL ye geliyor.Ayrıca televizyonla kutu arasındaki kablonun fiyatı dışarıdan alınca 450 liraymış. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var ( bu bilgileri servisten aldım). Eğer televizyon için ayırdığınız bütçeye uygunsa tereddütsüz alınabilecek bir televizyon.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.12.2020

    Samsung 55Q80T çok araştırdım ve aldım ama beklemtilerimin altında kaldı böy le olduğunu bilseydim bu kadar para verip almazdım kanal geçişle ri yavaş bazen de ekranda renk kayması gibi birşeyler oluyor browser iyi fakat fullfilmizle gibi yerlerden film izlerken 5 10 dakikada bir duruyor ondan sonra dönüyorda dönüyor yani verdiğim parayı haketmiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2020
    YERLI URETIM!!!

    Olumlu yönleri: ARKADASLAR YERLI URETIMDIR GELEN KUTULARA DIKKAT EDIN KABUL ETMEYIN YERLI URUN ISE. SATICIYA SORUDUGUNUZDA SATICI URUN OZELLIKLERINE BAKIN VEYA URETICI FIRMAYI ARAYIN DIYOR. YANI CEVAP VERMEKTEN KACIYORLAR. ALMAYIN GIDIN DUKKANDAN BAKIN USTUNDE TURKIYE YAZMAYANLARI ALIN... Olumsuz yönleri: ARKADASLAR YERLI URETIMDIR GELEN KUTULARA DIKKAT EDIN KABUL ETMEYIN YERLI URUN ISE. SATICIYA SORUDUGUNUZDA SATICI URUN OZELLIKLERINE BAKIN VEYA URETICI FIRMAYI ARAYIN DIYOR. YANI CEVAP VERMEKTEN KACIYORLAR. ALMAYIN GIDIN DUKKANDAN BAKIN USTUNDE TURKIYE YAZMAYANLARI ALIN...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    harıka

    Olumlu yönleri: Bu ürün ultra çözünürlüğü sayesinde bir harika renk uyumu görüntü kalitesi ve hd bağlantı özelliği sayesinde hangi kanalı açarsanız açın sizi o mekana götürüyor gibi bir his uyandırıyor insanda. Samsug un çıkarmış olduğu 55" 139 cm ekran tv lerin başında geliyor diyebilirim. alırkende herhangi bir problem yaşamadım ayrıcı peşin fiyatına taksit seçenekleri de bulunan bu tv. evinizin baş köşesine yerleşmeye aday diyebilirim. kargo kısa sürede teslimatıın yapmış olup kolay kurulum sağlanarak servis garantisi kapsamında kuruluyor olması da güzel bir olay. teşekkürler samsug :)

  • Trendyol aracılığıyla, 18.05.2020

    ürün güzel hiç tereddüt etmeyin gayet hızlı ve görüntü kalitesi çok iyi sağlam ve paketi güzel olarak elime ulaştı . teşekkürler..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Bence buna sadece televizyon desek haksızlık olur. Gerçekten muteşem ötesi. Tasarım olarak çok şık ve modern. Kenarları resmen yok gibi o kadar ince ve muhteşem bir görüş açısı sağlıyor buda. Görüntü kalitesi falan muhteşem ötesi. Ses kalitesi çok çok iyi. Bağlantıo hızı ve kalitesi çok çok iyi. Bence ödediğimiz paranın kesinlikle hakkını veren çok ama çok kaliteli bir telefon.

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2020
    Samsung QE55Q80R

    Ürünü 1 Mayıs ta sipariş ettim.Tatil olması sebebiyle pazartesi kargolandı çarşamba ürün ceva lojistik tarafından teslim edildi.hemen Samsung müşteri hizmetlerini aradım saat 16:30 da ürünü kurmaya geldiler . Kutu içerisinden Samsung öne connect box çıkıyor bilginize alacak arkadaşlara 55Q80R modelini tavsiye ederim.satıcı Teknosport a tşk ederim. Herşey çok hızlı

  • Trendyol aracılığıyla, 24.04.2020

    Teslimat ve kurulum super

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2020
    kaliteli

    Olumlu yönleri: 4k tv lerde ses çıkışı ve subwoofer özelliğini gözüm arıyor ama hemen hemen çoğunda yok. Mesela bunda var ses çıkışı 40 w ve subwoofer özelliği yani seslerin parazitlerini minimuma indirerek maksimum düzeyde verimli ve yüksek performans ses alımını sağlıyor. onun haricinde 55 " 139 cm bir ekrana sahip çözünürlük zaten malum, uygulama yükleme smart tv akıllı etkileşim ses ile tv kontrolü gibi özelliklerinde herhangi bir sorun olmuyor. diğer özelliklerini de bakabilirisniz gerçekten şahane.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.02.2020
    ürün en son ne olur almak istiyorum Türkiye samsung garantilimi gelirim sadece emekliyim

    Olumlu yönleri: olumlu güzel bir ürün orjinal olarak düşünüyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.02.2020
    "Beklentimin altında"

    Olumlu yönleri: Görüntü ve ses kalitesi iyi. Olumsuz yönleri: Beklentimin altında kaldığını söyleyebilirim. Çok araştırıp aldım. Video larda q70r ile aralarındaki farklar gözle görülmüyor. Yansımaları engellediği doğru olabilir fakat genede bu kapalı havada bile rahatsız edici derecede yansıma yapıyor. Kenarlardan görüntüyü bozmama konusuda doğru olabilir lakin yansımadan zaten ekran çok görünmüyor. Piyasadaki üçbin bandındaki tv lerden az yansıtıyor doğru. Duvara sıfır montajıda hiçbir arkadaş uyarmamış. İçerisinden duvara montaj aparatı çıkmıyor, standart montaj aparatı 80 sıfır montaj aparatı 1500 tl alacak olanlar onu hesaba katıp alsın. Tv kötü değil fakat beklentiyi çok tutmayın. Şimdiki aklımla q70r alırdım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel

    Olumlu yönleri: Herşey 5 yildiz Olumsuz yönleri: Kumanda mause alışamadım bana göre değil

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: Samsung televizyonda bana göre bir numara. Televizyonu almadan çok araştırdım çok karşılaştırdım ama daha iyisi yok bana göre. Görüntü kalitesi zaten anlatılmaz yaşanır cinsten. Sinema ve belgesel performansı muhteşem tek kelime ile süper. Siyahlar muhteşem, akıcı bir görüntüsü var.Tv nin tasarımı çok şık sıfır çerçeve hissi veriyor. Çok kaliteli bir Televizyon. Fiyatı da kalitesine göre oranla gayet makul. Almayı düşünenler gönül rahatlığıykla alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Hizmet ve ürün mükemmel teşekkürler.

    Ürünü Avrupa isimli satıcıdan aldım Salı öğlen sipariş verdim. Teslim süresinin yaklaşık 2 hafta gözükmesine rağmen akşam beni arayıp sabah ürünün teslim edilebileceği söylendi. Ürün Çarşamba sabah bana ulaştı öğleden sonrada kurulum için geldiler. Tüm süreç 1 gün içinde tamamlandı. 2 yıl samsung garantili sorunsuz teslim aldım. Ayrıca sonu ürün kodu TK ile biten bu seriler 10 yıl ekran yanmalarına karşı samsung garantilidir. Sorunsuz ve çok hızlı bir süreç oldu kendilerine çok teşekkür ederim. Televizyon hakkında ise şunu söyleyebilirim çok fazla araştırdım şuan görüntü kalitesi en iyi tvler OLED tvler fakat ekran yanması problemini çok fazla insan yaşamış nadir bir durum gibide gözükmüyor. Bu korku yüzünden tercihim QLED oldu. Ayrıca siyah dengesi mükkemel OLED’e yakın diyebilirim çok dikkat eden biri değilseniz farkı anlamanız gerçekten çok zor ayrıca bana göre QLED’ler OLED’lere göre daha renkli ve canlı bu benim gözlemim tabiki bu tvde ayrıca yapay zeka görüntüleri iyileştiriyor. Bir çok görüntü 4K gibi çok pürüzsüz. Hız, oyun performansı yazılımlar gibi yine bir çok özellik hayatı kolaylaştırıyor smartthings ve airplay2 ile birlikte neredeyse kumandaya bile gerek kalmıyor. Maddi gücünüz varsa bence üst segmentdeki f/p ürünü diyebilirim. Şuana kadar yaşadığım tek ufak problem fatura üstünde ürün özelindeki seri numarası bulunmaması bu konuda samsung’u aradığımda olması gerektiği söylendi. Satıcı firma böyle bir işlem hiç yapmadıklarını söyledi problem hiç yaşamadıklarını belirttiler. Samsung yetkili servisi gerek olmadığını söyledi. Hepsiburada’ya da yazdım ama 8-9 gün oldu hala cevap verilmedi. Herşey sorunsuz olmasına rağmen ilerde bir sorun olursa bu konu problem olur mu diye aklımda soru işareti kaldı sadece benimde detaycılığım olabilir çok üstünde durmamakla birlikte bu konuyuda buradan belirtmek isterim. Umarım yazdıklarım alacak arkadaşlara faydalı olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2019
    Beş Yıldız

    Hızlı ve özenli kargo. Ürün için denilebilecek hiçbir şey yok. Rtings’ten tv’nin aldığı puanlara bakmak yeterli.

  • NI1 aracılığıyla, 03.12.2019

    Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2019
    samsung qled

    Ürün çok güzel beklentileri fazlası ile karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2019
    Çok iyi

    Ürünü Avrupa isimli satıcıdan aldım. Horoz lojistik firması tarafından hızlı ve hasarsız bir şekilde teslim aldım. Görüntü kalitesi ve özellikle ses gücü beni baya tatmin ettim. Kendisinen 4k uyumlu uydu alıcılı, yani trt 4k yi sorunsuz bir şekide izleyebiliyorsunuz. Bunun yanında one connect box da dahil. Başka ülkelerde bu modelde dahil değilmiş. Uygulama, Menü ve Kanal geçişleri baya hızlı ve başarılı. Televizyon Servis tarafından ücretsiz monte edildi, askı aparatı hariç. Kurulduktan sonra ilk defa netflixe üye oldum ve 4k hdr filimlerin görüntüsü şahane. Oyun konsolları içinde çok iyi bir ürün. Freesync 120 hz destekliyor. Gelecek nesil Konsollar içinde hazır. Pişman olmayacağınız bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2019
    Etmez!

    55 ekranda en iyilerden diyerek aldık, görüntü kalitesi güzel ama kullanım kolaylığı rezalet. Türkçe konuşma desteği yok bilerek aldık ama YouTube netflix gibi uygulamalarda kumanda mikrofonu kullanılamıyor uygulamanın türkçe olmasıyla çelişiyor sanırım saçma sapan klavyeyle uğraşmak zorunda kalınıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung QE-55Q80R 55" 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart QLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung QE-55Q80R 55" 4K Ultra HD Uydu Alıcılı Smart QLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat