Samsung 65Q90RAT 65" 165 Ekran 4K Ultra HD Flat Smart QLED TV Yorumları

Samsung 65Q90RAT 65" 165 Ekran 4K Ultra HD Flat Smart QLED TV yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem Görüntü ve Ses

    Ürünü hepsiburada üzerinden 1 ay önce aldım. Resmi Samsung Türkiye garantili. Servis hemen kuruluma geldi. Görüntüler muazzam. Bu zamana kadar gördüğümün en iyisi.... Siyahlar gerçekten siyah. Renkler capcanlı ve olması gerektiği gibi. Su gibi akıyor hareketler. HDR olağanüstü güçlü. Filmlerde ışık yansımaları sanki gözünüzü alacak kadar güçlü. Kontrast oranı yüksek olduğu için renkler çok ayırt edilebilir ve ekrandan fırlayacakmış gibi geliyor 4k içeriklerde. Onu deneyimlemek bile keyifli. Dahili 60w ses sistemi oldukça güçlü ve kaliteli ses veriyor. Arayüz çok akıcı. Netflix izlemek ayrı keyif veriyor. Atmos ses sistemi aldım ayrıca filmlere ekstra derinlik kattı.(Hdmi arc ile atmos desteği var tv nin.) Hdmi 2.1 standardıda güncelleme ile gelecek. Gücü olana tavsiye ederim. A80 hediye Telefon kampanyasından da faydalabilirsek ne mutlu diyelim :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: "Evde tek yaşadığım için televizyon benim yol arkadaşım gibi bu yüzden benim için önemli ekran çözünürlüğü ses kalitesi gibi özellikleri beni ikna etti sizin de işinize yarayacağına eminim deneyin bence "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünü satın aldığımdan bu yana hiç problem yaşamadım. Gayet mükemmel bir görüntüye sahip.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    mükemmel ötesi en iyiyi isteyenler kesinlikle öneririm

  • Amazzon aracılığıyla, 03.07.2020
    Tavsiye ederim

    Görüntü kalitesi çok güzel tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 28.04.2020
    Çerçevesiz dizayn ,harika siyah ve renk kalitesi

    Mağazalarda uzun süredir araştırıyorum farklı marka ve modeller arasında ilk görüşte hayran kaldığım, siyah ve renk kalitesi ile sıfır çerçeve dizaynı ile almamdaki en büyük etkendi. Parasını sonuna kadar hakeden bir televizyon salonuma ses kalitesi ilede harika uyum sağladı . Alacak herkese sonuna kadar tavsiye ederim.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Hafif, Dahili hoparlörler, Dayanıklı

    Dezavantajlar : Çok büyük

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    Siyahlar çok iyi

    Servis hemen kuruluma geldi. Görüntüler muazzam. Bu zamana kadar gördüğümün en iyisi.. Siyahlar gerçekten siyah.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran

    Ürünü öneriyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    görüntü kalitesi

    Gerçek siyahlarla gerçek detaylarla gerçek görüntü kalitesi diyorum , sanki televizyonun içindesiniz.

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 29.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Indirimde aldık, çok memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: zaten yeni bir televizyon son teknoloji olan 4k lı yani ultra hd, led ekranlı, dahili wi fi var subwofer var daha sağlıklı ve kaliteli ses çıkışı sağlıyor bu vesileyle. Uydu alıcısı zaten dahili, bunların hariclnde dikkatimi çeken bir sürü özelliği var sizi bilgilendirmek isterdim fakat buraya sığmaz o yüzden eğer düşünüyorsanız internette bir bakın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "harika"

    Olumlu yönleri: 65" ve 165 ekran olan samsung tv türünün nadir örneklerinden diyebilirim. Bir tv de bulunması gereken bütün özellikleri içinde barındıran bu tv oldukça başarılı üretilmiş. Görüntü kalitesi açısından muadillerinden üstün bir yapıya sahip olan tv maç izleme yi sevenler için sahaya gitmeden sahayı ayağınıza kadar getirmekte diyebilirim. Yepyeni bir hassasiyet seviyesine sahip olan tv sanki ne yapmak istediğinizi önceden algılayıp size yön veriyor. Her sahnede inanılmaz bir derinliğe ve üstün bir izleme deneyimine sizi ulaştıran bir yapıya sahip olan tv ailenizle birlik te çok güzel deneyimler yaşatıyor. daha büyük bir ekrana sahip olan ürün sayesinde her sesi en ince ayrıntısana kadar duyarken her görüntünün ayrıntısını oldukça net görebiliyorsunuz, bu sayede yeni nesil tv diyebileceğimiz bir ürün ortaya çıkıyor. biz ailecek aldık kullanıyor ve çok beğendik. sizlere tavsiye edebileceğim nadir ürünler arasında bulunuyor diyebilirim. kargo ve kurulum aşamasında hiiç sorun yaşamadık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2019
    "pahalı"

    Olumsuz yönleri: çalışıyor ve iyi kazanıyor olsaydım düşünebilirdim elbette . Ama şuan ki durumlarda imkansız. 65 " ve 165 cm lik bir televizyon 4k / ultra hd yani, subwofer özelliği de var üstelik, smart tv uygulaması tüm multimedya özellikleri son düzeyde evet ama malum fiyatı yüzünden bana uygun değildir. az düşürün şu fiyatları arkadaşlar ya herkes alabilsin lütfen :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: yuhhh beee bildiğin araba fiyatı. Ben vermem valla sonra çıkacak bir üst modeli kafayı yerim bennimki eskirse. Bu parayı verirsem rahat 5 sene benimkinin üzerinde model çıkmamalı. Net yani. Ama özelikleri de yaz yaz bitmez mübarek bir bakın çok parası olan alıversin bizde izleyelim madem :)

  • Media Markt aracılığıyla, 23.05.2019
    Olağanüstü

    50 yaşındayım böyle bir şahaser görmedim full+hd görüntü kalitesi gerçekten çok başka

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 65Q90RAT 65" 165 Ekran 4K Ultra HD Flat Smart QLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 65Q90RAT 65" 165 Ekran 4K Ultra HD Flat Smart QLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat