Samsung UE-65RU7300 65 inch Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV Yorumları

Samsung UE-65RU7300 65 inch Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(62 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper TV.

    Kampanyadan aldım, harika bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet başarılı

    Ürün oldukça başarılı , indirimden aldık ve fiyat açısından oldukça uygun aldık nitekim indirimden sonra genel olarak tv nin fiyatı oldukça artmış durumda , önceki yorumlarda nakliye şirketinden yana birtakım şikayetler vardı ancak ben herhangi bir sorun yaşamadım hatta nakliyeci arkadaş sağolsun , araç içine çok iyi bir şekilde sabitlemişti çözerken baya uğraştı , herhangi bir darbe yoktu, teslimat nakliye şirketinin öngördüğü tarihte gerçekleşti o konuda da bir sorun yaşamadım , ürün kurulumu aynı gün akşamı yapıldı , genel anlamda fiyat-performans , kargo şirketinin özeni , ürünün kurulumu aşamasında ki teknik destek konularında tam notu hak ediyor , teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gűvenli ve gayet gűzel bir alıșveriș oldu. TV. gűzel. aldığım yer gűvenilir, (ki.. alıșveriș devam ediyorum) sıkıntısız geldi, servis iyi. dahada önemlisi, hepsiburadan arayıp, memnuniyetimi sorup, sıkıntı yașayıp yașamadığımı sordular.ilgi on numara. Tek ve ufak bir sıkıntıyı farkettim, kumandanın, kanal atlatma tușu bazen çalıșmıyor. Saygılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2021
    mükemmel

    Olumlu yönleri: birinciden memnunum ikinci için düşünüyorum. Olumsuz yönleri: bulunduğum yerde yetkili satıcınınsa bulamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Şık bir tasarımı var. Boyutları gayet ideal. Geniş salonumuza tam oldu. Kumandasının kullanımı da oldukça kolay. Görüntü ve ses kalitesi bayağı iyi. Samsung'un ürünlerini hep severek kullanmışrım ve bu ürünü de çok hoşumuza gitti. Sadece alt kısmında çerçeve var diğer kısımlarında yok. Bu özelliği ile de şık bir görünüm katıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Eğer herhangi bir mağazadan izleme şansınız varsa izleyin zaten direk sipariş vermek isteyeceksiniz ultra hd yi gerçekten hissediyorsunuz ve oldukça gerçekçi.Akıllı televizyon konusunda her şey düşünülmüş ve yapılmış.Fiyatı biraz fazla olsa da televizyon uzunca zaman giden bir cihaz ve asla pişman olmanızı sağlamaz.Herkese özellikle tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.05.2021
    evde sinema keyfi

    Olumlu yönleri: uygun fiyatta büyük ekran .tasarım oldukça şık renkler canlı kontrast değerleri çok hoşumuza gitti. evde sinema hissiyatı yaratmanın bu kadar kolay olduğunu düşünmüyordum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    sevdim güzel

    Olumlu yönleri: üç ay önce evlenrken almıştık bu televizyonu iyiki de almışız televizyondan beklenen her özellik fazlasıyla var paranızın karşılığını sonuna kadar veriyor tavsiye ederiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2021
    güzel ürün

    Olumlu yönleri: Gayet başarılı bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel Televizyon

    Olumlu yönleri: Boyutları iyi, ses güzel, görüntü net ve canlı. Fiyat/fayda düşünüldüğünde en uygun seçeneklerden biri diye düşünüyorum. Sayın Satıcı da satın alma sürecinde gerek sevkiyatın hızı, gerekse de düzenli bilgilendirmeleri ile çok yardımcı oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) efsane televizyon

    Olumlu yönleri: 10 numara 5 yıldız TV ben özellikle Samsung markası tercih ettim çünkü diğer tvlere oranla görüntü renkleri inanılmaz fark ediyor

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.12.2020

    4 ay oldu tv alali, hersey cok guzel ama tv de citirdama sesi var acaba sadece bende mi problem var bilmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Büyük ekran isteyenler, sevenler için ideal bir televizyon. Artık sinemaya gitmeye gerek kalmadı. Sesi, boyutu, görüntü kalitesi tam istediğim şekilde. Samsung markasına her alanda güvendiğim için yine bu markayı tercih ettim. Gayet kaliteli ve beklentimi her zaman karşılayan ürünler çıkarmaya devam ediyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Gerçekten çok güzel bir televizyon. Görüntü kalitesi muazzam derecede iyi. Beklediğimden daha güzel çıktı diyebilirim. Kanal geçiş hızı çok iyi. İnternet bağlantısı konusunda birçok kullandığım televizyondan daha iyi. Hiç sıkıntı çıkarmadan bağlanıyor. Filmz ve dizi falan izlerken sanki gerçek hayatta izleniyormuş gibi bir his veriyor insana. Bu kadar canlı renkleri bir arada barından bir televiyon daha görmedim. Samsung ger konuda başarılı olduğunu kanıtladığı gibi bu televizyonla bir kez daha kanıtlamış oldu bence. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) samsung 65’ led tv

    Olumlu yönleri: Hızlı teslimat için Teşekkürler. Sorunsuz kurulum yapildi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Fiyatına  göre bence çok başarılı bir televizyondur. Özelliklerine baktığınızda da bunu gayet net bir şekilde anlayabiliyorsunuz. Bu fiyata alınabilecek en iyi televizyonlardan bir tanesidir. Ben de uyguna bulduğumuz için kaçırmadan almak istediğim. Şu an kullanıyorum ve çok memnunum. Ekran boyutları büyük ve bizim salona çok güzel bu şekilde yakıştı görüntü kalitesinde gayet net ve güzel buluyorum yüksek çözünürlüklü videolarda bunu net bir şekilde anlayabiliyorum. Bununla birlikte smart özellikleri de oldukça başarılıdır. Televizyonu işlemcisi yüksek olduğu için smart özellikleri ne rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Uygulamaları hızlı bir şekilde bağlanabiliyorum. Bağlantısını en ufak bir problem bulunmamaktadır interneti kolay bir şekilde bağlanabiliyorum bu uygulamalar rahat bir şekilde bağlanabiliyorum bu yüzden almak isteyenlere tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Yani bence fiyatı bayağı uçuk ama çok hoşuma gittiği için aldım. Ses sistemi benim için önemliydi ve tam istediğim düzeyde bir ses sistemi var, kendiniz de ayarlayabilirsiniz tabi. Görüntüsü capcanlı, film izlerken sanki televizyonun içindeymiş gibi hissediyorum. Smart tv kullanımı çok basit. Teslimat da çok rahattı emeği geçen herkese teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2020
    urun güzel ve başarili

    Urun kurulum yapıldı cok güzel ve fiyat konusu da mukemmel satici ilgi alaka oda 10 numara tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2019
    Çıtırdıyor, çok pişmanım

    Ürün ciddi anlamla sürekli çıtırdıyor. Servis normal diyor ama çıtırdama sesi devam ediyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Televizyon almak için uzun süre araştırdım. Bir satış temsilcisi bunu önerdi ve aldım. Görüntü kakitesi efsane diyebilirim. Streo çok hoşuma gitti. Biraz pahalı geldi ama deydi diyebilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-65RU7300 65 inch Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-65RU7300 65 inch Curved 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat