Sony KD-55AG8 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD OLED TV Yorumları

Sony KD-55AG8 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD OLED TV yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: özellikle ses kalitesi müthiş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.09.2020
    muhteşem

    Olumlu yönleri: yarım çerçeveli ayak tipi var ekran kalınlığı slim 139 cm ekran büyüklüğü var 55 inç ekran boyutu var internete bağlanabiliyor kompozit girişi var ses kulaklık çıkışı var subwoofer var analog alıcısı var HD karasal alıcısı var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    MUHTEŞEM

    Olumlu yönleri: OLED ekran mıhteşem süper ötesi bir televizyon, görüntü ses çıkış kalitesi panel kalitesi muhteşem ötesi, fiyatına değcek bir ürün, bu televizyonun görüntü kalitesini gördükten sonra daha önce meğerse televizyon izlememişim her özelliği bir birinden güzel olan on numara beş yıldızlı bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    SÜPER ÖTESİ

    Olumlu yönleri: vet katılıyorum 4k lı tv lerin hepsi çok güzel ama ses çıkışlarına dikkat edin 16 da var 20 de.. Ama bu tam 40 w bir de bu açıdan bakın o yüzden bu şahane . :) ayrıca 55 inç hdr özellikli subwoofer sayesinde sesleri daha kaliteli alabiliyorsunuz geri kalan aradıklarınız zaten var sesle etkileşşim kontol uygulama yükleme vs ne arıyorsanız. ince detayları belirtmek istedim

  • Media Markt aracılığıyla, 30.05.2020
    SONY OLED KALİTESİ

    ürünü geçen ay aldık. Premium Netflix aboneliğiyle Lost in Space’i hemen bugün 4K HDR kalitesinde izleyebiliyorsunuz. Net, minimalist tasarım, önemli olana, yani görüntüye odaklanmanızı sağlıyor. kesinlikle tavsiye ederim. kullanmış oldugu işlemci sayesinde kontrast ve siyahlar çok iyi. Görüntüler de 4k olsun full hd olsun diğer markalara göre çok çok iyi. Ses teknolojisi tartışılmaz. Sesin ekrandan gelmesi extra soundbara gerek kalmadan çok güçlü bir sinerji yaratıyor ortamda. extra olarak android uygulamaları çok kullanışlı ve hızlı.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.05.2020
    OLED te TEK

    Oled tv de sony. Oled olmasının sağladığı netlik ve renklerin yanı sıra işlemcisinin gücü LG oled ve Samsung Qled tv lere fark atıyor. Bu markalar sony nin getir görürünü yapar. Yıllardır önüne geçemedikleri panel yanması sorununu sony kendisi ortadan kaldırıyor. Sony gerçeğe en yakın renkleri Lg ye göre çok daha iyi veriyor. Samsung ise korkudan Qled diye birşey çıkardı. Oled de bulunan siyahlardan daha kötü bir siyah tonlamasıyla ve daha kötü renk kullanımıyla. Geniş izleme açısı yok görüntü ve renk kaybına uğruyorsunuz. Kontrast ve parlaklık sony de her zaman bu tvlerden daha iyi olmuştur. Android tv olması da başlı başına avantaj. Televizyonu dibine kadar kullanıyorsunuz. Valla çokta popülerliğine ve ismine bakmayın hepsi çin malı,Sony ise avrupa da üretilen tek teknoloji markası ve çok dayanıklı.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.05.2020
    OLED DEDİĞİN ZAMAN SONY

    X1Extreme işlemci gücü ile Benzeri görülmemiş siyah, kontrast ve renk. Acoustic Surface Audio + ile ekrandan çok boyutlu ses. Android TV ile her türlü kodek ve uygulama desteği.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.05.2020
    SONY OLED KALİTESİ

    Suan oled klasmanın da diğer markaların oledlerin den çok daha iyi bir model kıyaslanacak rakip de model yok. 4K HDR İşlemci X1 oldukça detaylı görüntüler için güçlü, gerçek zamanlı görüntü işleme özelliği sunuyor. Görüntüler gerçek 4K HDR kalitesine daha yakın bir düzeye yükseltiliyor. Derin siyah ve doğal renklerle gerçeklik katıyor. 8 milyondan fazla kendinden aydınlatmalı piksel çok etkili. Çoğu TV hoparlörünün aksine, ses ekranın tamamından geliyor ve sizi heyecan verici yeni eğlence deneyimlerine çekiyor. Premium Netflix aboneliğiyle Lost in Space’i hemen bugün 4K HDR kalitesinde izleyebiliyorsunuz. diğer rakip markalarda olmayan TRILUMINOS Ekran, daha geniş bir paletten renk eşlemesi yaparak, her gölge ve tonu doğru şekilde üretiyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.05.2020
    Sony ag8b mükemmel bir televizyon

    SONY AG8B VE AG9B İLE TELEVİZYON HARİKASI BİR TELEVİZYON BU KADAR OLUR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM MÜKEMMEL + MÜKEMMEL

  • Media Markt aracılığıyla, 16.05.2020
    BİRİNCİ SINIF KALİTE ARAYANLAR İÇİN

    Bir süredir oled tv bakıyorum Philips LG ve Sony arasında gidip gidip geldim en sonunda Sony'nin X1Extrema işlemci gücü ,Acoustic Surface Audio ses teknolojisi ve Android olmasından dolayı bu modele karar verdim tv en güzel özelliklerinden biride Dolby atmos-Dolby Vision olması. ayrıca diğer tv'lere göre Nit oranı yani parlaklık oranı çok üst seviye buda karanlık sahnelerde daha iyi bir detay vermesini sağlıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.05.2020
    TEKNOLOJİNİN KRALI...

    4K HDR İşlemci X1 Extreme, ultra ayrıntılı görüntüler için güçlü, gerçek zamanlı görüntü işleme sunar. Görüntüler gerçek 4K HDR'a yakın bir kaliteye yükseltilir.TRILUMINOS Ekran, daha geniş bir paletten eşleştirme yaparak şemsiyelerdeki her gölgeyi ve tonu aslına sadık şekilde üretir.Dolby Vision, evinizde sürükleyici, heyecanlı bir sinema deneyimi oluşturan bir HDR çözümüdür.derin gölgeler ve parlak renkler ile sahneleri hayata geçirin.Android TV 'nin sesli arama özelliği, Google arama teknolojisinin gücünü sunarak vakit kaybettiren metin girişi sıkıntısı olmadan farklı hizmetlerde içerik bulmanızı sağlar.Abim kullanıyordu ondan görüp de aldım televizyonu ve internet den de araştırma şanım oldu ben inanılmaz memnun kaldım süper ötesi..

  • Media Markt aracılığıyla, 15.05.2020
    SONY OLED KALİTESİ

    bu zamana kadar çok araştırdım. hatta mağaza da diğer markların oledleri ile test ettiğimizde sony oledin çok farklı olduğunu gördük bence suan oled piyasasında en iyi görüntüye sahip tv si. Çoğu TV hoparlörünün aksine, ses ekranın tamamından geliyor Görüntü ile sesin mükemmel uyum sağlıyor. ekranın neresinde aksiyon varsa ses o taraf dan geliyor. Premium Netflix aboneliğiyle Lost in Space'i hemen bugün 4K HDR kalitesinde izleyebiliyorsunuz. TRILUMINOS Ekran, daha geniş bir paletten renk eşlemesi yaparak, her gölge ve tonu doğru şekilde üretiyor. android uygulamaları çok kullanışlı.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.05.2020
    SONY OLED KALİTESİ

    Gerçekten OLED izlemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. bu ürünü çok araştırdım, bir çok marka ile kıyaslamasını da yaptım. diğer markalara göre görüntü işlemcisi, renk işlemcisi, ses teknolojisi, (ses ekrandan geliyor), android uygulamaları, karanlık sahneleri çok çok farklı. Çoğu TV hoparlörünün aksine, ses ekranın tamamından geliyor ve sizi heyecan verici yeni eğlence deneyimlerine çekiyor. Görüntü ile ses mükemmel uyum sağlıyor. Oled almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.05.2020
    SONY...

    4K HDR İşlemci X1 Extreme, ultra ayrıntılı görüntüler için güçlü, gerçek zamanlı görüntü işleme sunar. Görüntüler gerçek 4K HDR'a yakın bir kaliteye yükseltilir.TRILUMINOS Ekran, daha geniş bir paletten eşleştirme yaparak şemsiyelerdeki her gölgeyi ve tonu aslına sadık şekilde üretir.Dolby Vision, evinizde sürükleyici, heyecanlı bir sinema deneyimi oluşturan bir HDR çözümüdür.derin gölgeler ve parlak renkler ile sahneleri hayata geçirin.Android TV 'nin sesli arama özelliği, Google arama teknolojisinin gücünü sunarak vakit kaybettiren metin girişi sıkıntısı olmadan farklı hizmetlerde içerik bulmanızı sağlar.Yeni aldım televizyonu ve internet den de araştırma şanım oldu ben inanılmaz memnun kaldım süper ötesi..

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2020

    Zamanında geldi üründe herhangi bir sıkıntı yok.Teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.04.2020
    EN İYİSİ

    Dünyanın en iyi oled Televizyonlarından bir tanesi diğer en iyi televizyon yine Sony AG9. Bu Marka tartışmasız bu işin en iyisi mükemmel siyah ve mükemmel beyaz bu televizyonda birleşmiş. Televizyona öyle bir ses sistemi koyulmuş ki ses ekranından geliyor ne gelen sesin şiddeti ekranı titreterek size daha gerçekçi sahneler sunuyor. İçindeki işletim sistemi gördüğünüz her şeye ayrı ayrı renk parlaklık ve netlik dinamik bir görüntü sünüyor ve çok hızlı sahnelerde pürüz ve bulanıklığı ortadan kaldırarak sizin net görüntüyü yansıtıyor. Android TV olması da ekstra bir fayda çünkü televizyonu kullanma sınırınız neredeyse yok İstediğiniz programı yükleyin istediğiniz oyunu yükleyin yüksek grafikli oyunlar dahil bir tane kol takın ve istediğiniz gibi oynayın. Sesle televizyonunuzu kontrol edin İstediğiniz içeriğe ulaşın. İnternet sitelerinde yazan panellerde oluşan yanma olayı benim yaptığım araştırmalarla fark ettiğim kadarıyla Sony de yok sebebi ise kullandığı işletim sistemi Bilinen en iyi marka diye düşündüğümüz televizyonların panellerinde maalesef yanmalar oluyor ama çevremdeki insanlara da sordum kullanan kişilere soNy ile böyle bir problem yok Olsaydı zaten iki yılda belli ederdi. Bence televizyonda dünyanın en iyisi Sony asla ama asla görmeden tecrübe etmeden ezbere almayın dayanıklılık ve kalitesi en ön planda olan tek marka Sony

  • Media Markt aracılığıyla, 28.04.2020
    kayıpsız görüntü

    X1Extrema Görüntü işlemcisi ve Triluminos Ekran sayesinde parlaklık ve netlik dinamik bir görüntü sünüyor. Motionflow sayesinde çok hızlı sahnelerde pürüz ve bulanıklığı ortadan kaldırarak sizin net görüntüyü yansıtıyor. Android TV olması da ekstra bir fayda çünkü televizyonu kullanma sınırınız neredeyse yok İstediğiniz programı yükleyin istediğiniz oyunu yükleyin yüksek grafikli oyunlar dahil bir tane kol takın ve istediğiniz gibi oynayın.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.04.2020
    SERİSİNİN EN İYİSİ

    55AG8 Tüm televizyon sektöründe alabileceğiniz en iyi televizyon demeyi hak ediyor..Her özelliği kendine aşık ettiriyor.Kullandığı X1 Ultimate görüntü işlemcisi sektörün en kaliteli ve en hızlı işlemcisi.Renk sıkalası diğer markalara göre çok daha fazla Oled olmasıda renklerin mükemmel seviyede gösterilmesini sağlıyor.Bu televizyonda hiçbir markada olmayan ekranın içinden sorraund olarak ses geliyor.Normal yayınıda 4k olarak izlemeye imkan tanıyor.Kumandasız olarak kontrol edilebiliyor. Ok Google dememiz yeterli.Yaptığım en güzel alışveriş diyebilirim.Bu teknolojiyi herkezin tatması gerekiyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.04.2020
    SONY OLED KALİTESİ

    uzun araştırmalarım sonucu rakibi olmayan bu modele karar verdim. kullanmış oldugu işlemci sayesinde kontrast ve siyahlar çok iyi. Görüntüler de 4k olsun full hd olsun diğer markalara göre çok çok iyi. Ses teknolojisi tartışılmaz. Sesin ekrandan gelmesi extra soundbara gerek kalmadan çok güçlü bir sinerji yaratıyor ortamda. extra olarak android uygulamaları çok kullanışlı ve hızlı. Premium Netflix aboneliğiyle Lost in Space’i hemen bugün 4K HDR kalitesinde izleyebiliyorsunuz. Net, minimalist tasarım, önemli olana, yani görüntüye odaklanmanızı sağlıyor. kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    Korkularımı Sony ile yendim

    Olumlu yönleri: Normalde Oledler de yanık oluştuğunu duyduğum için çok çekimserdim sürekli her yerde oled hakkında yanık oluyor leke kalıyor gibi saçma sapan yorumlar duydum detaylı araştırınca bu yanıkların bir çoğunun lg bir kısmınında philips olduğunu fark ettim bütün şikayetler bu markalar üstünde Sony hakkınd hiç yorum yada mağazaları gezdiğimde personellerden böyle bir şey duymayınca sony almaya karar verdim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony KD-55AG8 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD OLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony KD-55AG8 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD OLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat