LG 55SM8200 55" 139Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

LG 55SM8200 55" 139Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(143 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.01.2021

    Lc55sm8200 yorumları okudum yazma ihtiyacı duydum silme seçeneği yok kanal silemiyorsun Kanal geçişleri pek o kadar hızlı değil yavaş yazılımı pek hoşuma gelmedi yani görünütü güzel parasına göre bir artısı yok ben pek beğenmedim fazla detayına girmek istemiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Netlik süper, ses çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    "GÜZEL TV "

    Olumlu yönleri: EMSALLERİNİN ÜZERİNDE Olumsuz yönleri: KANAL GEÇİŞLERİ YAVAŞ

  • Teknosa aracılığıyla, 21.10.2020
    Kötü

    Arkadaşlar. Yorum yazıp beğenenlerin nerdeyse tamamı sace TV kanallarını izliyodur bu televizyonda. Aslında Tv kanalları yayınları HD verdiği için 4K bir şey bile görmemiş olabilirler. Ben bu TVnin bir tık üst modeli olan SM8600 kullanıyorum. Oyun konsolumdan oyun oynuyorum arada sırada da netflix izliyorum. Memnun muyum ? kesinlikle hayır !! 2 sebebi var. 1-Televizyonun parlaklığı en üst seviyedi bile yeterli değil. 2-Işık sızması var ve siyah renk diye bir şey yok bu TVde. Bir şeyin gözükmesi gereken renk siyah ise bu TVde gri olarak görüyorsunuz ve siyah bölgenin bazı yerleri daha aydınlık bazı yerleri daha karanlık oluyor. 2. sorunun sebepleri şu: Televizyonun aydınlatılmasının kenarlardan yapılması ve yerel karartma bölgelerinin çok az olması.

  • Teknosa aracılığıyla, 20.10.2020
    Kötü

    Arkadaşlar. Yorum yazıp beğenenlerin nerdeyse tamamı sace TV kanallarını izliyodur bu televizyonda. Aslında Tv kanalları yayınları HD verdiği için 4K bir şey bile görmemiş olabilirler. Ben bu TVnin bir tık üst modeli olan SM8600 kullanıyorum. Oyun konsolumdan oyun oynuyorum arada sırada da netflix izliyorum. Memnun muyum ? kesinlikle hayır !! 2 sebebi var. 1-Televizyonun parlaklığı en üst seviyedi bile yeterli değil. 2-Işık sızması var ve siyah renk diye bir şey yok bu TVde. Bir şeyin gözükmesi gereken renk siyah ise bu TVde gri olarak görüyorsunuz ve siyah bölgenin bazı yerleri daha aydınlık bazı yerleri daha karanlık oluyor. 2. sorunun sebepleri şu: Televizyonun aydınlatılmasının kenarlardan yapılması ve yerel karartma bölgelerinin çok az olması.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.07.2020
    "güzel memnunum net görüntü"

    Olumlu yönleri: gayet güzel kullanışlı film izlemek için güzel oyun için başarılı ama sadece normal kanallar izlemek için vestel ile aynı görüntü gereksiz fazla para evde vestelde var uydu ve tivibuda görüntü aynı bi fark yok netflix izlerken fark anlaşılıyor Olumsuz yönleri: sadece normal kanallar izlemek için vestel ile aynı görüntü gereksiz fazla para film izlemek için lc bu tv güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    "Kronik Led ışık sorunu"

    Olumsuz yönleri: LG tv aldım. Garantisi bittikten sonra mavi ekran sorunu oldu. Aynı tv abimde de var onun garanti bitmeden oldu. Konuştuğum ustalar bu sorunun kronik olduğunu söyledi. 600 ile 1000 tl arası bir tamirat masrafı var. Firmadan almak için uğraştım ama alamadım.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.06.2020
    İNDİRİM

    GÜZEL BİR İNDİRİMİ YAPSA YAPSA MEDİA MARKT YAPAR.. HADİ BİR YAPINDA ALALIM ARTIK..

  • Media Markt aracılığıyla, 24.05.2020
    FİYAT

    Ürün güzel gözüküyor coronadan dolayı canlı görme fırsatım olmadı ama fiyatı çok arttırmışsınız maksimum 5900 TL olmalı ki alalım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: bu televizyondan yeni aldık eşim elektronik cihazlar konusunda oldukça meraklı ve ilgilidir. Ultra hd ( 4K ) 55 " ekran , 20 w ses çıkışı , hd uydu alıcılı , HDR , dahili wi fi ve smart tv özelliği olan oldukça kullanışlı ve kesinlikle harika bir televizyon. tavsiye ederiz.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.05.2020
    memnunum

    55 inç olarak gayet kullanışlı. ses ve extra görüntü kalitesi çok iyi. tv kanallarında biraz yavaşlık var ancak tv kanalları izlemediğim için problem değil. sihirli kumanda kullanışlı, aliexp. ten kumanda kılıfı aldım daha kullanışlı oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Kayınpederimin evde kullanmış olduğu televizyon bozulmuştu bununla ilgili bir televizyon alacaktık. Yaptığım araştırmalardan sonra LG marka bu televizyonu bulduk. Hemen sipariş ettik ve şu anda kullanıyorlar. Görüntü ve ses kalitesi çok iyiymiş. Herkese tavsiye ediyoruz.

  • Teknosa aracılığıyla, 11.05.2020
    Teknosaya teşekkürler

    Cuma günü öğleden sonra verdiğim LG televizyon siparişim Pazartesi günü sabah 11.00 da UPS kargo tarafından teslim edildi. Bu hızlı servis için UPS kargoya teşekkür ederim. Başka sitelerde okuduğum yorumlarda teslimatın çok geç olduğu söylense de iki günde elime ulaştı. Uygun fiyat ve iyi hizmet için Teknosayı herkes tercih edebilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.05.2020
    "LG 55SM 8200 4K TV"

    Olumlu yönleri: SATICI GAYET İLGİLİ SATIN ALMA VE KARGO SÜRECİNDE HİÇ BİR SIKINTI YAŞANMADI TV ÇOK BEĞENDİM TAVSİYE EDERİM Olumsuz yönleri: SERVİS SÜRECİ ÇOK KÖTÜYDÜ 4 GÜN SONRA GELDİ GELEN SERVİS YETKİLİSİ ÇOK BİLGİLİ DEĞİLDİ HER ŞEYİ DENEYEREK YAPMAYA ÇALIŞIYORDU SERVİS ÇOK KÖTÜYDÜ

  • Teknosa aracılığıyla, 05.05.2020

    Gerçekten mükemmel ötesi bir televizyon akıllı kumandası ile nanocel teknoloji harika olmuş herkesin emeğine sağlık teşekkürler LG

  • Teknosa aracılığıyla, 04.05.2020
    Keşke daha önce satın alsaydım :)

    Cihaz, “neden daha önce televizyonumu yenilememişim” dedirtecek kadar iyi. Çokça olumsuz yorum okudum, Işık sızması, yazılarda beyaz alanlar, kanal geçişleri uzun vb. gibi, normal bir TV kullanıcısıysanız bunların hiçbirini görmüyorsunuz. Akıllı Kumandası çok işlevsel, Kablo TV, Uydu, Smart TV, PS hepsi çok net. Cihaz 50 Hz, her ne kadar adı 4K olsa da 2K HFR var, yani eğer oyun meraklısıysanız SM8600ünü tercih edin derim. Teknosaya gelirsek, gece indirimiyle beraber piyasaya göre uygun fiyata sundular ve 48 saat içinde UPS kargo ile teslim ettiler. Ertesi gün de LG gelip kurulumunu gerçekleştirdi. Valla bazı yorumlardaki gibi 10 gün 15 gün beklemedik... 2 günde teslim edildi, 3. gün kuruldu... Teşekkürler...

  • Media Markt aracılığıyla, 03.05.2020
    Mükemmel Ses ve Görüntü

    Çok fazla araştırma yapmıştım ve Şubat ayında bu televizyonu almaya karar verdim. İlk defa LG marka bir tv kullanıyorum. Renklerin gerçekliği ve ses kalitesi olağanüstü. Ara yüzü oldukça kullanışlı ve hızlı. Ayrıca bir ses sistemi almanıza gerek yok bence. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlgileri ve ürünle ilgili her soruma eksiksiz cevap verdikleri için, Ankara Kentpark Avm Media Markt çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 27.04.2020

    Çok güzel bir görüntü ve çok kaliteli bir netlik. Performansıyla sizi inanılmaz mutlu edecek bir bir ekran. Nanocell diye gerçekten dedikleri kadar varmış. Fiyatını aldırış etmeyin. İmkanı olan herkes bir kere böyle bir ekrana bakmalı ve sahip olmalı. Tavsiyemdir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.04.2020

    Ben alalı 2 ay oldu en kötü tarafı kanal silemiyorsun Kanal geçişleri çok zayıf yavaş yazılımı karmaşık yani güzel bir televizyon değil, hiç memnun değilim...

  • Teknosa aracılığıyla, 19.04.2020
    nanocel

    gerçeğe en yakın renkleri sunan nanocel teknolojisi her açıdan aynı görüntüyü veriyor akıllı kumanda sayesinde sesli komut verilebiliyor tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 55SM8200 55" 139Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 55SM8200 55" 139Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat