LG 65UM7450 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

LG 65UM7450 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(62 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum mükemmel bir kalite mükemmel ses görüntü. Yalnız izmirden İstanbula 8 günde gelmesi biraz canımı sıktı satıcı ile alakalı bir durum değil tabiki horoz lojistik sağolsun sorunsuz geldi ama 8 günde. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü görüntü kalitesine göre fiyatı uygun olduğu için aldım. Nanocell serisi çok pahalı bu nedenle bu modeli tercih ettim. Samsung ru7400 modeli arasında kalmıştım. İyiki lg yi seçmişim memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020

    Olumlu yönleri: Ürün kusursuz satıcı sağlam tavsiye edilir verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    "çok iyi"

    Olumlu yönleri: Herşeyiyle mükemmel görüntü ses uygulamalar çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.06.2020
    "akıllı kumandası"

    Olumlu yönleri: akıllı kumanda varmı..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2020

    Olumlu yönleri: Merabalar belkı 1 ay tv baktım ama en dogru kararı verdıgımı tvmı alıp kullandıgımdan sonra anladım goruntu kalıtesı ses ve LG kalıtesıyle ıyıkı dedım ucretını sonuna kadar hak eden bır tv tavsıye ederımm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    "ZARİF"

    Olumlu yönleri: İnce ve zarif tasarımı ile bulunduğu ortamda kendini gösteriyor ve ortama şık bir hava katıyor, wifi ve samrt v özellikleri olduğu için internete bağlanmada sorun yaşamıyorum, hızlı ve kesintisiz nete bağlanabiliyorum youtube, netflix gibi internet yayınlarına anında bağlanabiliyorum, ses kalitesi muhteeşm ürün yüksek performans gösteriyor harika bir cihaz. BAŞARILI.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "GÖRÜNTÜ NETLİĞİ"

    Olumlu yönleri: 4K çözünürlük, 3840 x 2160 çözünürlüğü ile gerçeğe yakın görüntü ile fimz video izleyebiliyor ve müzik dinleyebiliyorum, ürün kaliteli ve sağlam. Süper bir cihaz.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2020
    Beklentimi karşıladı

    Güzel ürün. Başlangıç modelinden farkı sihirli kumandası. Bence gayet kullanışlı. Uzun süredir araştırıyordum. 42inch 10 senelik televizyondan buna geçince fark anormal oldu. Ses ve görüntü kalitesi gayet iyi. Duvara sabit montaj yaptırınca arka panale ulaşmak zor oluyor. Ben hareketli aparat aldım ama onu da duvar çok zayıf olduğu için takamadım. Şu an tv den memnunum.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    Uzun bir süredir bilgisayarı televizyona bağlayarak film seyrediyorduk hem zahmetli oluyor hem de görüntüsü çok iyi değildi bu sebeple yüksek çözünürlüklü ve Akıllı Smart ekranı olan bir televizyon tercih ettik özellikle 4K ultra HD çözünürlük sayesinde her yerden net ve canlı görüntü sunuyor aynı zamanda geniş bir izleme açısı var kenarlardan da seyrettiğimiz de görüntü kaybı olmuyor webos Smart ekran sayesinde de bilgisayara ya da akıllı cihaza ihtiyaç duymadan istediğimiz uygulamayı televizyon üzerinden kullanabiliyoruz

  • Teknosa aracılığıyla, 26.04.2020

    Çok büyük ve çok güzel bir televizyon. Film izlerken içine çekiyor sizi. Renkleri, netliği ve sinema perdesi büyüklüğünde ekranıyla bence en iyi televizyonlardan biri. Güzel bir filmi büyük bir ekranda izlemekten keyif almak isteyen herkese öneririm.

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    Hem büyük ekran hem de görüntü kalitesi yüksek özellikle full HD ile kıyaslandığında 4K oldukça canlı ve net gösteriyor Üstelik 165 ekran olmasına rağmen yakınlaştığımda da görüntü bozulmuyor çerçevesi oldukça ince konumlandırdığımız yerde sade ve şık durdu Enerji verimliliği sayesinde elektrikten de ekran büyük olmasına rağmen tasarruf ediyor

  • Teknosa aracılığıyla, 24.04.2020

    büyük bir eve taşınınca mevcut televizyon küçük geldi ve büyük bir tv ye ihtiyaç duydum. lg';ye bu konuda güveniyorum. bu tv 4k uhd görüntü kalitesine sahip ve renkler çok canlı ve parlak. ince çerçevesi ile duvarda çok kibar duruyor. sesin dağılımı eşit ve net. smart özelliğini de aktif olarak kullanıyorum. memnunum.

  • Teknosa aracılığıyla, 22.04.2020

    Bugüne kadar izlediğim televizyonlardaki en başına görüntü diyebilirim özellikle 4K ultra UHD çözünürlük sayesinde izleme mesafesi ne kadar yakın olursa olsun görüntü kare kare tuhaf bir şekilde bozulmuyor aynı zamanda Smart özellikleri de var internete girmek oldukça kolay arayüzü hızlı olduğu için de bilgisayar bağlamaya gerek kalmıyor direkt üzerinden internet kullanılabilir

  • Teknosa aracılığıyla, 21.04.2020

    Görüntü kalitesini Beğendik Çok ince sayılmaz Ben Bu Yüzden duvarda konumlandırdım 65 inç boyutu var 4 Metre 5 Metre için kullanıyoruz kesinlikle ideal derim 4K Ultra HD çözünürlüğü sayesinde daha da yakındaki oturma gruplarından izlediğimizde kare kare bozulmalar olmuyor bluetooth bağlantısı var Böylelikle kablosuz bir şekilde telefondan ya da akıllı cihazlardan da aktarım yapılabiliyor Smart ekranı hızlı çok kullanılan netflix gibi uygulamalarda içerisinde var ve kolay kullanılıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 19.04.2020

    Film izlerken inanılmaz keyifli. Yalnız tv izlerken Türkiye'de biraz üzücü. Çünkü tv lerdeki filmler hd kalitesinde hala. Yani 720p izlediğiniz bir tv filminde keyif alamayabilirsiniz. Bilgisayarınızı bağlayıp ya da doğrudan harici hard diskiniz ile film izlerken gayet iyi. Yalnız 4K yüksek kaliteli bir şey izliyorsanız inanılmaz mutlu olacaksınız. Bu kadar büyük bir tv de bunu yapıyor olabilmek oldukça iyi.

  • Teknosa aracılığıyla, 18.04.2020

    Film izlerken inanılmaz keyifli. Yalnız tv izlerken Türkiye'de biraz üzücü. Çünkü tv lerdeki filmler hd kalitesinde hala. Yani 720p izlediğiniz bir tv filminde keyif alamayabilirsiniz. Bilgisayarınızı bağlayıp ya da doğrudan harici hard diskiniz ile film izlerken gayet iyi. Yalnız 4K yüksek kaliteli bir şey izliyorsanız inanılmaz mutlu olacaksınız. Bu kadar büyük bir tv de bunu yapıyor olabilmek oldukça iyi.

  • Teknosa aracılığıyla, 18.04.2020

    büyük ekranda çok araştırdım, en iyisinin olduğunu düşünüyorum, 165 ekran olmasına rağmen görüntü her uzaklıktan ve her açıdan aynı. 4k uhd mükemmel bir görüntü sağlıyor. 4-5 metre mesafeden çok net izleyebiliyorsunuz. duvara monte ettim. kenarları ince oldukça şık duruyor tablo gibi.

  • Teknosa aracılığıyla, 18.04.2020

    Ekran görüntü kalitesini oldukça beğendim sesi ile birleştiğinde sinema gibi oluyor. Normal karasal yayın çok fazla seyretmiyorum ancak Smart özellikleri Çok kullanıyorum. bilgisayar gibi tüm uygulamaları rahatlıkla kullanabiliyorum. netflix'ten film seyretmek yüksek çözünürlüklü olduğu için oldukça keyifli. Canlı net görüntülere sahip. hem taşıma ayağını hem de çerçevesini beğendim ince olduğu için oldukça güzel durdu teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2020
    "Ürün güzel ama keşke 8000 serisini alsaydım."

    Olumlu yönleri: Ürün güzel sesli kumanda çok iyi. Ses ile istediğiniz noktoya çok kolay ulaşabiliyorsunuz. Bu televizyonun 8000 serisinde nano cell özelliği gelmiş. Görüntü daha iyiymiş. Alırken 1500 lira fazla verip bu özellikli olanı almanızı tavsiye ederim. 65inç de film seyretmek çok keyifli. Ses de güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 65UM7450 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 65UM7450 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat