Xiaomi Mi Band 4 0.95 inç Ekran Adımsayar Nabız Ölçer Su Geçirmez 50 mt Akıllı Bileklik Siyah Yorumları

Xiaomi Mi Band 4 0.95 inç Ekran Adımsayar Nabız Ölçer Su Geçirmez 50 mt Akıllı Bileklik Siyah yorum ve tavsiyeleri

(17253 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika!

    Mi Band 2 kullanıyordum ve memnundum. 4 ise müthiş olmuş. Hepsiburadanın kargo hizmeti de müthiş. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Türkçe olmalı

    Türkçe de eklense süper olur bir de konuşma olmalı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün çok güzel ama bağlanma sorunu var

    Ürün gayet güzel. Akıllı bileklik tarzını bilmeyenler ekrandaki yazıların küçüklüğünden şikayetçi ama olabilecek en büyük ebatlarda yazılar var. Bileklik alt tarafı. Akıllı saat bile alsan yazılar küçük kalır. Neticede ürün parasının hakkını veren bir ürün. İndirimden aldım. Memnunum. Tek ve büyük sıkıntım, resmi uygulaması MI FIT ile sık sık bağlantı sorunları yaşıyor. Bağlanmakta güçlük çekiyor, bağlandığı zaman da hemen kopuyor. Huawei Mate 10 Pro ile böyle bir deneyim yaşadım. Öncesinde Mi Band2 kullanıyordum. O gayet güzel bağlanıyordu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok kullanışlı , kaliteli

    Mi band 3 den ekran yazıları daha büyük ve renkli olması büyük kolaylık , uyku ölçümü süper , ablama hediye almıştım çok beğendi , kendim Apple Watch kullanıyorum her gün şarj etmek gerekiyor bunda ise 20 gün şarj süresi mevcut . Spor İçin ideal ve büyük konfor , tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    Ürün gayet güzel ve şık ekranı diğer mi bandlara göre harika. 14 günde herşey aktif şarj yüzde 50 kaldı.bildirimlerin cogu açık instagram facebook whatsapp mesajlar aramalar vs sarjı cok iyi gidiyor titresimi kuvvetli renkli ekran olması amoled cok canlı gösteriyor. Türkçe karakterlerde sıkıntı var ama güncelleme ile düzelecekmiş bekliyoruz. Bu paraya bence gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    başka ürün bileklik bakmaya gerek yok süper hızlı ulaştı bütün ihtiyaçları karşılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Ürünü havuzda kullanmak ve yürüyüş yapmak için aldım. Gayet memnunum. Ölçümler güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mi band 3 kullanıyordum.

    Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 7 aydır mi band 3 kullanıyodum ve yaklaşık 15 gündür mi band 4 kullanıyorum renkli ekran, şarj süresi geliştirilmiş nabzımı 10 dakikada bir kontrol ediyorum ve uyku takibi yapıyorum aynı zamanda haftada 5 gün spor yapıyorum ve spor yaparken sürekli nabız takibi yapıyorum ve şarjım 15 gün gidiyor kesinlikle çok başarılı. Çok şık duruyor ekran temaları çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Ürün çok kaliteli istediğim gibi gayet güzel paketlenmiş teşekkürler Hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün mükemmel şarjı nerdeyse hiç bitmiyor kargo 24 saatte elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yeni özellikleri harika, müzik kontrolünün gelmesi çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    güvenli

    kargo güzel paketlenmişti .ürün ayrı bi güzel zaten herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Global versiyon ve Xiaomi Türkiye Garantili

    Ürünü sağlık sorunlarım başladığı ve akıllı saatler biraz pahalı olduğu için ben de bu tür cihazlara alışmak için yani deneme amaçlı aldım. Satıcı Hepsiburada'dan aldım. Bana gelen ürün Global versiyon ve Xiaomi Türkiye Garantili. Kapalı kutu olarak geldi. Üzerindeki bant açılmamıştı , garanti belgesi bant açılmadan kutu yanına sıkıştırılmıştı. Visa indirimi ve Bonus puanlarımla iyi bir fiyata aldım. Umarım isteklerimi karşılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Günlük kullanımdaki rahatlığı, spor yaparkenki zarifliği, kullanışlılığı & sağlamlığı yönünden mükemmeliyetçi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün yeni elime ulaştı daha önce samsung gear s3 kullanan biri olarak samsunga göre vasat ama fiyata göre iyi bir cihaz gibi gözüküyor yeni şarja taktım kullanıp görecez

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün 100% orjinal ve xiaomi türkiye 2 yıl garanti belgesi ile birlikte geldi. Daha önce band 3 incelemiştim 3 mü 4 mü diye arada kalanlar var ise 4 ü öneriyorum ekran renk kalitesi ve çözünürlüğü gerçekten çok güzel banddan ziyade bir akıllı saat havası var. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ben mi 2 ve 3 ü kullandım ikisindende memnun kaldım 4 ünde kaliteli olduğuna inanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    3 varken gerekmez

    mi band 3 varken sadece ekranı renkli diye ... bence gerekmez

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün elime güzel paketlenmiş bir şekilde ulaştı. İlk izlenimlerimi anlatacak olursam almayı düşünen arkadaşlara kendimce gördüklerimi yazayım. İphone8Plus kullanıyorum ve bağlantıda hiç bir sıkıntı yaşamadım direk bağlandı. Uygulaması gayet yeterli ve performansı güzel. Tüm özelliklerini deneme fırsatım olmadı daha ama kalp atışını ve adımlarınnızı uykunuzu doğru tahmin ediyor bu konuda güvenebilirsiniz. Renkli ekranı ayrı bir hava katmış ve telefondan uygulamanın kendiyle gelen kişiselleştirme ve diğer ayarların hepsini kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Kolunuzda duruşu gayet şık hafif rahatsız etmiyor titrişimi yeterli telefonu sessizde kullanabilirsiniz rahatça. Bildirim konusuna gelirsek iMassage dahil tüm bildirimleri bileklikte görebiliyorsunuz tek kötü yanı ve bir yıldız kırmama sebep olan şey türkçe karakter desteği yok o yüzden gelen mesajlarda mesajı atanın adı yada mesaj içeriğinde türkçe karakter var ise ? gözüküyor telefonun dili ingilizce olursa sıkıntı olmuyor fakat türkçe karakter bence gelmeli en kısa sürede. özet geçecek olursak bu fiyata ideal güzel bir cihaz ben memnunum alacak olanlara da tavsiye ederim. Band 3 e göre sayımları daha kararlı ve doğru.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi Band 4 0.95 inç Ekran Adımsayar Nabız Ölçer Su Geçirmez 50 mt Akıllı Bileklik Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi Band 4 0.95 inç Ekran Adımsayar Nabız Ölçer Su Geçirmez 50 mt Akıllı Bileklik Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat