Fitbit Inspire HR FB413BKBK Siyah Akıllı Bileklik Yorumları

Fitbit Inspire HR FB413BKBK Siyah Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Sürekli kalp ritmi ve uyku takibi için almıştım. Bu açıdan beklentilerimi karşıladı. Telefon bildirimlerini kapattım ve bu durumda en az 5 gün tekrar şarj etmeden kullanabiliyorum. Genel olarak memnunum. Ancak adım sayarı doğru bir şekilde çalışmıyor. Kol hareketlerini adım olarak algılıyor. Telefondaki adım sayar ile aralarında her gün en az 3000 adım fark oluyor. Araba ile giderken de hafif engebeli bir yolda adım saydığına şahit oldum. Bence adım sayar özelliği için tercih edilmemeli.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.02.2021
    Şık ve sağlam

    Piyasada band olarak satılan markalardan en sağlam ve referansı iyi olanı bence, en ufak sorunda iade etme ve değiştirme konusunda çok yardımcı oldular. Ürünün arkasındalar

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2020
    Oldukça Başarılı

    Daha önce de buna benzer bir ürün kullanmıştım. Ancak bu ürünün küçük yapısı sayesinde gece yatarken de kullanabiliyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Yeni ulaştı elime şimdilik güzel çok büyük değil! İşlevini de zamanla kullanıp paylaşacağım..

  • Amazzon aracılığıyla, 21.08.2020
    Düzenli spor yapıyorsan alman gereken bu

    spor yapıyorsanız bu ve buna benzer bir ürün almalısınız spor için akıllı saat ilk üreten firma

  • Trendyol aracılığıyla, 02.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Diğer akıllı saatlere göre bir nebze pahalı da olsa yaptığı işleri hem çok iyi yapıyor hem de fiyatının hakkını veriyor. Kolay kolay bozulmayacak kaliteli bir ürün. Fiziksel motivasyonunuzu sağlamak için çok başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.06.2020
    Genel olarak iyi

    Öncellikle pil performansının harika olduğunu belirtmek isterim. Öte yandan hareket sensörleri de çok iyi çalışıyor. Özellikle uyku performanı ölçmede oldukça başarılı. Ürünün içinden 2 çeşit kordon çıkıyor - küçük ve büyük olmak üzere. Aslında tek boyutta olduğu belirtildiği için almadan önce tereddüt etmiştim. Ürünün kordonunu değiştirmek oldukça kolay - yaklaşık 5 saniyenizi alıyor :) - Oldukça büyük bileğim var ancak large olan kordonun ortalarında kullanıyorum. Özellikle egzersiz modu çok faydalı. Telefonunuzun GPS'ine bağlanarak da rotanızı vs. görebiliyorsunuz. Egzersiz modunu seçtiğinizde size o egzersize ait - koşma, yüzme, koşu bantı vs. - başlangıç ve bitiş anları arasındaki detayları veriyor. Koşu için Pace oranını, yaktığınız kaloriyi, süreç boyunca nabzınızı vs. gösteriyor. Tabii genel olarak tüm gün içindeki ortalamalarınızı vs. görebiliyorsunuz. Öte yandan özellikle ofiste hiç hareket etmezken sizi hareket için uyarması ve 250 adım atmanızı önermesi ise pozitif özellikleri arasında.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.03.2020
    Korkunç kargo, kusurlu ürün, doğru çalışmayan bileklik

    İlk olarak kargom çok enteresan şekilde başka bir evin bahçesine atılmış! halde bulundu. (Hem atıp hem de benim tarafımdan teslim alındı şeklinde bildirilmesi ayrı bir ironi!) paketi açmamla ikinci şok; kadranın yanındaki tuşun üstünde (derin) çizikler var. Hadi dedim fitbit piyasadaki muadillerinin arasında en iyisi, görmezden geleyim. O da 3. Şok oldu. Kolumu her sallayışım bir adım sayıldı. Telefonla karşılastırdığımda 3 katı fazla adım gösteriyor! Sözün kısası kargodan, sıfır ürün garantinizden ve de fitbitten hiçç memnun kalmadım. Talihsiz bir alışverişti...

  • Trendyol aracılığıyla, 16.10.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Severek kullanıyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Harikaaa,hayatıma girdiğinden beri hem zayıflamaya başladım hem düzenli spor yapmaya. Trendyoludan almanızı tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.09.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Çok şık ve kullanımı kolay, kolda duruşu çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 07.08.2019
    Oldukça hassas ve doğru çalışıyor.

    Negatif bir özelliği yok sanırım. Her şey iyi gidiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.07.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2019
    Beş Yıldız

    Teşekkür ederim. Çok hızlı kargolandı. harikasınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    Beş Yıldız

    Hızlıca geldi Çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Memnun kaldım

    Aynı gün kargo, hızlı teslimat. Orjinal ürün. Uygun fiyat. İOS ile uyumlu. Ekranda mesaj ve gelen çağrı görünüyor. Adım, kalori, nabız, titreşimle uyandırma, nabız ile uyku kalitesi ölçümü, özellikleri mevcut. Çok hafif bilekte yok gibi. Kurulumu kolay. Şimdilik oldukça memnun kaldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fitbit Inspire HR FB413BKBK Siyah Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fitbit Inspire HR FB413BKBK Siyah Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat