Fitbit Charge 3 FB409GMBK Siyah Akıllı Bileklik Yorumları

Fitbit Charge 3 FB409GMBK Siyah Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Charge 3 gerçenten de beklentilerimin ötesinde!

    Çok uzun zamandır hem güzel ve kibar görünüşlü, hem şarjı uzun süre gidebilen, hem de yüzerken kullanabileceğim bir akıllı bileklik arıyordum, Charge 3 tüm beklentilerimi karşıladı, Fitbit pazardaki çok büyük bir açığı kapatmış. Ben aşırı memnunum, iyi ki almışım. Eğer yüzme için alacaksanız hiç tereddüt etmeyin, havuz uzunluğunu seçip antreman süresnce kaç lap yüzdüğünüzü ölçebilir, saat ve ya dakika hedefi koyup, bu süre zarfında antremanınızın verilerilerini öğrenebiilrsiniz. Bu haliyle de çok şık ama ben yine de sıkılırsam diye, bir çin sitesinden farklı kayışlar sipariş ettim :) Şarjı gerçekten 1 hafta gidecek gibi görünüyor, hatta ben cep telefonumdan notification almak istemediğim için sanırım daha da uzun gidebilir. Satıcı da süper hızlıydı sağolsun, siparişi akşam üzeri vermeme rağmen ertesi gün elimdeydi. Uzun zamandır yaptığım en sorunsuz ve tatmin edici alışverişti diyebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü hediye Olarak aldım umarım beğenilir

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2020

    Alıcaklar bir alt modelini de düşünebilir çok fark yok aralarında fakat şarj süresi ve antreman seçenekleri çok kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 07.08.2020
    Bitmek bilmeyen sorunları var.

    Bu ürünü aldığımdan kısa bir süre sonra titreşim ara ara çalışmamaya başladı. Artık neredeyse hiç çalışmıyor. Bu yetmezmiş gibi geçen hafta ekran da bozuldu. şu anda beyaz çizgileri olan 70lerden kalma bir tv ekranı gibi. Sürekli yaşadığım bağlantı ve senkronizasyon yapamama sorunları ve bunun sonucu sürekli reset atmamı saymıyorum bile. bir ürün bu kadar mı sorunlu olur. Fiyatı konusuna hiç girmiyorum bile.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.05.2020
    Adımsayar çok kötü

    1150 lira edecek bir cihaz değil. Ben sıfırını 500e denk getirip aldım. Ama yine de çok iyi diyemem. Hareket etmememe rağmen adımsayar kafasına göre takılıyor. Yürürkenki kol salınım hareketini adım saymak için tanımlamışlar, kolunuz hareket ettikçe adım sayısı artıyor. Gece sıfır adımla yatıp sabah 400 adımla kalkabiliyorsunuz! Telefondan bildirim geliyor ama o da kafasına göre. Uygulama ile senkronizasyon sıkıntılı. Egzersizlerde de problem var. Bir keresinde bisiklet sürerken egzersizi açtım, 10 dakika sonra baktığımda egzersiz durmuş. Ortada kayıt falan yoktu.Artılarına gelecek olursak:+1 haftaya yakın pil dayanımı+Sık nabız takibi+Uyku takibi güzel çalışıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 01.05.2020

    Ürünü çok beğendik, kullanmak için sabırsızlanıyoruz.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2019
    Sync düzgün çalışmıyor

    Ne günlük adımlarda ne de katıldığım yarışmalarda adımlarım düzgün sinkronize edilmiyor. Saat başka gösteriyor, app başka gösteriyor. Daha ewelden Charge 2 kullandım. Onda bu sorunları hiç yaşamadım.İki aydır fitbit servisi bu konuda beni oyalıyor. Ürünü ne geri alıyor ne de bir çözüm buluyor. Gönderdikleri mesajlarda sadece beni oyalıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2019
    Başarılı!

    Ürünü pazar günü sipariş ettim, ertesi gün teslim aldım, bunun için hepsiburada'ya çok teşekkürler! Kurulumu kolay, ama Türkçe dil seçeneği yok sanırım App içerisinde aradım ama bulamadım, İngilizce kullanıyorum. İlk antrenmanı havuzda yaptım, su içindeyken de nabız takibi başarılı, tur sayısı ile toplam metre hesabı da doğruydu. Gayet başarılı ve çok şık bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim!

  • NI1 aracılığıyla, 07.07.2019
    muhteşem,pahalı ürünler e para vermeye gerek yok

    şarj durumu denildiği gibi harika

  • Amazzon aracılığıyla, 01.07.2019
    fitbit saat

    kulanmasindan memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2019
    Teşekkür ederim

    Doğru ürün, başarılı bir ambalajla beklediğim süreden de erken geldi. İlgililere teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2019
    Lovely watch

    I am in love with this watch, I will order another for my husband now.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2019
    Basarili

    Gayet kullanisli alali 2 hafta oluyor cok memnunum. Zamaninda elime ulasti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2019
    Almadan düşünün

    Adım sayar kesinlikle yanlış çalışıyor , bir saatlik bir toplantı esnasında yerimden hiç hareket etmedim fakat 150 adım arttı.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.01.2019
    Ederi Fiyatının Yarısı Anca Eder

    Mi Band 3 ile birlikte aldık. Kardeşimdeki Mi Band 3 ile neredeyse aynı özelliklere sahip. Aktivite takipçileri arasında en iyisi gibi görünüyor kağıt üstünde, öyle de olabilir. Ancak Mi Band 3 ile arasındaki farklar şöyle;+ Sık ve hızlı nabız takibi yapabilmesi.+ Biraz büyük ekran.+ Daha iyi uygulama. (Pek bir şey kattığı söylenemez. Hala en iyisi Samsung Health benim gözümde)- Tek şarj ile kullanım süresi daha az. Yarısı kadar.- Daha iri ve bilekten yüksek olduğu için uzun kollu kıyafetler ile kullanımı biraz zor.- Çok pahalı. Birisi 1000 lira bandında diğeri 150 lira bandında.KısacasıDaha sık ve hızlı nabız ölçümü size lazımsa ve bunu göğüs bandı değil de bileklik ile yapmak istiyorsanız en iyi seçeneklerden. Ancak bunun dışında maalesef 850 lira az para harcayarak Mi Band 3 alın derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fitbit Charge 3 FB409GMBK Siyah Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fitbit Charge 3 FB409GMBK Siyah Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat