Fitbit Charge 3 FB409RGGY Gri Akıllı Bileklik Yorumları

Fitbit Charge 3 FB409RGGY Gri Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Charge 3 gerçenten de beklentilerimin ötesinde!

    Çok uzun zamandır hem güzel ve kibar görünüşlü, hem şarjı uzun süre gidebilen, hem de yüzerken kullanabileceğim bir akıllı bileklik arıyordum, Charge 3 tüm beklentilerimi karşıladı, Fitbit pazardaki çok büyük bir açığı kapatmış. Ben aşırı memnunum, iyi ki almışım. Eğer yüzme için alacaksanız hiç tereddüt etmeyin, havuz uzunluğunu seçip antreman süresnce kaç lap yüzdüğünüzü ölçebilir, saat ve ya dakika hedefi koyup, bu süre zarfında antremanınızın verilerilerini öğrenebiilrsiniz. Bu haliyle de çok şık ama ben yine de sıkılırsam diye, bir çin sitesinden farklı kayışlar sipariş ettim :) Şarjı gerçekten 1 hafta gidecek gibi görünüyor, hatta ben cep telefonumdan notification almak istemediğim için sanırım daha da uzun gidebilir. Satıcı da süper hızlıydı sağolsun, siparişi akşam üzeri vermeme rağmen ertesi gün elimdeydi. Uzun zamandır yaptığım en sorunsuz ve tatmin edici alışverişti diyebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.10.2020

    Çok iyi ve kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 05.10.2020

    Çok beğenerek kullanıyorum Hiç eksiksiz kutusu içinde geldi Teslim tarihi de tam zamanın da idi Fiyatı da piyasanın en uygun fiyatı idi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Çok güzel bir ürün beklediğimden iyi geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    daha da önce kullandigim Fitbitin bütün kayislari hatali cikti,son derece kalitesiz ve bu yüzden 2 ay olmadan aldigim Fitbiti kullanamiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Muhteşemmm

  • Amazzon aracılığıyla, 07.08.2020
    Bitmek bilmeyen sorunları var.

    Bu ürünü aldığımdan kısa bir süre sonra titreşim ara ara çalışmamaya başladı. Artık neredeyse hiç çalışmıyor. Bu yetmezmiş gibi geçen hafta ekran da bozuldu. şu anda beyaz çizgileri olan 70lerden kalma bir tv ekranı gibi. Sürekli yaşadığım bağlantı ve senkronizasyon yapamama sorunları ve bunun sonucu sürekli reset atmamı saymıyorum bile. bir ürün bu kadar mı sorunlu olur. Fiyatı konusuna hiç girmiyorum bile.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2020
    Tavsiye ederim

    Begendim uygulaması da çok güzel Sadece gündüz açık havada çok iyi görünmüyor ekran gölgede bakmak lazım İyi Çalışıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 03.05.2020
    Adımsayar çok kötü

    1150 lira edecek bir cihaz değil. Ben sıfırını 500e denk getirip aldım. Ama yine de çok iyi diyemem. Hareket etmememe rağmen adımsayar kafasına göre takılıyor. Yürürkenki kol salınım hareketini adım saymak için tanımlamışlar, kolunuz hareket ettikçe adım sayısı artıyor. Gece sıfır adımla yatıp sabah 400 adımla kalkabiliyorsunuz! Telefondan bildirim geliyor ama o da kafasına göre. Uygulama ile senkronizasyon sıkıntılı. Egzersizlerde de problem var. Bir keresinde bisiklet sürerken egzersizi açtım, 10 dakika sonra baktığımda egzersiz durmuş. Ortada kayıt falan yoktu.Artılarına gelecek olursak:+1 haftaya yakın pil dayanımı+Sık nabız takibi+Uyku takibi güzel çalışıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2020

    Urun oldukça şık bir ürün, kullanımı pratik. Daha ayrintili bir performans degerlendirmedi icin biraz daha beklemem dogru olacaktir. Elime ulaşması 1,5 hafta sürdü. Göndericiye 2 mail atsam da cevap alamadım. Evet belirtilen zamanda geldi ancak bir cevap verilseydi bu alışveriş deneyimi daha keyifli olabilirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2019
    Sync düzgün çalışmıyor

    Ne günlük adımlarda ne de katıldığım yarışmalarda adımlarım düzgün sinkronize edilmiyor. Saat başka gösteriyor, app başka gösteriyor. Daha ewelden Charge 2 kullandım. Onda bu sorunları hiç yaşamadım.İki aydır fitbit servisi bu konuda beni oyalıyor. Ürünü ne geri alıyor ne de bir çözüm buluyor. Gönderdikleri mesajlarda sadece beni oyalıyorlar.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2019
    Çok güzel!

    Ben çok beğendim. Asıl amacım telefondaki bildirimleri almaktı aslında. Ama aktivite istatistikleri beni daha çok yürümeye, daha aktif gün geçirmeye teşvik etti. Akıllı bilekliklerin neredeyse hepsinin tasarımı üzerinde çok çalışılmamış olduğunu düşünüyorum ama bu bileklik gerçekten çok şık. Telefon bildirimleri almada hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bildirim almak istemediğiniz uygulamaları seçebiliyorsunuz. Türkçe karakter problemi yok. Sadece ekranı uzun, ince olduğu için bildirim listesi uzadıkça okunurluk azalıyor. Düzenli olarak listeyi temizlemek gerekiyor. Ekran renkli değil, birkaç farklı arayüz seçeneği sunmuşlar. Hedefe ulaşırken ya da alarmlarda güzel animasyonlar çıkıyor. Bataryası 1 haftayı rahat çıkarır gibi, ben nabız ölçmeyi kullanmadığım için biraz daha gidebilir diye düşünüyorum. 3 günlük hava tahminini gösteriyor. Adım ölçmesi gerçekten çok başarılı. Burada Fitbit farkı ortaya çıkıyor. Kolunuzun hareketleriyle yanlış sonuç vermiyor ve her attığınız adımda sayacın arttığını görüyorsunuz. Fitbit uygulaması fazlaca özelliğe sahip ve kullanımı kolay. Özellikle kadınlara hitap eden az akıllı bileklik bulunduğu için benim için Charge 3 çok kıymetli oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2019
    Başarılı Ürün

    Soruma aynı gün yanı verildi. Hızlı kargo ve ürün görselle aynıydı. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 19.09.2019
    Çok iyi bir ürün

    Ürünü çok beğendik, severek kullanıyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2019
    Başarılı!

    Ürünü pazar günü sipariş ettim, ertesi gün teslim aldım, bunun için hepsiburada'ya çok teşekkürler! Kurulumu kolay, ama Türkçe dil seçeneği yok sanırım App içerisinde aradım ama bulamadım, İngilizce kullanıyorum. İlk antrenmanı havuzda yaptım, su içindeyken de nabız takibi başarılı, tur sayısı ile toplam metre hesabı da doğruydu. Gayet başarılı ve çok şık bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim!

  • Amazzon aracılığıyla, 01.07.2019
    fitbit saat

    kulanmasindan memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2019
    Teşekkür ederim

    Doğru ürün, başarılı bir ambalajla beklediğim süreden de erken geldi. İlgililere teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2019
    Lovely watch

    I am in love with this watch, I will order another for my husband now.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2019
    Basarili

    Gayet kullanisli alali 2 hafta oluyor cok memnunum. Zamaninda elime ulasti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2019
    Almadan düşünün

    Adım sayar kesinlikle yanlış çalışıyor , bir saatlik bir toplantı esnasında yerimden hiç hareket etmedim fakat 150 adım arttı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fitbit Charge 3 FB409RGGY Gri Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fitbit Charge 3 FB409RGGY Gri Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat