Vestel CMI 9812 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Vestel CMI 9812 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(120 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel makine. sessiz.

    3 günde geldi. servise teslim edildi. servis gelip ücretsiz kurdu. kenarinda biraz çizikler var. servis çok kötüydü. montaj yaparken lavabo giderini kırdı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    organizasyon ve ürün harika

    böyle bir satış organizasyonuna ve de vestel gibi bir ürüne tebrikler.bölgemizdeki bayilere dolaştık ve aynı ürünü hepsiburadadaki tedarikçide gayet indirimli bir şekilde görünce siparişi verdik.pazar günü siparişi verdik,çarşambada servis eve gelip montajını yaptı akşamına da kullandık.tekrar tekrar emeği geçenlere teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel bir ürün...Çok memnunuz...Vestel kendisini çok geliştirdi. ..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Akıllı Tercih

    Gayet güzel bir makine. 10 yıl motor garantiside ayrı bir güzel. Bu fiyata almak apayrı bir güzel. Aldığım firmaya da teşekkür ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yerli Gurur

    7 aydır sorunsuz kullanıyorum, servis de gayet ilgili. yerli malı oluşu sizi tedirgin etmesin artık kendimize güvenmeye alışalım derim. sadece dokunmatik kısmı hassasiyeti bazen yetersiz oluyor gibi.. başkaca olumsuz bir durum söyleyemeyeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Arkadaşlar ürünü aldık kullanıyoruz ses yok kullanımı kolay dokunmatik panel iyi çalışıyor sıkıntı yok şimdilik umarım olmazda alıcak arkadaşlara tavsiye ederim sonucta yerli malımız dışarıya para aktarmaya gerek yok satıcıya gelince ilgileri iyi gönderme şekilleride güzel serviste sorun olmadı anlıyacağınız üzre herşey güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Güzel Fakat Eksikleri Var

    Vestel CM 9812 camasir makinesini yaklasik 3 haftadir kullanmaktayim. Onceki makinem Boschun logix8 serisiydi. Surekli masraf cikarttigi icin yeni makine almaya karar verdik. Alacağımız makinenin f/p ürünü olmasini, servis ağının iyi olmasini, yerli olmasi ve en onemlisi uygun yedek parca bulabilme imkani olmasiydi. Bu makinenin su an satilan muadillerine gore kıyaslayamıyorum fakat bazi seyler sacma geld acikcasi. Onceki nesil 9812te modelinde dokunmatik panelde butun bilgiler var iken bu modelde sadece bir ozellik oluyor. Dijital ekran daha guzel olmus ona lafim yok ancak hepsi bir ekranda ayni anda gorulse daha guzel olabilirdi. Urun ilk geldiginde hasar almisti servis kayit acti ve degistirdi hasarli yerleri. On paneli degistrirken farkinda olmadan tornavidayla yaklasik 1 cm lik bir alanda cizik izi biraktilar sesimi etmedim cok problem degil. Fakat asil problem makine sıkmaya baslarken ve bitirirken bildiginiz deprem oluyormus gibi sallaniyor. Ses yok sadece sallanma oluyor. Vestelin yuksek kapasiteli butun makinelerinde bu sorunun oldugunu söylediler bazi kullanicilar. Sıkıntı neyden kaynakli bilmiyorum fakat vestelin acilen bu sorunu cozmesi gerek. Amortisor, sac, denge tasi.. problem her neredeyse cozulmeli. Makineye attigim camasirlarda denge problemi yok. Bilincli bir sekilde kullaniyorum. Umarim vestel bu sorunu cozer. Cunku vestelin bir cok urununu kullaniyorum ve hepsinden memnunum. Makine ses konusunda cok iyi. Sıkmada ise 1200 devirde iken 2 metre yan odaya ses geliyor fakat o kadar derin bir ses ki hic rahatsiz edici degil. Twinjet teknolojisi ise gercekten cok hosuma gitti. İnsallah yetkililer bu sıkıntıyı(sallanma) bir an once cozerler. Ben de rahat rahat bu makineyi kullanabilirim. Cunku makine her sallandiginda keske baska urun alsaydim diye icimden gecirmiyor degilim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tereddüt bile etmeyin

    eve kadar getirip çıkartıyorlar üzerindeki numarayı arıyorsunuz servis gönderip kurduruyorlar makine çalışırken ben ses gilan duymadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tebrikler Vestel, Çok güzel bir makine, yabancı markaya dünyanın parasını vermeye gerek yok.

    lk yerli Çamaşır makinemi aldım, daha önceki makinem Bosch idi, ön yargılarım vardı ama makineyi kullanmaya başladıktan sonra gerçekten makinenin teknolojik özellikleri, çamaşır yıkaması , sessizliği ile çok beğendim, iyiki yerli marka tercih etmişim, önyargılarım kırıldı Vestel CM9812 çamaşır makinesi ile, yabancı markalara dünyanın parasını vermeye hiç gerek yok. Sessizliği gerçekten çok çok iyi, -sıkma hariç- diğer çalışma esnasında banyonun kapısını bile kapatmaya gerek kalmıyor, son derece sessiz çalışıyor, eski Bosch makinem uçak gibi çok gürültülü kalıyordu bunun yanında. Sadece sıkma esnasında o da eski makinemle kıyaslanamayacak kadar az sesli çalışıyor. Twinjeti güzel yapmış Vestel, çamaşırları gerçekten çok güzel yıkıyor, tavsiyem ön yıkamayı kullanmayın çok çok aşırı kirli çok zor bir kir durumu olmadıkça çünkü makine çok etkili yıkıyor normal programlarda, sonradan ön yıkamasız program çalıştırmak gerektiğini anlıyorsunuz. Herkese tavsiye ederim. İyiki almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün fiyatına göre gayet güzel ve kaliteli

    Ben anneme aldım ürün fiyat bazında bu kalitede olmasi gerçekten mükemmel sorunsuz bi şekilde horoz lojistik tarafından dağ köyündeki eve kadar teslim edildi normal teslim sürecinden 3 gün geç teslim edildi ama teslim adresi merkeze 60 km uzaklıkta ben çok memnun kaldım. Vestel musteri temsilcisine kurulum kaydı bıraktım ürün tesliminden 1 gün sonra yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum gerçekleştirildi. emeği geçen herkeze teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünü Tekçarşı'dan aldım. Pazar sipariş verdim Salı öğlen Horoz Lojistik tarafından teslimat yapıldı. Çarşamba da Vestel yetkili servisi gelip kurulumunu ücretsiz yaptı. Ürünü 2 kez kullandım. Sessiz çalışıyor. Üzerinde yer alan seçeneklerin ayarlanması ve makinenin kullanımı oldukça kolay. Üzerinde erteleyerek başlatma ve yıkamanın bitmesine kaç dk kaldığı gösteren bir ekran var. Makinaya koyduğunuz çamaşır ağırlığına göre bu süre otomatik olarak artıp azalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    VESTEL YERLİ VE MİLLİ

    VESTEL YERLİ VE MİLLİ BEN BEĞENDİM YAŞATILAN TİCARETTEN ALDIM FİYAT AÇISINDAN EN UCUZU İDİ KURULUM İÇİN İLGİLİ FİRMA ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE VESTEL TARAFINDAN KURULUMU YAPTIRDI.TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla
    on numara

    Harika bir makina mükemmel yıkıyor sessiz , kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fena değil

    Cumartesi sipariş verdim pazartesi servis aradı müsait seniz geliyoruz diye daha birkez kullandık yıkarken çok sessiz lakin yıkama süresi 245 yazıyordu ama daha fazla sürdü bakalım kullandıkça anlayacağız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Daha kullanmadık ama bizce şu andaki piyasanın maddi olarak A+++ en uygun makinası. Ayrıca Horoa Lojistik tarafından, tarafımıza yakın zamanda ulaştırılması da ayrı güzel. Teşekkürler Hepsi burada teşekkürler Yaşatılan Tic. ve Teşekkürler Horoz Lojistik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İçi çok geniş

    ilk defa vestelden beyaz eşya aldık içi kocaman gerçekten güzel sanki üründe kullanılan malzeme biraz plastigimsi duruyor ama bence performansı çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 1.5 senede bozuldu

    Olumlu yönleri: Makinadan çok memnunduk. Sessiz çalışıyordu modları falan kullanışlıydı. Özellikle satıcı çok ilgili. Faturaya ulaşamayınca aradım hemen tekrar mail gönderdiler. Aradan 1.5 yıl geçmesine rağmen göndermeleri 3dk sürmedi. Olumsuz yönleri: Tam bir buçuk sene sonra arızalandı servis geldi kartı yanmış dedi yenisini sipariş ettiler 1 hafta sonra yenisini taktılar oldu deyip gittiler bir saate tekrar bozuldu. Tekrar çağırdım kart arızalı gelmiş deyip tekrar sipariş vereceğiz dediler bir hafta da onu bekledim. Sonrasında gelip taktılar yine bir saat olmadan bozuldu. Bu sefer inanmayıp kontrole geldiler evde de bir sorun olmayınca makinayı aldı gittiler. Makina gittikten sonra ne arayan var ne soran. Her gün arayıp dava açacağımı söylediğim gün idarelik bir makina bırakıp değişim için işlemleri başlattılar. 25 gün çamaşır makinası kullanamadım. Sonunda yenisini göndereceğiz dediler bugün ama bakalım ne olacak.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.10.2021
    kedim beğendi

    Olumlu yönleri: Kedim her iki mamayı da beğendi. Artık hills kullanacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Kendime ait çamaşır makinem bozulunca internette Vestel CMI çamaşır makinesi ile karşılaşıp satın aldım. Beğenmediğim ve rahatsız olduğum özellikleri arasına çok fazla ses çıkarması ve titremesi giriyor. Kapak kısmındaki lastiğinde yerine tam oturmadığını fark ettim. Bazen de çamaşırlarım köpüklü kaldı. Üründen memnun kalmadım. Çamaşır makinesine ihtiyacı olan arkadaşlara da önermem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Makinede invertor motor mevcut. Yani ses çıkaran, gürültü yapan, yürüyen bir makineye dönüşmeyecek. Sıkma deviri çok iyi. Yıpratması hiç yok. Oldukça da kuru çıkarıyor çamaşırları. 1 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşatmadı. Sesi dediğim gibi çok iyi. Sıfır ses. İlk başlarda çalışmadı mı acaba diye düşündüğüm bile oldu gidip kontrol ettim. Almak isteyen herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel CMI 9812 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel CMI 9812 A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat