Arçelik MF 30 QBB beyaz Mini Fırın Yorumları

Arçelik MF 30 QBB beyaz Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fırın çok güzel pişiriyor eşit şekilde.Ürün hasarsız elime ulaştı. Ayrıca hediyesi için teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Merhaba, ürün hemen getirildi, güzel pişiriyor ama fan fonksiyonu çalışmıyor, dönmüyor. ☹️

  • Trendyol aracılığıyla, 25.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    güzel fırın küçük yeri olanlar için çok kullanışlı

  • Trendyol aracılığıyla, 25.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel gönderim hediye için teşekkürler 🙏🏻

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün ancak kullanım kılavuzu biraz daha detaylı yazılabilirdi veya açıklayıcı bir video eklenebilir. Kullanması biraz karışık (buhar haznesinde her zaman su bulundurulup bulundurulmamasına yönelik bir bilgi yok örneğin. Onun dışında satıcı düzgün ve zamanında gönderdi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürünü sipariş verdikten 3 gün içinde geldi. Arçelik ürünlerini her zaman çok kaliteli bulmuşumdur. Bu yüzden fırını da Arçelik seçtim ve yine harika bir ürün. Bayıldım. Evde yemek yapmayı seven biri olarak her gün fırından güzel kokular geliyor. Arçelik servisi de çok yardımcı oldu. Müsait olduğunuz zaman evinize gelip ücretsiz kurulum sağladılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün arçeliğin harikalar yarattığı bir ürünü gerçekten keki çok iyi pişiriyor arçelik markasının birçok elektronik cihazını kullandım en çok tatmin olduğum da bu oldu turbo fanlı olması çok iyi olmuş. Bir de ebatı çok iyi içine çok rahat orta boy tepsi yerleştirebiliyorum. Mutfağıma yakıştı en ufak bir problem yaşamadım ben..

  • Trendyol aracılığıyla, 23.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    anneme aldım biraz karışık öğrenmesi ama güzel pişiriyor hem buhar kisminada denedik hemde buharsız denedik gerçekten çok güzel pişiriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 13.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tam istediğim gibi ideal boy gönderilen hediye içinde çok teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    çok iyi

    Olumlu yönleri: merhan yaklaşık bir ay önce ablam için gitti gidiyordan mini fırın sipariş ettimn. Arçelik markla olması sebebiyle açıkçası güvenerek aldım. Arçeliğin son derece kaliteli bir marka olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Bu defa da beklediğim gibi oldu ve ürün çok kaliteli geldi. Ablamda bayıldı. Fırın hızla ısınıyor ve ttüm ürünleri oldukça kısa sürede güzelce pişiriyor. Herkese tavsiye ederim. Bence kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Henüz kullanamadım.. Sadece Sol ayağı kısmında biraz ezik var o yüzden durduğu yerde sallanıyor.. Önce tezgah tan sandım.. Sonra dolap üstüne alınca aynısı olunca altına bakınca farkettim.. Bunun için iade etmiyeceğim.. Altına lastik koyarak kullanırım.. Birde küçğk diye almıştım ama hiç de değilmiş..tezgahı yan konulduğunda kaplıyor.. Biraz özellikleri çok.. İnşallah alışırım.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ama biraz küçük

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Isı kontrolü çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2021
    Güzel ürün

    Olumlu yönleri: Ben memnunum almak isteyenlere de şiddetle tavsiye ederim. Teşekkürler arçelik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Ailemin yazlığının terasında bir mutfak ve mangal yapmalık bir alan var. Bu zamana kadar hep 3 kat inip çıkıp öyle hazırlıyorduk yiyecek içeceklerinizi. Bu ürünü en üst kata koymak böylelikle inip çıkma derdine son vermek istiyorduk ve kelimenin tam anlamıyla muazzam bir ürün. Bizim beklentimizin tamamını karşıladı. Bu tarz duruma sahip olan herkesin çözümü kesinlikle bu ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    "kötü"

    Olumsuz yönleri: Kargo çok geç getirdi. Halbuki çok hevesli almıştım. Kargo kutusu hasar görmüştü, bunu şikayet edicem ve açtığımda fırın da yamulmuştu. Arçelik markasından şaşmam. Bugün yamulmuş olmasına rağmen denedim ve sonuç vasat. Bırak keki kabartmayı, içi pişmedi dışı yandı. Ayarlarına baktım tekrardan denedim ama yok korkunç bir fırın. Nasıl ne zaman bu kadar kötü üretim yapmaya başladılar, bilemiyorum. Hiç tavsiye etmiyorum, iade.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: tüm ürünlerimi arçelik alma gibi bir huyum vardı ve bunuda son olarak fırınla tamamladım. Fiyatı da bana uygun geldi zaten. Bayiye gidip ürünü inceleme fırsatıda yakalamıştım ve sonrasında direk siparişimi verdim. Ürün gayet şık ve kullanışlı. Izgara modu bence güzel çalışıyor ben daha çok onu kullanıyorum. Iç kısmının büyüklüğüde gayet yeterli şüpheniz olmasın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: ızgarası var aydınlatması var 28 litre hacmi var üstten ısıtması var alttan ısıtması var maksimum sıcaklığı 250 derece maksimum zamanlama 100 dakika tek olmayan özelliği dijital saati yok rengi beyaz buz çözme özelliği var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2020
    "ÇOK GÜZEL"

    Olumlu yönleri: mini fırınların en fazla sıcaklıkları 220 230 derece diye biliyordum ama bunun ki 250 dereceymiş çok güzel bence ızgara bile yapar bu ısıda. Geniş hem de kullanımı da kolay gözüküyor görselde çok beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2020
    ürün geldi ama kulpu kırık çıktı fatura yolamamıssınız.

    Olumsuz yönleri: ürün geldi ama kulpu kırık çıktı fatura yolamamıssınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik MF 30 QBB beyaz Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik MF 30 QBB beyaz Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat