Beko FT 400 A Sınıfı 69 lt Turbo Ocaklı Fırın Beyaz Yorumları

Beko FT 400 A Sınıfı 69 lt Turbo Ocaklı Fırın Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Garantisiz ürün gönderdiler mesaj attım ama ilgilenmedileer asla. Sakın bu satıcıdan almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu üründen 2 adet farkli firmalardan aldim biri kız kardeşime biri anneme ikisindede aynı sorun var firın tepsinin bir tarafini pişirmiyor tepsiyi çevirmek gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2 adet aldim kız kardesime ve anneme ikisindede aynı sorun var fırinin bir tarafı pişiriyor diger tsrafı eşit pisirmiyor tepsiyi çevirmek gerekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanışlı bir ürün...

  • Trendyol aracılığıyla, 02.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Siparişi 11 haziranda verdik haziranın 29 unda teslim oldu.Horoz Lojistik gerçekten kötü bir deneyim oldu. Geldiğinde paketin üstü zarar görmüştü ama zaten yetkili servis gelip kuracağı için geri yollamadık. Servis aynı hafta cumartesi geldi kurdu. Üründe hiç bir hasar çıkmadı. Puanı 18 günde teslimat yapan kargodan dolayı kırdım.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün defolu geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 14.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Beko kalitesi 👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Teskr

  • Trendyol aracılığıyla, 19.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün geldi kartonda hafif yırtıklar var bence normal yetkili servisin gelmesini bekliyoruz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Üst ocağını fırından daha çok kullanıyorum diyebilirim. Diğer ocağımı artık pek kullanmıyorum. Çok geniş ve kullanışlı gerçekten. Fırının pişirmesi tepsisi çok güzel. temizlik konusunda çok pratik. Isınması çok güzel. Çabucak ısınıyor. Tasarımı ve özellikleri ile çok memnun kaldığım bir fırın oldu. Ancak fiyat olarak çok yüksek geldi bize. Ama ihtiyacımız olduğu için sınırlarımzıı zorlayarak aldık. Biraz daha bütçe dostu bir ürün olabilirdi. Bunun dışında çok memnun kaldığım bir fırın oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Ürününü ocakl abir arada bulunduğu için tercih ettim. Buharlı temizleme özelliği çok güzel. İşimi o kadar kolaylaştırıyor ki ocağın yüzeyi de çok kaygan ve çok kolay temizleniyor. Tepsileri çok kullanışlı. Enerji tüketimi düşük. Gaz emniyeti var. Hem çok kullanışlı hem de ekstra güvenlikli bir fırın. Wox gözünün olmaması ve buna dikkat etmemem tek memnun kalmadığım yanı. Bu yanma şekli ile harika yemekler yaptığım için biraz üzdü. Ama verdiğim parayı fazlası ile hak ediyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Pişirme performansına bayıldım. Her türlü yemeği eşit şekilde pişiriyor. Et yemekleri ve hamur işlerinde tek geçeceğim bir fırın. Ocaklarının performası da fırından geri kalmıyor. Güvenlikli bir fırın. Kendi buharıyla temizliğini de yapıyor. Size çok bir şey bırakmıyor. Kurulum sırasında düğmelerinden birine hasar vermişlerdi. Onu da aynı hafta içerisinde değiştirdiler. Bir süre kullanamadık. Fırını gönül rahatlığı ile öneriyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: 30 senelik kullandığım fırının ardından artık değiştirmenin zamanı gelmişti. Gitti gidiyor sitesinden sürekli almayı istediğim Beko FT 400 DG modelini sipariş verip aldım. İyi ki de almışım. Ocakların pişirme kalitesi oldukça iyi. Aynı anda fırının içinde de harika yemekler yapabiliyorum. Her tarafını eşit şekilde pişiriyor. Yemeklerimi pişirirken, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Beko

    Olumlu yönleri: ben birçok beyaz eşyamı Bosch marka kullandığım için evime alacağım fırının da Beko olmasını istedim ve gitti giditordan oldukça uygun bir fiyat karşılığında Beko FT 400 DG marka bu fırını sipariş ettim.Fırın yüksek hassasiyeti ve ultra verimi ile beklentimin çok çok daha üzerinde.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ,kullanışlı. fırından çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Piyasadaki diğer ürünlere göre gayet başarılı bir fırın. Izgara gözleri parlak emaye malzemeden yapılmış ve ocak gözlerinin performans çok iyi. İçinde 2 adet fırın tepsisiyle beraber geliyor. Hiç bilmiyorduk ama yoğurt yapma özelliği de varmış. Ayrıca fırının temizliği de buharlı temizleme özelliği sayesinde çok kolay oluyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • Koçtaş aracılığıyla, 09.03.2021
    TEŞEKKÜRLER

    ÜRÜN YAKLAŞIK BİR HAFTADA GELDİ. SERVİS ÇOK MÜKEMMEL ARAYIP RANDEVU ALDILAR RANDEVU SAATİNDE TEKRAR ARAYIP MÜSAİT OLUP OLMADIĞIMIZI SORDULAR. YAKLAŞIK YİRMİ DAKİKADA KURULUMU TAMAMLADILAR DOGALGAZ DÖNÜŞÜMÜ DAHİL. KUTU KÖPÜK DAHİL HER ŞEYİ TEMİZLEYİP GİTTİLER. OCAKLAR SIKINTISIZ. FIRIN KISMI DA İYİ PİŞİRİRSE HİÇ BİR SORUN YOK. TEŞEKKÜRLER KOÇTAŞ. TEŞEKKÜRLER BEKO SERVİSİ VE FİRMASI. SAYGILARIMLA.

  • Koçtaş aracılığıyla, 17.09.2020
    2 gün içinde kargoya verilir denildi

    4 gün oldu ve 2 gün de kargoya verilir denilen ürün hâlâ hazırlanma aşamasına gelmedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün yokki

    Olumlu yönleri: Olumlu hiç bişey demiyorum Olumsuz yönleri: Ürün 20 gündür elime geçmedi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko FT 400 A Sınıfı 69 lt Turbo Ocaklı Fırın Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko FT 400 A Sınıfı 69 lt Turbo Ocaklı Fırın Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat