Arçelik 2080 EB Multimode A ++ Sınıfı 300 lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Arçelik 2080 EB Multimode A ++ Sınıfı 300 lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünüm hızlı teslimat ile geldi.Ücretsiz servis kurulumunu yaptı.Paketleme hasarsız şekilde geliyor.Servis geldiğinde garanti uzatma süresi 4yıllık300tl ödedik.Yorumlarda dolap kulpu hakkında olumsuz yazıyordu ben çok beğendim çocuk çektiğinde açılmıyor yaylı kulp mantığı var çocuk korumalı derinlik de benim için ideal en güzel yanı üstünü istediğim zaman kapatabiliyor istediğince buz dolabı kullanmam.Bayii fiyatının çok altında olması tereddüt ettirdi ama sonuç çok iyi alacaklara tereddütsüz tavsiye ediyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.09.2019

    Aynı buzdolabını alalı 2 ay oldu.çok ses çıkarıyor ve çok elektrik yakıyor.hiç begenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2019
    şık ve kullanışlı

    tutamak hariç kullanışlı ve şık. kulp olmamış kasap dolabının kulpu gibi, hem kaba hem de çocuklar açısından yaralanmalara müsait bir yapısı ve konumu var, birde arkasında boydan boya tel ızgara var eski statik buzdolaplarındakinden. geneli itibariyle güzel beğendik, soğutucu olabilen kısmı yani üst bölmesi led ışıklandırmalı, gayet sessiz nerdeyse çalışmıyor izlenimi veriyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 2080 EB Multimode A ++ Sınıfı 300 lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 2080 EB Multimode A ++ Sınıfı 300 lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat