Beko 7060 MB A + Sınıfı 167 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Beko 7060 MB A + Sınıfı 167 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: İç hjacmi boyutu güzel. Şık bir ürün. Beyaz rengi gayet canlı. 5 çekmeceli olması güzel. Kullanışlılığı artırıyor. Benim için sorun olan şu ki derinliği 57.4 cm olması. Bunun en az 60-65 santim arası olmasını isterdim. 1 cm de bile kullanım alanı oldukça artıyor. Dİkkatli incelemem gerekiyormuş. Bu şekilde olması yeterince ürün koymaya engel. Yıllık enerji tüketimi ve enerji sınıfı başarılı. Sessiz çalışmasını da beğendim. Genel olarak ortalamanın üzerinde diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    Güzel ürün

    Olumlu yönleri: Performansı gayet iyi olan bir derindondurucu. Almayı üdşünenler kaçırmasın bence

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Dolap tipi derin dondurucuları hep daha çok sevmişimdir. Bu ürün de cidden hakkını vermiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Ürünü yiyeceklerimizi uzun süreler taze tutabilsin ve stok yapabilelim diye aldım süpermiş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: 3 tane derin dondurucu değistirdim. Hepsi bozuldu ve atmak zorunda kaldım. Keşke daha önce bu markayı alsaymışım. Geç keşfettiğim için üzgünüm. Beko her zamanki kaliteli ve özgün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Beko markasının tüm ürünlerini severek kullanıyorum. Evde kullandığım diğer beyaz eşyalarımda beko ve problem yaşamadım hiç bu dondurucuyu da alırken sorun yaşayacağımı düşünmemiştim zaten. Ürünün çekmeceli olması çok pratik ve rahat. Artık peynirimi tereyağımı etimi kıymamı yaptığım hamur işine kadar her şeyimi dondurucuda saklıyorum. Hiçbir problem yaşamadım. Gayet memnun kaldığım bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    "."

    Olumlu yönleri: kalabalık bi evde yaşayınca tabi ki buz dolabının kendi buzluk kısmı yeterli olmadı biz de zaten ailece yazlık kışlık hazırlayalım konserve yapalım derin dondurucuda erzak depolayalım çok meraklı olduğumuz için bu beko derin dondurucu modelini aldık gayet de memnun kaldık aslında yani çünkü ufak görünse de iç hacmi baya geniş bence o da çok faydalı oldu bizim için kesinlikle ben çok memnun kaldım bu modelden

  • Trendyol aracılığıyla, 08.09.2020

    Ürünü aldım bir hafta sürmedi teslimat, şimdilik iyi memnunum bir ay oluyor alalı, genişlik ve derinlik olarak da iyi, biz yerimize göre aldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Yerli mal alıp ülkemize katkıda bulunmak konusunda eşim oldukça hassas. Ve bunu yaparken de aldığımız ürünün kaliteli olduğunu da bilmek istiyoruz. Bu konuda bizi hayal kırıklığına uğratmayan markalardan biri beko.. Bu fiyata bu kalite de ve sorunsuz bir derin dondurucu alacağımızı söyleseler kesinlikle inanmazdım. A sınıfı tasarrufa sahip. Çalışırken buz kırma gibi sesler de cıkartmıyo boyutu da cok byük değil ama ona uygun yeriniz varsa alın.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.08.2020

    Güzel görünüyor bugün servis geldi açtık beğendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2020
    "SAĞLAM"

    Olumlu yönleri: Hacmi oldukça geniş olduğu için tüm kışlık yiyeceklerimi rahatlıkla saklayabiliyorum ve dondurucu peformansı yüksek olan kaliteli ve sağlam bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.07.2020

    kullanışlı kaliteli bir bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 05.07.2020

    memnunum teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.06.2020
    "ilk bakışta izlenimimoluml"

    Olumlu yönleri: İlk çalıştırmadan itibaren sessiz ve soğutması güzel ,şekil olarak pratik ,iç hacmi yeterli.Fiyat performans açısından bence güzel. Servis ilgili 3 yıl garantisiyle yeterli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: rafları çok geniş 6 çekmeceli olması çok iyi her şeyi rahatça sığdırabiliyorum öyle üst üste sıkış tepiş de değil istediğimi elimi attığım gibi alıyorum çok iyi bir soğutma gücü var çok memnun kaldım fiyatı da çok iyi gerçekten piyasaaya kıyasla ayrıca beko zaten kargoda bir sıkıntı yaşamadım çok iyi taşınmış hiç bir yerinde bir şey yoktu hiç hasar almamış sipariş ettikren 2 gün sonra kapımdaydı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2019
    "Ürün de yetkili servis de çok başarılı"

    Olumlu yönleri: Ürünü satın aldıgım andan, teslimatına kadar yetkili servis oldukça ilgiliydi. Ürün çok kaliteli ve sağlam bir şekilde ulaştırıldı. İşinizi doğru yaptıgınız için teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko 7060 MB A + Sınıfı 167 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko 7060 MB A + Sınıfı 167 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat