Arnova C Black Davlumbaz Yorumları

Arnova C Black Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ilgili satıcı

    ürün elime temiz ve ozenle paketlenmis geldi.ayni saticidan karbon filtre alirsaniz takıp gonderiyirlar.Kahve hediyeleri icin tesekkur ederiz.daha montaj yaptirmadim kullanmaya basladigimda tekrar yorum yazicam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2019
    beklentiniz yüksek olmasın

    hediye olarak aldım. adaptör çıkmadı. kılavuz kopyanın kopyasının kopyası., hiçbirşey okunmuyor.içinden montaj şablonu bile çıkmadı. 650 m3/h çekim gücü belirtilmiş fakat fanın üzerinde 308 m3/h yazıyor. görünüm olarak fena değil, en azından buharı çekiyor gibi görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2019
    Beş Yıldız

    Gayet şık bir tasarım çekiş gücü iyi ses rahatsız etmiyecek kadar düşük servisi ve müşteri memnuniyeti mükemmel başka markalara fazla para vermeye gerek yok bence

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2018
    Kaliteli, şık ve güzel.

    Çekiş gücü gayet iyi. son kademede ses yükseliyor ama rahatsız etmiyor. Dokunmatik dört düğmesi var. Her kademe için ayrı. bir tanesi ışık için. çok şık duruyor. diğer pahalı markalara boşuna yüksek ücret ödemeye bence gerek yok. Çok şık ve güzel beş yıldız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnova C Black Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnova C Black Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat