Hoover HOT3061BI-E - HGV 64 SMCB - HDM 656 BTK Siyah Ankastre Set Yorumları

Hoover HOT3061BI-E - HGV 64 SMCB - HDM 656 BTK Siyah Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Duruşu gösterişli ve kaliteli. Ancak asıl kalitesini zaman gösterecek

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2020
    TEŞEKKÜRLER

    Ürün sorunsuz ve gayet itinalı bir şekilde bana ulaştı. Henüz kullanmaya başlamadık ama kullananlara sorup aldım şikayetçi olan yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2020
    Bu fiyata ideal bir ürün

    Yaklaşık olarak 3 aydır kullanıyorum. Davlumbaz çekim olarak iyi fakat çok gürültülü çalışıyor. Dokunmatik tuslar bi kac kere bastıktan sonra algılıyor. Fırın guzel pişiriyor fakat saat kismi her elektrik kesintisinde sıfırlıyor tekrar ayarlamak gerekiyor pilli değil.fan çalışırken pişirdiğimiz tüm hamur işleri kurumuş ve sert olarak çıkıyor o yüzden fanli pişirmeyi beğenmedim.ocak olarak çok fazla iz bırakıyor. Döküm olan ızgaralar bulasik makinesinde yikanabiliyor fakat sicrayan yağlar leke yapiyor temizliği çok zorluyor. Genel olarak fiyat performans ürünü diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2020
    Beş Yıldız

    Ürün gayet şık ve kullanışlı 2 set aldım hem anneme hem kendime ancak hepsiburada sağolsun almış oldugum 2 setinde davlumbazları ve ocaklarını siyah renk fırınları beyaz renk yollayıp büyük bir fiyasko yaşattı bize değişim konusunda da hiç yardımcı olunmadı. Çok şükür ki mutfaklarımız siyah beyaz o yüzden hiç sırıtmadı. Ürünlere puanım 5 hepsiburadaya puanım 1

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Üç Yıldız

    Yaklasik 2.5 aydir kullaniyorum şık bir goruntusu var set olarak cok iz birakiyor ocağı iyi cakmakli davlumbazin dokunmatik kisimlari arada algilamiyor cekim gucu fena sayilmaz firin iyi pisiriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2019
    Beş Yıldız

    cok hizli alakali satici.tsk ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover HOT3061BI-E - HGV 64 SMCB - HDM 656 BTK Siyah Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover HOT3061BI-E - HGV 64 SMCB - HDM 656 BTK Siyah Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat