Zanussi ZOB442X Ankastre Fırın Yorumları

Zanussi ZOB442X Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2016
    Çok güzel

    Hemen teslim edildi.ürün çok güzel.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2015
    Çok güzel,ancak kusuru da var?

    Mutfağımda ocak,fırın,aspiratör(davlumbaz) ve bulaşık makinem hepsi ZANUSSİ,görünümleri,servisleri,teknoloji olarak çalışmaları gayet güzel.Ancak;fırında bir tane ancak ızgara altı damlalık olarak kullanılabilecek bir adet tepsi var.Derin değil,börek,yemek gibi şeyler için yetersiz kalıyor.Başka tepsiler ile ızgara teli üzerine koymak suretiyle pişirebiliyoruz.Bu kadar güzel üreten bir firmanın böylesine basit eklentiler yüzünden puvanının düşmesine gönlüm razı değil.Eleştirim belki firma yetkililerini harekete geçirir de güzelliklerine leke düşmemiş olur.Yine de güzel ürünleri ile Zanussiyi ve onunla tanışma fırsatı veren HEPSİBURADA firmasının tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.Ayrıca Yurtiçi kargo firmasına da titizlik ve çabukluğu yüzünden çok teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2015
    Şık kaliteli

    Zanussi ocak ve fırın aldım. İkisi de 24 saat içinde kargo ibareli olmasına rağmen ocak ertesi gün elimde olurken, sanırım fırın farklı bir depodan geldiği için ancak 3.gün hepsiburadayı arayıp bildirmem üzerine kargoya verildi. hepsiburadaya teşekkür ederim. Kargoya verilmesinin ertesi günü elime geçti. Zanussi servis kurulumunu electrolux yapıyor. Servisten memnun kaldım.Ocak ve Fırın da kaliteli ve çok şık . Dijital saat ekranlı diğer fırınlara göre fiyatı uygun. İçinde 1 tepsi ve 1 tel ızgarası var.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Zanussi ZOB442X Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Zanussi ZOB442X Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat